Hva tenker jeg om det å være Skeiv?

Heei alle sammen, nå ville jeg bare ta opp noe som jeg har hatt i tankene lenge! Dette med å like det samme kjønn. jeg vet at det er mange der ute som ikke aksepterer at andre like samme kjønn som seg selv, noe som blir litt feil for min del. vi mennesker vi er forskjellige og det er ingen av oss som er helt like hver og en av oss er unike. hvis min venn hadde sagt at han eller henne hadde likt enn av samme kjønn hadde det ikke gjort meg noen ting, for kjærlighet er kjærlighet uansett hvem kjønn du nå skulle like. jeg synes det også blir feil å si at vi som liker samme kjønn ikke skal få lov til ditt og vi skal ikke få lov til datt, for vi er akkurat den samme vi alltid har vært uansett hvem vi skulle like å ikke like.

- Om man er bifil, lesbisk eller homo har vel ikke det noe å si, jeg trekker meg ikke unna folk fordi de liker samme kjønn.. skulle jeg ta trekket meg unna deg for at du liker motsatt kjønn? for vi lever faktisk i 2018 og det er sikkert halvparten av befolkningen som liker samme kjønn.. så hvorfor skal de da få mindre rettigheter enn dere? Jeg synes det blir feil. Om jeg var Lesbisk skulle jeg ikke fått lov til å holde dama mi i hånden på gata, eller kysset henne offentlig? bare for at det er noen der ute som synes det er ekkelt?

- Det er faktisk folk der ute som sier ÆSJ når de ser to av samme kjønn kysser eller holder hender, det er folk som blir nektet tilgang til blant annet utesteder, restauranter og lignende bare pga de liker sammen kjønn, eller er litt «andelenes» en andre, Jeg synes dette er så feil, folk må få lov til å være seg selv uten at folk skal kalle de ting eller at de skal bli stemplet å bli nektet ting.

I dag er jeg ikke redd for å si: JEG ER BIFIL!


(Bilde er fra Google)

- Det tok meg lang tid, jeg ignorerte dette i lange tider mine venner la merke til det lenge før meg, jeg turte ikke stå frem som jeg tør i dag, jeg hadde kanskje feil venner som ikke godtok meg for meg, Jeg var veldig redd for at folk skulle dømme meg, men om man ikke kan være seg selv rundt folk er det kanskje feil folk å være med? Jeg vil ikke si jeg er unormal men jeg er kanskje ikke normal heller, normal er kjedelig. I dag har jeg absolutt de rette folkene rundt meg og jeg kunne aldri hatt det bedre, i dag er det veldig lett å være med selv.

Dette burde ikke være en skam for noen, alle må få være seg selv uavhengig av hvem de liker, henger med eller prater med. Jeg synes alle skal få være seg selv, uten at folk skal dømme noen.

- Hva mener du å synes du?

#Hverdga #blogg #strong #everyday #Loveislove #love #gay #beyoureself

Liker

Kommentarer