Hey bloggen!<33
Som sagt har vi jo været ude at rasle tidligere idag ahha. Vi fik ikke så meget ud af det, kun en smule slik og 27,25kr hver.. men det var nu hyggeligt nok alligevel. Udover at det begyndte at regne til sidst og derfor valgte vi at gå hjem. Men som lovet kommer der også nogle billeder op af vires mega smukke udklædning (eller noget). Og inden folk begynder at skrive alt muligt med at vi er for gamle til at rasle osv gjorde vi det kun fordi vi selv synes det var mega cringe og det elsker vi at være. Ellers gik resten af vores dag med at spille Hay Day som vi begge lige er blevet mega addicted til igen. Det var egentlig bare det vires dag gik med og vi håber i har haft en super god weekend;))
Caro & Mia

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hey bloggen!<33
Lige nu sidder vi og spiser toast og drikker Ice Tea. Vi skulle have været til fastelavns arrangement i kirken men vi følte ikke lige for at sidde i kirken i 1 time for så bagefter at sidde i et lokale og spise fastelavnsboller med en masse folk vi ikke kender.. derfor kørte vi istedet for op i netto og handlede ind til toast og Ice Tea.
Vejret er ikke for godt men vi regner stadig med at tage en masse billeder til bloggen. Vi skal selvfølgelig også ud og rasle fordi det jo er fastelavn. Der kommer et billede ud senere af vores super lækre udklædning.
Ellers håber jeg at i har haft en super god weekend.
Caro & Mia

Likes

Comments

Hey bloggen!<33

Vi sidder igen i dansktimen og skriver. Vi kom til at tænke på at i slet ikke ved noget om os og derfor vil vi skrive en masse facts om os.

Caro:

1. Jeg er 13 år gammel.

2. Jeg bliver 14 år på torsdag (2. marts)

3. Jeg er blondine.

4. Jeg spiller fodbold i HIF.

5. Jeg har dårlig humor.

6. Jeg har 2 små brødre, 1 paplillebror & 2 halvstorebrødre.

7. Jeg bor i Hjerting.

8.Jeg går i 7. klasse på Hjerting Skole.

9. Jeg shopper tit.

10. Jeg skal konfirmeres den 13. maj.


Mia:

1. Jeg er 14 år.

2. Jeg bliver 15 den 19. oktober.

3. Jeg er brunette.

4. Jeg går ikke til nogen sport.

5. Jeg griner af næsten alting.

6. Jeg har 1 lillebror, 1 papstorebror & 1 paplillebror.

7. Jeg har 1 hund & 1 kat.

8. Jeg bor i Hjerting.

9. Jeg går i 7. klasse på Hjerting Skole.

10. Jeg skal konfirmeres den 13. maj.

Caro & Mia

Likes

Comments

Hey bloggen!<33
Lige en hurtig update. Vi sidder nu i bussen på vej ind til byen i snevejr. Som i kan se på billedet er det rimelig vådt udenfor så vi kommer nok ikke tørre hjem. Tidligere idag fik vi taget nogle billeder som måske kommer op på bloggen senere eller en anden dag. På søndag skal vi til fastelavns arrangement i kirken. Der kommer selvfølgelig også billeder op derfra. Men udover det må i have en fantastisk dag.
Caro & Mia

Likes

Comments

HEJ ALLESAMMEN

TIDLIGERE IDAG LÆRTE VI OM BLOGS I SKOLEN OG SKULLE DERFOR OGSÅ OPRETTE VORES EGEN. VI HAR BEGGE 2 SNAKKET OM AT LAVE EN BLOG I LIDT TID OG VI HAR SELVFØLGELIG TÆNKT OS AT FORTSÆTTE EFTER VORES FORLØB I SKOLEN. VORES BLOG KOMMER TIL AT HANDLE OM HÅR, MAKEUP, OPSKRIFTER & ALLE DE TING VI LAVER I FRITIDEN. HVIS I HAR NOGLE SPØRGSMÅL OMKRING OS, VIL SE EN OPSKRIFT, SE NOGET HÅR ELLER MAKEUP ELLER NOGET I GERNE VIL HAVE HJÆLP TIL ER I VELKOMNE TIL AT SPØRGE. VI VIL FORSØGE AT VÆRE SÅ AKTIVE SOM MULIGT. HÅBER I VIL FØLGE MED.

CARO & MIA

Likes

Comments