Han minns mig inte

Hej och hallå!

Den här dagen har gått så fruktansvärt snabbt, även fast jag var uppe vid 7. Vi försöker komma in i lite rutiner på morgonen. Med frukost, gröt och sovstunder. Inte det lättaste men vi försöker åtminstone.

Vid 13 åkte jag, Valentin, Anders & Malin till morfar, älskade gubben fyller 84 år i dag. Jag borde åka dit oftare, minst 2-3 gånger i månaden. Men om jag ska vara helt ärligt har det varit lite vemodigt. Han har fått alzheimers och minns inte vem jag är. I bland tror jag han vet att jag tillhör familjen men han kan inte placera mig vart. Väldigt jobbigt eftersom han har varit som en pappa hela min uppväxt. Dock var han fullt medveten om att Han är gammelmorfar till Valentin & han minns hur han spelar dragspel.. allt är så konstigt..
Men hursomhelst hade vi det supermysigt med kaffe, tårta och massa prat.

När vi kom hem var Valentin Såå trött, blev en powernap. Även på mamma 😳 mycket känslor och vädret blev kasst, började regna och var grått ute så det gjorde absolut inget att ta 5 min på soffan..

I morgon är Marcus äntligen ledig så vi ska ner på dressmann för att kolla efter en kavaj och ta en mysig lunch tillsammans.

Vad har ni gjort i dag ?


XOXO, CAROLAMELIN

Gillar

Trist att det är över

Hej och hallå!

I natt var en väldigt låååång natt, vaknade 4 gånger för mat, blöja och kos. Så i morse var jag lagomt trött.
Jag blir lika förvånad varenda kväll hur jag lyckas ha energi hela dagen trots vakna nätter och en liten kille som är inne i ett rejält språng. Händer så mycket för honom nu att det är otroligt att han ens orkar slappna av. Men även om vi var trötta båda två gick vi iväg till bvc för en sista babymassage. Riktigt riktigt tråkigt att det är över och hade gärna velat fortsätta ett par månader till. Dock finns det babyonsdag som jag kan fortsätta gå på. Mysigt att göra något varje vecka tillsammans.

Efter avslutningen blev det grillat här hemma tillsammans med Marcus mormor och morfar. Är ovant att inte fira 17 maj i Norge. Men vi hade vårat eget lilla firande. Lika mysigt det också!

Marcus åkte iväg på jobbet kl.14 och jag följde med Malin ner till centret. Jag letade efter skor och Valentin tog en 3,5h nap i vagnen. Skönt!

Hur har eran dag varit ?

XOXO, CAROLAMELIN

Gillar

Lite besviken

Hej och hallå!

Redan måndag igen, vaknade vid 5:45 i morse och Valentin tar redan en nap efter frukosten, kanske också skulle passa på att sova ? Samtidigt har jag tid för mig själv och greja med det jag vill.. dilemma 😂hursomhelst har jag haft en så otroligt mysig helg. I fredags fixade jag och mamma våra bryn! Blev Såå jäkla nöjd. Förstår inte varför jag tvekat så länge. Bästa jag gjort! Åkte vidare till Ica för att hämta upp Marcus, fikade/lunchade tillsammans innan vi åkte till hypermat för att storhandla.

Lördag: fixade klart det mesta i ”trädgården”. Har blivit så fint och hemtrevligt äntligen. Nu väntar vi bara på att klätterväxten ska ta sig upp och runt grinden. Eurovision senare på kvällen. Dukade fram godis, chips och alkoholfritt vin. Måste säga att jag är lite besviken. I år hade Sverige ett så starkt bidrag, hade vi vunnit hade jag köpt biljetter direkt till nästa eurovision. Har alltid velat gå. Förhoppningsvis kanske Ukraina tackar ja till Sveriges hjälpande hand och håller sitt år hos oss!

Söndag: vilken lugn och slapp dag, jag och Valentin tog en 2h nap på eftermiddagen. Kollade på film och somnade innan 00. Marcus har varit ledig hela helgen så har varit riktigt mysfaktor i familjen här hemma ❤️

Vad har ni gjort under helgen ?

XOXO, CAROLAMELIN

Gillar