Header

Godmorgon! Idag har vi varit iväg tidigt på morgonen och ordnat med papper och plåtar. Vi blev hämtade av säljaren som tog oss till kontoret där man gör sånt här.
När vi kom dit så var han inte så tydlig om hur det går till och jag har ingen aning då jag aldrig gjort det förut.

Han ville ha mitt pass och en del kontanter, han sa att han måste gå in i en annan byggnad och ordna med det. Jag krävde att följa med då jag självklart inte lämnar iväg mitt pass obemärkt. Då tog han illa upp för att jag inte kunde lita på honom och han blev duktigt irriterad. Jag blev lika irriterad och det övergick till ilska och ett tag stod vi på parkeringen och skrek på varandra, mest han.
Jag försökte lugna honom men det var ganska lönlöst. Han bad oss ta våra väskor och dra. När pisa prata med honom så lugna han ner sig.
Vi fick till slut allt färdigt och plåtarna som tillverkades på plats gäller endast för mig och det är i fem dagar. I plåtarna ingår försäkring och skatt.

Egentligen tänkte vi sova ytterligare en natt eftersom vi inte kan få ut resten av pengarna förräns efter tolvslaget inatt när det blir ny dag.
Säljaren föreslår om att vi ska göra upp affären inatt om vi vill det och det vill vi såklart. Vi hade själv tänkt föreslå det.

Klockan var runt tio när vi är färdiga med pappersarbetet. Resten av dagen sitter vi på Starbucks och dricker frappe och spelar kort. Det är en otroligt dryg väntan och vi håller tummarna för att det är värt det.
Tolv timmar senare när klockan är tio så testar vi ta ut lite pengar men blir nekade, såklart.
Två timmar senare och vi räknar in sekunderna till klockan slagit tolv. Vi matar in kortet och hoppar nästan av glädje när resterande pengar kommer ut ur maskinen.

Jag ringer genast säljaren och säger att pengarna finns. Han hämtar upp oss utanför stationen och jag är alldeles paranoid när vi går runt med en hel del pengar i fickan. Vem som helst kan råna oss nu.
Bilen han hämtar upp oss i är (snart) vår egen och han har satt på plåtarna.
Vi kör in på en mack och tankar upp den, därefter ställer vi oss på parkeringen och han räknar varenda liten sedel. Därefter kollar han varenda en så att dom är äkta, tar ju ett bra tag men det ska bli skönt att snart komma iväg.
Skriver fortsättning i nästa inlägg!

mörkt bröd och yoghurt

tillverkning av skyltar

kinamat även idag. jordnötssås och kyckling, ursinnigt gott

gömmer oss i ett köpcentrum och kollar på när det haglar utanför

kvällsmaten är rester av lunchen vi inte orkade äta upp innan idag

en liten del av alla kontanter. varför finns inte större valörer?
blev inge bilder på bilen då det var kolsvart ute när vi hämtade den

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments