Sådan bliver du en instagram-queen

Hej bloggen,

De fleste af jer ved nok godt, at jeg er vanvittig afhængig af Instagram - MEN nu vil jeg belyse hvordan man med tusindvis af følgere lever livet let som en leg. (læs. højeste form for ironi)

Hvis du ikke spiser avocado-madder hver dag og har en ny chanel-taske hver mandag - så bare rolig (!) der håb forude. Det hele handler om lyssætning, god billedkvalitet og massere af selfies.

Du sidder sikkert, som jeg selv og scroller din krampe-ramte tommelfinger op og ned på din Instagram-feed op til flere gang om dagen.
Du tænker: ser den solnedgang virkelig sådan ud? Er hendes hår overhovedet så shiny!?? Bruger de flash, lys og lamper? HVAD gør de?

Instagram er fyldt med snyd - sagt med skam og anger i stemmen, for JA - jeg redigerer da også mine billeder - i stor stil endda. Min Instagram er en redigeret udgave af min virkelighed.
Jeg bruger timevis på at udtænke temaer, farvekoder og outfits for det hele skal se fint og æstetisk ud.

Det kan nemt ligne, at man altid drikke caffé latte fra The Union, tager på ferie til en ny storby hver anden uge og evig og altid ligner en million - selvom man faktisk står i Føtex på én søndag aften når man smider dét der billede op iklædt en bikini og tilføjer #tb.... velvidende om at man har UGG's på fødderne og kurven er fyldt med junk. #life

Du kan nemt blive en ægte Insta-queen og få din ostemad til at ligne allerhøjeste gourmet.

Here it goes:

Jeg smider mine billeder igennem nedenstående app's inden de rammer Instagrizzle!

Facetune:

Der er mange meninger omkring Facetune - da det i princippet er en mildere form for Photoshop. Den kan næsten alt og du kan tranformere dig selv til en komplet anden person - hvilket du selvfølgelig ikke skal gøre.... selvom det sker på Instagram ret ofte. Du kan fjerne urenheder, gøre tændere hvidere (og dine omgivelser) og gøre dig selv både højere, tyndere og alt det andet. Jeg bruger det hele i meget mild form, da jeg mener det er forkert at ændre drastisk meget på sit udseende.


Snapseed:

Jeg blev præsenteret for Snapseed af min fotograf-ven Nikolaj der redigerer de fleste billeder med KUN denne app. Følg ham lige! Han er genial og appen er så smart. Du kan redigere lys, kontrast, mætning og alt andet der gør billedet meget pænere. Det smarte ved Snapseed er, at man kan være utrolig præcis med sin redigering. Du kan gøre noget lysere på et lille område, i stedet for at skrue lyset op på hele billedet. Det er en super nem app med mange virkemidler til at skabe et fint billede.

VSCO:

VSCO er min absolutte yndlings app! Jeg elsker den. VSCO har virkelig mange filtre og der findes et hav af tilkøb med ekstra filtre, hvis du nu ville have dem alle sammen (host... det har jeg gjort) Du kan både skrue op og ned for lys, kontrast, skarphed og gøre billedet enten koldt eller varmt. De fleste blogger-insta tøser bruger VSCO - det har jeg da i hvert fald læst mig til.... så det virker nok meget godt. Jeg synes i hvert fald det er MEGA genialt!


En anden smart app, jeg for nylig er begyndt med hedder Unum. Her kan du få et komplet overblik over dit feed.
Du kan uploade billeder, rykke dem frem og tilbage og se om de passer til feed. Før i tiden, lagde jeg hele tiden billedet op på Instagram og slettede det igen efter 2 sekunder - bare for at se om det passede.... med Unum kan du planlægge alt på din IG og få dit feed til at ligne en million. Ville fandme ønske jeg havde opfundet den app!

Jeg håber I kunne bruge mine tips!

Xx A

Synes godt om

Kommentarer

CarléCarlé
CarléCarlé,
Jeg laver mine tekster inde i noter - der kan man sætte det op efter hinanden og kopiere det ind i Instagram 😉
Julie E.
Julie E.,
Hvilke filtrer bruger du i VSCO -Julie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229