Alenelisten

* * * ENGLISH BELOW * * *

Så er jeg tilbage på denne lille del af internettet efter længere tids pause. Jeg har ikke haft energien eller lysten til at dele og jeg har kunne mærke, at jeg har haft brug for at bearbejde alting inden jeg delte ud. Så tak for tålmodigheden og beklager til alle der har klikket sig ind forgæves de sidste måneder - jeg kan se det er en del.

I dag skal det handle om at hvile i at gøre ting alene. Efter min kæreste forlod mig tilbage i efteråret oplevede jeg en stor ensomhed. Trods jeg dagligt var omgivet af og i kontakt med både venner og familie var jeg ramt af en overvældende, ubehagelig følelse af at være alene.

Jeg besluttede mig derfor for at lave en liste med ting, som jeg gerne ville kunne at gøre alene. Uden at være afhængig af andre. Uden at føle mig utilpas. Bare handle ud fra, hvad jeg selv har lyst til og hvile i det og nyde det.

Jeg har allerede krydset flere af tingene af på listen og jeg kan fortælle jer, at det føles virkelig godt! De fleste ting har føltes lidt grænseoverskridende første gang jeg har gjort det, men allerede anden gang har jeg hvilet meget mere i det og det føles enormt empowering, styrkende og kraftfuldt.

Så hermed mine varmeste anbefalinger. Både til dig der er i et forhold, dig der er blevet forladt, dig der føler dig ensom - og dig, der tænker, at du sagtens kunne gøre alt det nedenstående, men aldrig har gjort det, haha.

Da jeg efterspurgte anbefalinger til ting, man kunne udfordre sig selv til at gøre alene, var I søde til at sende en masse anbefalinger min vej - især at rejse alene var den helt store anbefaling - men sig endelig til, hvis du ligger inde med andre anbefalinger. Jeg har planer om at udvide listen løbende.

Jeg håber listen kan inspirere dig.

De størtste KRAM fra mig.

Alenelisten

Gå i biografen alene

Tag alene på museum

Gå en tur i skoven

Spise middag på en restaturant alene

Gå en tur uden telefon. Bare hvile i tanker og dybe vejrtrækninger

Drikke en drink på en bar alene (det er nok denne jeg frygter mest, haha)

Gå til koncert

Tage i teatret

Rejse på ferie alene

Tag et kursus for at lære noget nyt

It's been a long time since I posted anything on here. I've need to put my energy elsewhere, but now I'm back after a good break.

Today I want to share a list with you that I made after my boyfriend left me in the fall. The break-up left me feeling very lonely even though I was surrounded by friends and family, so I decided that I wanted to work on feeling more comfortable with doing things on my own. At this point, I've done sevaral things on the list and at first it felt a little out of my comfort zone, but the second time around I've been able to relax and enjoy it much more.

It feels so empowering to be able to do these things and I give it my warmest reccommendations. Both to you with heartache, to you who's in a relationship and to you who's sure you can do all these things below, but isn't doing it yet.

I hope the list can inspire you.

The biggest HUGS from me.

The list of things to do on my own

Go to the movies

Visit a museum

Go for a walk in the forrest

Have dinner at a restaurant alone

Go for a walk without the phone. Just deep breaths and thoughts

Go out for a drink at a bar alone (this is the one I fear the most, haha)

Go to a concert alone

Go to the theatre

Travel alone

Take a course in something to learn something new

Synes godt om

Kommentarer

CharlotteTorp
CharlotteTorp,
Da jeg lige var flyttet til København, og ikke havde nogle bekendte herinde, tog jeg til forskellige debatter alene. Det var en spændende måde at komme ud og opleve noget andet, i nye lokaler og med mennesker man ofte ser eller hører på tv og sociale medier. Så “Tag til en debat eller et talkshow alene” er en mulighed, jeg vil anbefale 😊
nouw.com/charlottetorp

Instagram @carohoeck