Nu är det höstlov och jag befinner mig i London., en av mina favorit städer. Jag Anette min Gudmor hennes dotter Sandra och min syrra Fanny bestämde oss för att dra en tjej resa till London och bara ta det lugnt. Vi landade igår kväll och åkte till våran familje kompis som så snällt lånar ut sitt hus i notting hill till oss.
Imorse vaknade jag runt halv 8 och låg i sängen ganska länge. Jag gick upp runt nio och började fixa i ordning mig. Sandra hade lokaliserat ett as mysigt brunch ställe som låg nära. Jag tog en avokado macka och en pink grapefrukt juice, om någon undrade. Efter den goda frukosten vandrade vi genom Hyde park vilket var super fint. Alla fyra hade en enorm lust att gå till Harvey Nichols som är ett jätte fin shopping varuhus. Där inne hittade jag bland annat en go parfym från Gucci och en väska. Hittade även ett par Isabel marrant skor som jag har velat ha länge. Dem är nt så nya och kanske lite uttjatade men jag gillar dem jätte mkt.

Kl 3 hade vi bokat afternoon Tea på Connaught hotell. Det är så trevligt att sitta där bland alla engelsmän och äta sig tjock på vitt bröd, scones och massa goda bakelser. Som ni ser Si fick vi väldigt mkt mat så vi kunde inte äta upp allt. Efter att ha varit ute sedan 10 på morgonen var alla trötta och ville hem och vilade.
På kvällen skulle vi till Coya som är en peruansk restaurang som har fantastisk mat. Vi beställde in massor av goda små rätter och delade på. Bordet var bokat till kl 9 och vi stannade till 12 och hade en jätte trevlig kväll.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments