uppskatta egentiden

hej och hallå och godmorgon!

vaknade lite tidigare i dag även fast jag har ledig helg och det är söndag. är nästan så kroppen ställt in sig på att vakna när larmet annars ringer. har jag tur kanske jag slipper väckarklockan i framtiden och kan vakna av mig själv.. har bara legat vaken en stund, spelat på mobilen, bläddrat genom sociala medier och bara njutit av lugnet.

något jag lärt mig när jag blivit äldre är att njuta och ta vara på egentiden man får. även om det är att bara sitta i soffan och skrolla på mobilen, ligga i sängen eller bara helt enkelt kolla på en serie helt själv. Eftersom Marcus har sin hobby med dator och spel har vi ändå ganska mycket egentid, han sitter inne på sitt kontor och jag pysslar med bloggen, online businessen eller bara helt enkelt strosar runt. vi är under samma tak men vi behöver inte alltid sitta på varandra bara för att vi är sambos och jag tycker det är så skönt att vi har lika syn på egentid.

vad brukar ni göra på eran egentid?XOXO, CAROLAMELIN

Gillar

Kommentarer

Date night

XOXO, CAROLAMELIN

Gillar

Kommentarer

Wow säger jag bara!

Hej och hallå!

Skönt att värmen äntligen kom tillbaka under helgen. Har varit sol men blåst och varit surt i luften ändå. Eller jag har tyckt det varit kallt, blivit en riktig fryspinne sen jag blev gravid.

I fredags åkte jag och Marcus upp tills hans morbror och spenderade helgen. 3 dagar har känts ut som en hel vecka. Vi låg vid stranden mestadels av dagen, åkte ut med paddleboard tvärs över sjön och badade på ett jätte fint ställe. Ska ta med mobilen nästa gång så jag kan ta kort. Så härligt att bara trosa över vattnet.
Grillade lite och hörde på live musik på terrassen, dock var den natten as kall. Sov med 2 täcken, stickad tröja och byxor. Fick ångra det morgonen efter 😂

Lördag åkte vi iväg till café Carl som ligger i glasskogen. Riktig mysigt ställe, och wow vilken mat. Allt var så himla fräscht och så mycket smak.
Så rekommenderar att åka dit om du är i Värmland.

Söndag tog jag ett morgon dopp, åkte hem ganska på tidigt på dagen. Däckade totalt i soffan efter en fartfylld helg 😂

Hur var din helg ?

XOXO, CAROLAMELIN

Gillar

Kommentarer