Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Människor kan på olika sätt hantera stress, för mig är virkning en slags meditation. Det hjälper mig att lugna ner mig och må bättre, allt som har med virkning att göra gör mig glad. Även om dagens start var inte den bästa så blev det bättre senare, med posten idag fick jag trä ringar och uggla knappar som jag beställde för ett tag sen, jag är jätte nöjd med denna beställningen och har börjat fundera vad kan jag använda det till.

Likes

Comments

Men asså seriöst måste livet vara så jävla komplicerad? Varför kan vi inte bara leva livet och skita i allt det som händer. Måste vi verkligen alltid vara perfekt? Aldrig glömma saker, aldrig göra fel... Tyvärr så hat mitt liv på sistone inte varit fel fri den är faktiskt mer fel än den brukar vara.

Idag skulle jag ha en läkarundersökning kl.8.30 jag gick upp ganska tidigt, gjorde i ordning mig och sonen och lämnade honom med farmor (gillar inte lämna honom så tidigt på dagis) sedan sprang jag till bussen för att jag var så klart sen. Åkte ca 40 min, sista 5 min oroade jag mig om jag är på rätt plats och när jag ska stiga av. (Jag är inte van att åka buss och känner mig alltid stressad) När jag till slut hamnade på rätt hållplats och rätt sjukhus så var det dags att leta efter mottagningen, det tog sin tid men jag hittade dit jag skulle. Jag gav min kallelse till en undersköterska och vet ni vad jag fick höra av henne? Att jag kom till rätt plats, rätt tid men fel datum. Hur dum kan man vara för att komma en vecka för tidigt? Är det verkligen inte den 20 mars idag? Nej tyvärr det är det inte. Men det är den 13 min LYCKLIGASTE nummer.
Om detta hade hänt mig första gången på länge så hade jag nog inte bryts så mycket men förra veckan skulle jag åka på ett intervju, jag jobbade natt passet och på morgonen kom jag hem för att lämna sonen på förskola, byta om och åka i väg. Allt gick ganska bra tills jag satte mig på tåget och fick höra att jag åker åt fel håll, asså seriös är jag verkligen så efterbliven ? Ja det är jag kanske. Jag fick stiga av tågen på första hållplatsen som låg 20min från min ort och fick vänta 50min på rätt tåg. Jag var så klart sen till intervju och skit trött var jag också så fråga inte ens hur det gick..

Likes

Comments