söndag

Hej och Hallå!

helgen har verkligen gått i raketfart och både jag och Marcus vaknade upp med feber och förkylning , dock hade jag några saker att fixa så gick upp och tog mig 2 Ipren för att sen åka iväg med mamma för att hämta en gammaldags byrå och våran nya torktumlare! har installerat och tvättat torktumlaren och nu har även byrån fått ett par lager med färg så måste bara dammsuga på sovrummet för att sen ställa den under tv:n! har så lite förvaring i lägenheten så behövde verkligen en byrå. Den får egentligen inte plats men är väldigt behövlig så jag får göra plats åt den helt enkelt!

nu på kvällen har jag piggnat till lite så ska fixa en köttfärssoppa som ska stå och puttra på spisen någon timma, bra för både kropp och förkylning nu i stormen, recept kommer upp i morgon bitti på bloggen och instagram!

såg nu när jag skulle lägga in bilder på datorn från mobilen att jag endast har 2GB minne kvar, så nu vet jag vart min söndagskväll försvinner, har över 4k bilder och alla är inte nödvändiga, finns en hel del meme, screenshots och andra konstiga bilder som inte är så värt att spara på!

ha en fin söndag!XOXO, CAROLAMELIN

Gillar

Kommentarer

Har det varit en tjuv här!?

Hej och hallå!

hur har ni det i stormen ? jag har knappt överlevt inombords, är så fruktansvärt rädd när det blåser mycket så kunde knappt sova i fredags. skulle upp kl 6 på lördag morgon eftersom jag jobbade 8-17 och jag var sååå trött, låg med täcket över ena örat och hade Marcus kudde över andra för att jag inte skulle höra nått. Måste skaffa mig öronproppar för lär ju blåsa rejält flera nätter! Efter jobbet så gick jag inom ett maxi mat café och köpte med mig en baguette, cola zero och satte mig på marcus kontor, han slutade 1,5h efter mig så kunde lika gärna vänta, slutade med att jag somnade i kontorsstolen! hårt med helgjobb i bland! HAHA

När vi kom hem på lördag kväll var vårat växthus borta, duken, askkoppen och filtar var kvar ute som var på café gruppen bredvid men växthuset som stod i hörnet var som bortblåst så började leta ute vid skogskanten även ute på gärdet men såg det inte och heller inte sakerna som var inuti. Paranoid som jag är börjar jag istället tro det värst, att någon har varit och tagit det. LÄSKIGT!

vad tror ni ? har den blåst bort eller har det varit en tjuv här?
XOXO, CAROLAMELIN

Gillar

Kommentarer

Måste vi flytta ?

Hej och hallå!

Vi har verkligen fått problem med våran lägenhet, har aldrig stött på så himla mycket damm, det är både på väggarna, fönsterna även mobilen om jag lägger ifrån mig den en stund. Vet inte varför det blivit såhär, har bott här i ca 3 år nu och problemet har uppstått det senaste året men inget vi tänkt på tills jag började störa mig nått så fruktansvärt, vi är förkylda hela tiden och näsan rinner och det sitter damm i sängkläder, vanliga kläder och mattor, när vi tvättat kläderna ser dom ut som att man råkat tvätta med papper eller bomull. Vissa svarta plagg blir helt gråa. Vi har inte fått våran torktumlare än så är ju inte det som dammar.
Vaktmästaren kommer och ska rensa hela luftsystemet om nån vecka så hoppas att det blir bättre, vill verkligen inte flytta!

Har ni varit med om nått liknande ?

XOXO, CAROLAMELIN

Gillar

Kommentarer