TANKER OM ALT OG INTET #8

Det er blevet mandag og blevet tid til at snakke lidt om hvad der er sket i sidste uge. Jeg har været til en række spændende møder, hygget med familen, arbejdet og tilbragt weekenden med min skønne kæreste. Fredag var jeg til premiere på Saturday Night Fever musicalen - og hold nu op, en fantastisk oplevelse! Kæmpe crush på Silas Holst - han kan både danse, spille skuespil OG synge! Multitalent? Det tror jeg vidst nok! Om alt.... here is the list:

ALT Jeg har lige købt en flybillet til på lørdag op til min søde kæreste. Selvom det er til at holde ud, at vi ser hinanden ca. hver anden weekend, savner jeg ham lidt for meget pt.... så købte lige en weekend tur! Jeg glæder mig allerede som et lille barn. Stockholm er så skøn en by - måske jeg skulle lave en guide...... kunne I tænke jer det?

ALT Om en uge skal jeg noget så spændende, at jeg slet ikke kan vente! Jeg skal nok opdatere jer, men lige nu kan jeg ikke rigtigt røbe noget. Udover det skal jeg i starten af næste måned noget endnu mere (vildt, vildt,vildt!) - det skal I også nok høre mere om! #aldrigharjegværetsåspændt

ALT Pluspoint til de her f***cking sprøde bukser! Jeg har set dem på en række internationale instagram stjerner - blandt andet søde @JosefineHJ og blev simpelthen nød til at klikke dem hjem, da jeg fandt dem. De er alt for seje!

ALT Jeg har i dag købt en Iphone 7 plus i lyserød (!!!!!) Jeg er simpelthen så glad for den, og kan slet ikke komme over hvor godt et kamera den er udstyret med. Vær beredt på seriøst mange selfies fra nu af.

INTET Skattesmæk........ Selvom at man ved, at man skal betale penge tilbage, er det bare aldrig særlig sjovt.

INTET VEJRET!! WTF... Hvor er det forår!? Jaja, vi har da haft dage med sol og 10 grader.... men lige nu regner det, blæser det og der er tændt op i pejsen..... come on DK! VI VIL HAVE SOL!

INTET Hvorfor er der så sindsoprivende meget pænt tøj i butikkerne!? #vibliverjofattige

God aften de damer!

Xx

Synes godt om

Kommentarer

M
M,
Forstår ikke det der "alt", "intet" foran sætningerne?
Frederikke
Frederikke,
Vil sindssygt gerne have Stockholm guide! Skønneste by, som jeg mega gerne vil lære bedre at kende.
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229