OM MIN MANDAG, HØJT HUMØR, TV2, UDDANNELSESPRESS OG MEGET MERE

Hej damer ♥

Okay - til dato min længste overskift!

Har I haft en dejlig mandag? Min har været prop fyldt med ting der skulle ordnes, inden jeg smutter mod Oslo i morgen. Jeg skal derop med 9pr og en masse skønne piger for at deltage i deres modeuge. Jeg er blevet lidt småsyg ovenpå sidste uge med modeugestress, skiftende vejr, for meget alkohol og for lidt søvn.... men mon ikke det nok skal gå væk, med alt det ingefær jeg har indtaget i dag.

Jeg går et par ret hektiske uger i møde, så da jeg vågnede kl. 6 i morges fandt jeg (underligt nok og endelig) motivation til, at planlægge idéer til blogindlæg + videoer en måned frem. Så nu giver jeg den altså lige en skalle herinde. Det går op for mig, hvor meget jeg har savnet at skrive. Berette om min hverdag, mine tanker, lytter til jeres idéer og finde links på alt det der lige vækker min interesse. Jeg håber I vil læse+se med selvom der har været lidt stille på mine kanaler det seneste stykke tid.

Billederne her er fra i dag da jeg gik en tur med Malle. Apropos Malle, så er det den absolut bedste beslutning, at det lige var hende der flyttede ind. Hun giver mig så meget inspiration til vores arbejde hver dag. Så lige en lille kærlighedserklæring til hende. Hun er SÅ sej og dygtig. Tjek hendes seneste IG post - hun taler om noget vigtigt.

Tilbage til outfittet.... Jeg købte skjorten (kan man kalde den det?) fra Ganni på udsalg for et par måneder siden, men har ikke lige kunne style den helt rigtigt. Kender I det? Hver gang jeg har ville smide den over skuldrene, har jeg stirret blindt på hvad jeg lige skulle have på til. Men det endte sgu ret godt ud i dag, hvis jeg selv skal sige det!

Jeg var et smut forbi Birger Christensen og jeg kiggede på noget, som jeg højt sandsynligt giver mig selv i fødselsdag i næste uge. Jeg har det vildt over, at jeg fylder 24 om ni dage. Jeg ved godt det er ingen alder - men jeg synes alligevel det lyder lidt underligt. Jeg har på en eller anden måde, lidt ondt i maven over ikke at have taget "den der uddannelse" som hele samfundet snakker om. Det spørgsmål der igennem mine start 20'ere har været allerflest af: "Men - skal du ikke have dig en uddannelse?" - og ved I hvad? Det skal jeg måske én eller anden dag. Men ikke lige nu! Jeg er røv fucking stolt over min virksomhed og mit arbejde, og ser ingen grund til at gå på CBS eller KU for at blive klogere. Jeg føler mig dannet af mine omgivelser og mine oplevelser igennem årene - og lige nu er det nok for mig. Det var lige et lille råb til vores regering og "alle de voksne" der ser en lille smule skævt på autodidakte karrierekvinder der blæser deres liv ud på internettet... 

Det var meningen min lillebror og Serina skulle komme og spise... men der kom noget i vejen for begge to. I og med jeg bliver 24 bliver Frederik pludselig (fucking) 17 år gammel til december og går i 2.g. WHAT happened!? Den lille dreng der kom ind i mit liv som 7-8 årig går nu til fester, drikker sig stiv, kysser på piger og ser semi-voksen ud. Nu når vi snakker om gymnasietid og at være semi-voksen har jeg skrevet på en indlæg om skolestart og refleksioner omkring min gymnasietid. Jeg tænkte over det, da jeg gik forbi Zahles Gymnasium imorges. Det ligger lige ude foran min lejlighed. Jeg var kæmpe fan af alle pigernes påklædning da de stod og røg i pauserne. De så seje ud! Men mere om det i morgen.

Jeg er i skrivende stund igang med, at forberede mig på at TV2 kommer hjem i min lejlighed om tre kvarter!?! Jeg fik et opkald fra min læge Carsten Bindslev-Jensen som er overlæge på hele mit projekt om allergien. Han spurgte hvor jeg var i landet og at jeg meget snart ville modtage et opkald fra TV2. De ringer mig op og fortæller de vil bringe en historie om mit allergi-projekt i nyhederne kl. 22. Hvor vildt er det lige!? Jeg har mega optur over det - og mindre krise over at jeg pludselig skal i nyhederne. Det skal nok blive sjovt. Jeg håber I vil se med.

Nå... det var lige alt fra mig i dag. Jeg håber I synes det var hyggeligt at læse med, det var pisse hyggeligt at skrive i hvert fald. Vi blogges ved igen i morgen tøser.

Kan I have en skøn aften derude <3

Synes godt om

Kommentarer

E
E,
Mega hyggeligt med Amalie x 2 i lejligheden. Håber virkelig, I laver en room tour!!! Apropos Amalie - har set hendes nyeste opslag på Instagram, men er der mere i det, end at hun ønsker god pride, siden du skriver sådan? Ved ikke, om jeg har misset noget vigtigt haha!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229