Beautiful garden

Hej och hallå!

Avslutar veckan med att följa med mamma till en blomsterbutik som heter smolmans, vi köper alltid blommor där när vi ska plantera på gravarna. Finns så himla mycket fina blommor redan, även fast sommaren inte har kommit än. Luktade jordgubbar och fräscha plantor i hela butiken 😍 Har inte varit och planterat nått sen i julas, så behövdes verkligen fräschas upp på gravarna. Nu är det fint igen och det känns bra i själen att änglarna har det fint och ett ljus tänt igen.

Hur ofta brukar ni besöka era kära på kyrkogården?

XOXO, CAROLAMELIN

Gillar

Kommentarer

17 maj

Hej och Hallå!

Exakt som förra året är det väldigt konstigt att inte vara i Norge på deras stora dag, kommer ihåg inlägget jag skrev förra året på veckans +/- '' jag hoppas att nästa år är världen tillbaka som vanligt'' men oj vad fel man kan ha, kanske var lite optimistiskt och drömma kan man alltid göra, men hade ju ett litet hopp om att det var någorlunda tillbaka som vanligt. älskar 17 maj och allt som hör till dagen, många ser det som stress och bara massor av saker att fixa. men ser charmen i allt, det är en härlig dag med massor av aktiviteter och man får träffa hela familjen..


har ni någon dag ni saknar att fira nu när corona härjat ?


bilder från 17 maj 2019.


XOXO, CAROLAMELIN

Gillar

Kommentarer

Good food, good mood

Hej och hallå!

Hur har eran helg varit ?

Själv har min handlat om massa god mat och trevligt sällskap.

I fredags var jag och Marcus iväg till en kompis för att fira hennes födelsedag. Det bjöds på mumsig tacos och massor av frukt doppad i choklad till efterrätt. Var i himmelriket hela kvällen. Finns absolut inget bättre än fruktfat och choklad. Har ni några favoriter när det gäller efterrätter ?

I lördags gjorde vi pizza på tortilla bröd, tänk att något så simpelt kan vara så underbart gott ? Brukar oftast bara ha ost och skinka på min men nästa gång ska jag nog testa tacopizza med massor av sås och ingredienser 😍


I dag har vi bara myst inne, varit riktigt söndagsväder hela dagen. Skönt att ha en dag att vila upp sig inför en ny arbetsvecka.

XOXO, CAROLAMELIN

Gillar

Kommentarer