MYSMÅNDAG I BILDER

XOXO, CAROLAMELIN

Gillar

Kommentarer

Underbara helg och iskall sjö

Hej och hallå!

Helgen spenderades med mat, shopping och bad.
I går åkte jag iväg med mamma till Arvika, kollade på Jysk efter några gardiner men var tyvärr väldigt dåligt utbud. Åkte vidare till Lidl, bygg affären och dollarstore. Fick med oss lite smått och gott. Unnade oss hamburgare och pommes. Sååå himla mumsigt.


Dagen i dag spenderades vid sjön. Tänk att det är mitten på juni och jag gjorde mitt första dopp nu. Alla andra år har det varit så varmt att vi åkt till sjön redan i slutet på maj. Vattnet var iskallt, är en riktig fryspinne nu när jag är gravid så blir nog inte många dopp i år.

Har kommit in i en jobbig period nu under graviditeten. Är sugen på allt möjligt men när jag väl äter så är det inget som faller mig i smaken. Det äcklar mig direkt.

Har ni tips på vad jag kan göra åt det eller är det bara att vänta ut ?

XOXO, CAROLAMELIN

Gillar

Kommentarer

Trädgårdsfix & pizza

Hej och hallå!

I tisdags var jag så himla dålig, jisses.. visste att graviditet inte är en dans på rosor men vissa saker gör mig nästan rädd. Skulle ta en dusch på kvällen innan jobbet och behövde sätta mig ner. Visste inte om jag skulle svimma eller spy samtidigt. Är så många nya känslor och saker som händer med kroppen som jag inte har kontroll någon kontroll alls på. Stannade hemma under onsdagen för att vila. Hade annars gått på jobb men nu när det inte bara mig att tänka på får jag ta vilodagar hemma.

I dag kände jag mig bättre så åkte iväg på jobb och fixade lite på baksidan i solen nu under kvällen. Huset är äntligen färdig målat och vi har satt upp paviljongen. Är mycket små fix kvar men har ju hela sommaren att pyssla på.

Vad brukar ni göra efter jobbet ?

XOXO, CAROLAMELIN

Gillar

Kommentarer