HAPPY HUMP DAY

Hej och hallå!

det är redan onsdag kväll, veckan börjar lida mot sitt slut och jag längtar så mycket till helgen! har inget speciellt planerat, känner bara att det ska bli otroligt gott med en mysig lördag! på tal om onsdag, fick en kommentar på min insta där det stod '' happy hump day '' hade absolut ingen aning om va meningen betydde, men inte var onsdag min första tanke.. har ni hört den meningen förut ?

MEN jag jobbade i går, kom hem, powernapade i 2h och sov otroligt länge i dag. tror jag hamnat i en vinterdepp, är trött hela dagarna och är inte särskilt sugen på att göra något heller. hoppas på att våren snart är runt hörnet. har inte haft något speciellt för mig i dag heller, tog en promenad ner till mamma i solvädret, hjälpte henne med att kolla igenom vinden eftersom hon flyttar på måndag, (mysigt och nästan granne med mig) följde med på affären och sen till återvinningstationen, efter det har jag bara suttit vid datorn och kollat på de nya episoderna av 1000lb sisters, har ni sett den serien ?

i morgon står det jobb på schemat, 7.30-16. jobbar vanligtvis inte så tidiga timmar men nu när corona bröt ut har jag börjat jobba som vikarie i barnomsorgen, är annars i en butik på centret i byn.


hur har eran vecka/dag varit ?
XOXO, CAROLAMELIN

Gillar

Kommentarer

N Y Å R S L Ö F T E N

Hej och hallå!

tänk att vi redan är i vecka 2, det var väl nyår i går.. eller ?


på tal om nyår. I år har jag faktiskt inga nyårslöften, har mer önskningar. eller nu ljög jag nog lite, jag har vissa mål men har inte extrema krav på vilken nivå allt ska uppnå. andra år har man alltid haft nytt år nytt jag. Men har insett, det kommer aldrig bli riktigt så. hehe


målen och önskningar jag har:

* mer engagerade i min sociala medier

* mer aktiv, hemma träning tills gymmet blir mer säkert (covid)

* njuta av svenska sommaren, hememestra runt i sverige när det tillåts.

*skita i vad alla andra tycker och tänker.

* bli mer självsäker, göra exakt det jag vill och inte skämmas.


har ni några nyårslöften eller mål i år ?XOXO, CAROLAMELIN

Gillar

Kommentarer