SHOPPING PÅ BUDGET

1. MONKI 2. MONKI 3. MONKI

Glædelig mandag de damer! ♥ Jeg har brugt det meste af min dag foran min computer og ordnet 70.000 praktiske ting....
Jeg startede min morgen med Tina. Vi spiste grød, hyggede og catchede up på weekenden. Vi prøvede at skyde billeder udenfor - men det var lidt af at projekt, med det her grå og våde vejr. Mine veninder og jeg afholdte et babyshower for vores veninde Frederikke igår. Sjældent har jeg indtaget så meget kage på så få timer. Jeg havde bagt kanelsnurrer og helt perfekte bløde boller - nogle af pigerne havde bagt muffins og to kæmpe store kager fyldt med frosting og chokolade. Det var et kage-mekka!

Så i dag har jeg nærmest ikke spist noget - kender I det? At man i så lang tid efter et måltid, kan være mæt?
Jeg tror faktisk jeg sætter en ny omgang bolledej over - der er jo ikke noget bedre end hjemmebagte boller i det her vejr.

Nu til noget helt andet: Shopping! Det er starten på måneden og mange af jer skal måske ud og udvide jeres efterårsgarderobe. Jeg har fundet et par favoritter på forskellige webshops. Personligt prøver jeg frem til december at være shoppe-fri, da jeg skal til London med min mamma og gerne vil shoppe igennem derovre.
Derudover har jeg 50 sweatre i skabet.... så har sgu ikke brug for det alligevel.

Men tilbage til favoritterne. Hvis jeg SKULLE vælge ville min favorit være striktrøjen og den ternede nederdel der begge er fra Gina Tricot. Det ville være et så sejt sæt med strømpebukser, en lang jakke og et par høje støvler.

God shopping ladies!

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229