Header

GUD VA GOTT!
Har inte skrivit något på väldigt länge nu och det beror på att jag har haft så mycket att göra! Just nu är det väldigt mycket i skolan som jag måste lägga mitt fokus på, men uppdaterar när jag har tid såklart😃

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Herregud vilken seg dag! Kom hem från skolan och somnade direkt, sov i flera timmar. Gick sedan till Ica klockan och köpte lite föda😃 sedan gjorde jag någon grytmix gjord av mandelmjölk, broccoli, kikärtor, ris och curry, det var gott!

Likes

Comments

Kollade igenom bilder på min gamla mobil och fick då se massa bilder från i somras när jag var i Grekland! Längtade tillbaka väldigt mycket och gör det fortfarande, bästa resan jag gjort hittills, det var jättekul 😀 Jag hade tagit extremt mycket bilder därifrån så tänkte visa några bilder från resan här!

Fräsch man var här när vi åkte båt. Har allafall bestämt att någon gång ska jag åka tillbaka dit, kanske när jag fyller 80 typ. Nejmen det finns så mycket nya saker jag också vill se men vill ändå åka tillbaka dit till exakt samma ställe. Längtar även jättemycket tills jag blir äldre och kan göra nästan vad jag vill med mitt liv för då ska jag flytta utomlands, minst ett år allafall. Det är mitt mål hittills, sen vet jag tyvärr inte om jag skulle kunna bo i ett så varmt land eftersom jag har SLE och därför är väldigt känslig för solljus. Har tänkt på att bo i ett land med mycket snö och backar eftersom jag älskar att åka skidor. Men får se, det är ju ett tag kvar.

Likes

Comments

Nej, jag har inte påsklov nu som det står i inlägget nedanför. Det är ett gammalt inlägg från min blogg på finest som jag gärna vill ha kvar. Jag trodde nämligen att allt från min gamla blogg skulle föras över till min nya, men tydligen inte :/ Så det kan hända att det kommer lite gamla inlägg här bara för att jag vill ha kvar dom!


​Här är en reklam jag gjorde för Max hamburgare (skolproject) fint!

Likes

Comments

Nu har jag äntligen påskislovis. Ska bli så himla skönt att bara vila ut, jag behöver verkligen det. Jag känner att jag orkar inte skriva om mina vilda dagar som den unga ungdom jag är, så tänkte idag skriva om att tänka positivt. Jag vet att man får höra det ofta ”det kommer bli bra”, ”tänk inte så negativt” eller ”se bara framåt”. Det tror jag varenda människa i världen någonsin har hört någon gång i sitt liv. Men varför ska man tänka så himla positivt hela tiden? Oftast så tänker man bara jaja när någon säger något sånt till en.

Utstrålning

Om man tänker på bra saker hela tiden, försöker pusha bort alla dåliga tankar som gör en arg/ledsen/irriterad så blir man en glad människa. Och när man är glad så får man en viss utstrålning som smittar av sig på andra. Jag t.ex. har oftast tänkt så att jag vill vara en sån person som alla lägger märke till när jag kommer in i ett rum. Alltså lägga märke till på ett bra sätt. Det är klart folk lägger märke till en person som utstrålar glädje istället för en bitter människa som bara ser det negativa i allt och går med huvudet mot marken.

Tacksamhet

Det kan ibland vara svårt att hela tiden vara positiv för titt som tätt så dyker dom negativa tankarna upp vare sig man vill eller inte. Då finns det ett väldigt bra knep för att bli av med dom och det är att känna tacksamhet. Man ska tänka på allt som man är tacksam för. Alla har någonting att vara tacksam för, det behöver inte vara stora saker. Jag t.ex är tacksam för att jag har en familj som älskar mig, jag har starka ben att gå med, jag har god mat hemma (oftast) och allt däremellan. Sammanfattningsvis så ska man tänka på det man har istället för det man inte har.

Det finaste i ditt liv är du själv

Lät lite cheesy nu när jag skrev det, men det är faktiskt sant. Oftast så tänker folk så dåligt om sig själva, det är jättelätt att klanka ner på sig själv. Jag vet att jag kan bli arg på mig själv om jag inte är on point när jag vill vara det. Men det är ofta ens tankar som gör att man känner sig ”on point”. Istället för att tänka ”usch va hemsk jag ser ut”, ”mina lår är för stora” osv så ska man tänka på allt fint man har på sin kropp och vad som gör en till en bra människa. Det är nästan samma som att tänka tacksamhet. När jag kollar mig själv i spegeln så kan jag t.ex. tänka HERREGUD vilka vita fina tänder jag har, mina långa ben är verkligen skitsnygga, jag älskar verkligen mina ljusblåa ögon osv. Man ska lära älska sig själv. Man måste även lära sig ta emot komplimanger, om någon säger att man är fin så ska man inte bara vifta bort det, antagligen så är man fin om någon säger det till en. Självklart så är det alltid så mycket enklare att ta till sig en negativ kommentar exempelvis istället för en positiv kommentar. Om någon skulle säga till mig att jag var ful och sen kommer en annan och säger att jag är fin så skulle jag nog fortfarande känna mig ful. Även fast det kan vara jättesvårt just då så ska man ändå tänka på allt fint man har på sin kropp och vad man är stolt över. Låt inte det negativa ta över.

Tänk positivt!

Likes

Comments

Ville bara skriva mitt första inlägg här på Nouw innan jag ska sova. För nu är det faktiskt natt. Goodnight

Om någon undrar varför det står att inlägget publicerades 17.28 så är det för att jag råkade klicka i att jag bodde i USA, vet inte hur man ändrar det. ÄN.​

Likes

Comments

Första gången jag bloggar från mobilen och jag tror att jag kommer bli galen. Förstår fasen ingenting. Ville mest testa om det gick bra. Facetimar just nu med min kära mamma och kaninen Henrik<>

Likes

Comments

bönorSkärmavbild 2016-04-09 kl. 14.15.56 Min lyxiga lunch! Bönor i tomatsås och sojanuggets 😀 Det var första gången jag åt bönor i tomatsås (tror jag) och tydligen så gjorde jag helt fel. Det förklarar nog varför jag tyckte det var så äckligt. Tydligen ska man värma bönorna och såsen i kastrull men jag åt dom kalla. Inte så jättegott, men det funka väll. Blev godare efterrätt, jordgubbar från bästa Ica Klockan.

Skärmavbild 2016-04-09 kl. 14.16.38IMG_8833

 

Likes

Comments

Jag känner att jag inte kommer kunna skriva något alls här i helgen för att jag har alldeles för mycket att göra, som den business woman man är 😎 herregud. Så eftersom jag inte kommer vara så himla inne i bloggen i helgen så festar jag till det med lite bilder från min vscocam nu istället 😀 http://vsco.co/emmycarlsdotter

IMG_8810IMG_8807IMG_8811IMG_8808IMG_8809IMG_8806

 

Likes

Comments