Header

Dag 152

Skönt att få sovit ut i hårda thailändska sängar. Jäkla skillnad på madrass i olika länderna, Filippinerna var överlägset bäst faktiskt. Thailand är nog sämst på vår sköna-madrasser-lista (där ingår även kuddarna).

Frullen blev som väntat mycket mycket god. Fastän den är så väldigt enkel som yoghurt med frukt och några mackor så går det inte ens att jämföra med vad andra länder serverar. Inte enligt oss. Thailändska maten är gudomlig.
Efter frukost så köper vi en mangoshake längst gatan, det har vi alltid gjort i Thailand. Dom är så jäkla goda.

Vi tog buss nummer 15 in till shoppingområdet vid MBK. Vanligtvis när vi åker denna sträckan så tar det trettio minuter, fast då har det varit under ledighet och turistsäsong. Idag gick det på snabba femton minuter och det är alltid lika skönt när man kliver in på MBK där AC finns och låter vår svett torka in.

Riktigt skoj att gå runt i köpcentrum idag, vi handlar förvisso inte särskilt mycket men bara tanken om att vi är tillbaka där vi känner igen oss är så kul.
Dessutom kan vi äta en av våra favoriträtter uppe i foodcourten på MBK. Killen bakom disken känner igen oss sedan förut och har heller inte glömt att vi vill ha vändstekta ägg till kycklingen.

Kvällen for vi tillbaka till Khao San road och delade en Pad thai till kvällsmat. Godaste på länge. Så enkel, så billig men fruktansvärt god. Man får dela den på två personer annars spräcker bugen direkt.

Dagens spenderade slantar
Mat 104sek
Vatten 4sek
Boende 104sek
Transport 75sek
Total 287sek
Dagens snitt (baserat på antal dagar i asien) 373sek

enkel men ack så god

mangoshake köper vi alltid hos denna tanten

fullt med trafik överallt.

såhär tomt var det i bussen idag. vanligtvis är vi glada för att få sittplats

favoriträtten på mbk. kyckling med ris o prinskorvar!!

sjukligt god glass. passion i den ena och hallon/yoghurt i andra

delar en pad thai på kvällen

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments