Konstiga drömmar

Hallå & godmorgon!

I går hade jag världens fredagsfeeling, var iväg för att storhandlade, käkade Burgerking hade big brother på i bakgrunden medans jag spelade lite Sims, kändes verkligen ut som helg. Såg fram emot att vakna nu på morgonen, jobba till 14, solen skiner och njuta valborg!

Men oj vad fel jag kan ha, vaknade med molande mensvärk som satt sig i ryggen, mår allmänt konstigt och är sliiiten. Har haft en så konstig dröm i natt, eller haft så hela veckan faktiskt, det känns ut som om jag varit vaken hela natten men ändå sovit. Jätte konstigt. Har ni haft så?
Valde att stanna hemma och vila upp kroppen, kanske den som säger ifrån helt enkelt att varva ner extra dag denna helgen! Bäst att lyssna, har gjort den missen förr.

Kl är 08.00 och jag har tydligen inga planer på att somna om, kanske sätta sig ute i solen men en filt och bara njuta. Finns inget bättre sätt att vila än att sova eller slappa i den varma solen.

XOXO, CAROLAMELIN

Gillar

Kommentarer

Happy humpday

Hallå & Godmorgon.

Det är inte fredag ännu tyvärr, MEN det är onsdag, Lill-lördag och endast 2 dagar till helgen! Vissa veckor älskar jag att veckan går trögt men ska erkänna, denna veckan ville jag ha helg redan i måndags 😅

På tal om helg, har absolut inga planer förutom att njuta ledigheten och kanske grilla, har ju fortfarande inte startat igång grillsäsongen och det är ju verkligen på tiden när man ändå börjar få lite solbränd på huden😍


Har ni planerat helgen ?

XOXO, CAROLAMELIN

Gillar

Kommentarer

T I S D A G

Hej och hallå!

Har haft en så himla mysig dag på jobbet, vi valde att spendera några timmar i skogen. Grillade korv och hamburgare och byggde en liten koja. Men Hur mysigt det än är att vara i skogen och grilla så är jag verkligen inte så jätte förtjust i röklukten som sätter Sig på precis allt, så slängde in allt i tvättmaskinen så fort jag kom Hem och tog en snabbdusch.

Haft väldigt dålig matlust senaste veckorna men just i dag kände jag bara kycklinggryta med ris var något jag verkligen dreglade efter. Var helt slutkörd efter skogsdagen och middagen så somnade på soffan till big brother. I bland känner jag mig så himla gammal som powernapar efter jobbet 😂Vad brukar ni göra för mat när ni inte är speciellt sugna på något ?

XOXO, CAROLAMELIN

Gillar

Kommentarer