Livet

Hello, är tillbaka i jakan nu. Åkte hit idag, Alex ska ändå sova här i Stockholm i helgen då jag är barnledig. Skönt ändå, även fast min son är mitt allt så är det ju alltid skönt med ensamtid och att bara kunna koppla av!

Vet inte riktigt vad jag ska göra imorgon än, tjejerna ska till kristall så får se om jag drar dit med dom, känns lite stelt med tanke på vad som hände där sist men aja det blir säkert bra. På lördag ska jag sätta mig på Terrassen med Ida, men det blir ju i Uppsala. Söndag blir väl lugn hemmakväll bara, Alex kommer ju hem då ocksåååå. Kommer sakna min tjockis även fast jag vill vila ut och vara barnledig.

Har värsta beslutsångesten angående imorgon. Vet inte vad jag vill, ALLS. Vi får väl se vad som händer haha.

Likes

Comments

Livet

Börjat blogga igen, faktiskt saknat det! Det har hänt så sjukt mycket i livet men aja. Istället för att skriva allt så börjar jag från och med nu.
Idag vaknade jag vid 20 i 8, skulle ringa tandläkaren. Självklart med min tur så lyckas jag ringa 10 min senare än jag skulle, så det blev ingen akuttid. Får ringa imorgon, då ska jag ringa så fort klockan blir halv 8 haha!

Somnade om med Alexander och sov till 10, inte så bra egentligen för våran rutin men nu vart det så. Vi har handlat mat också, ska laga panerad rödspätta med potatis och dillsås till middag ikväll. I ICA slängde Alex sin napp, sin ena sko och sin snuttis så fick springa runt som en mupp och leta ihjäl mig. Som tur var så hittade jag allt, annars hade det blivit kaos.

Fick med mig nya nappar hem också, det känns bra då alla hans gamla var sönder och borttappade ändå. Så nu har han så det räcker ett tag.

Likes

Comments