Förlåt för att jag inte har uppdaterat bloggen på några dagar.
Hur snygg är inte denna sommar outfiten? Svart/gråa Nike, slitna jeans shorts, vit Adidas t-shirt, och ett par solglasögon på det.... goals! Ska verkligen försöka få tag på en sån innan jag åker till Barcelona, så jag kan ta lite inspo bilder där! :)

Btw, nästa veckan någon gång (eller imorgon) så kommer min nya mobil!!! Vilket jag är skit taggad på! Denna gången har jag 64GB, och inte 16GB som jag hade innan, vilket betyder att jag har sjuuuukt mycket mer utrymme, så det är as bra! :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

HEJ!

Jag heter Carl. Jag är 12 år o bor i centrala Göteborg! Jag kommer att blogga om allt möjligt, men försöker att hålla mig till livs relaterade saker. Några exempel på ämnen jag kommer blogga om: resor, åsikter, OOTD, mina favoriter, inköp mm. Jag kommer försöka att lägga ut så mycket bilder på mig själv som möjligt. Speciellt outfit bilder. Tycker det är väldigt kul att fota såna! :) Min blogg kommer vara ganska personlig och jag lovar att jag alltid kommer vara 100% ärlig mot er. Självklart kommer jag även blogga när jag inte mår som bäst, är sjuk osv. Jag menar... man är ju inte alltid på topp ;) Det kommer ligga runt ungefär 3 inlägg om dagen, beroende på humör.

I sommar åker jag till Barcelona, och då kan jag lova att det kommer många härliga inspo bilder! Jag ska även gå på Håkan och Justin Bieber i sommar vilket jag verkligen ser fram emot.

LITE OM MIG SJÄLV:
*Jag har en liten yt kanal. Där jag lägger ut lite allt möjligt. Anledningen till att jag började med yt var för att jag tycker det är så himla kul att redigera!
*Jag är väldigt mycket för mode, inspo bilder, som jag ofta försöker ta själv, men som inte alltid går hem.
*musiksmak: gillar i mestadels all musik om det inte vore för punk, hårdrock, klassisk musik inprincip, jag hatar tråkig och hård musik. Jag älskar house musik, Håkan Hellström musik, boyband musik (älskar 1D), justin bieber, michael bublé, frank sinatra. lugn musik. Orkar inte skriva mer om detta ämnen men ni fattar nog vad jag gillar.
*
Jag bor med min mamma och syster, och min kanin och hamster, å mina fiskar haha.
vet inte riktigt mer vad jag ska skriva, men men. x)

Om några veckor får jag min nya mobil, iPhone 6s. och då kommer det upp mycket bilder här på bloggen, och då menar jag många.

Jag hoppas verkligen att du kommer vilja läsa min blogg. :)

Likes

Comments

Nouw Magazine