Ugen der gikHej bloggen,

Beklager stilheden - jeg har haft virkelig travlt og har slet ikke haft tanker på at opdatere herinde.

Min uge har været fuld af arbejde og en masse sjov og ballede. Man kan nødig klage når vejret er som det er for tiden - solen skinner, blomsterskud titter frem og hele København er lige lidt sjovere end det plejer.

Som alle nok har set, har mit hår været lyserødt i et godt stykke tid - jeg blev i onsdags godt træt af det og bestilte en tid hos min frisør. Jeg har fået mine blonde lokker nogenlunde tilbage, men den lyserøde farve har desværre bidt sig lidt fast i mit hår - så det er slut med lyserøde lokker for en stund, nu skal jeg have mit eget hår tilbage.

Ugens højdepunkt skete torsdag aften til et event på Nimb som Gina Tricot hostede. Jeg og ti andre dejlige blogger-damer fik en fantastisk middag - og det hele blev rundet af, af en omgang bingo. Præmierne var vilde - og hvis man fik fuld plade kunne man vinde en rejse! Og jeg vandt! Jeg har ikke fået særlig meget info endnu - jeg ved bare at jeg må vælge mellem at komme til Paris, Berlin eller London - tror det bliver Paris, der er så utrolig smukt om foråret!

Jeg skal nok opdaterer når jeg ved mere - og spamme alt ned når jeg tager afsted!

Weekenden står på fødselsdage, teaterforestillinger og flettede fingre.

God weekend til alle

Xx A
  • EGO

Synes godt om

Kommentarer

Nanna
Nanna,
Hej Amalie! Hvor er den beige bluse på det første billede fra? :-*
CarléCarlé
CarléCarlé,
Den er fra Gina Tricot 😉
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229