Mand for en aftenDet siges, at mænd blot er svin, der udelukkende bedømmer udseende - men er vi kvinder meget anderledes?

Jeg vil gerne betro jer noget - og det er bestemt ikke af stolthed. Jeg var for et par weekender siden i byen, og havde drukket mig rimelig beruset, hvilket slet ikke forsvarer min bekendelse: jeg valgte at kysse med to forskellige fyre på en aften.

Den ene havde smukke kindben og den anden var fodboldspiller - andet skulle der ikke til. Jeg fortalte mine veninder om episoden, og deres respons har var: "Sådan!"

Mine tanker har siden kredset omkring, hvad situationen ville være, hvis vi vendte den om? Hvis en af mine drengevenner fortalte mig, at han havde snavet med to kvinder på én aften - den ene fordi hun havde gode kasser og den anden fordi hun var model, ville jeg nok have givet ham denne reprimande: "Ej, sådan kan du virkelig ikke behandle kvinder. Du er da en idiot!"

En ting de fleste kvinder kan gå sammen om er, at det er dybt forkasteligt, når mænd behandler kvinder som sexsymboler. Men når det kommer til situationen, hvor vi kaster os over en mand, grundet hans toptrimmede vaskebræt, er det da helt i orden. Jeg tror ikke manden klager - men hvorfor i alverden gør vi så?

Jeg har hele mit liv sagt, at hvis jeg kunne være mand for en dag, ville jeg gøre det på stedet! Vi kan jo praksis det samme - næsten da. Derfor kan vi kvinder selvfølgelig score som mænd! Hvis vi ser en mand, vi finder interessant, går vi efter det - bare uden konstant dårlige scorereplikker.

Jeg opfatter at danske kvinder er trætte af at lege bly violer. Så hvis de kan score som mænd - hvorfor så ikke gå linen ud? Da jeg havde en kæreste, og han udbrød: "fuck, hun er vildt lækker hende der", kunne jeg snildt sætte mig i hjørnet og surmule, og pointere om han virkelig syntes Jessica Alba var pænere end mig..... indtil han svarede, at det gjorde han ikke. Når jeg derimod proklamerede, at Adam Levine skulle være far til mine kommende børn, var alt helt i orden.

Kan det virkelig passe, at vi er så usikre, at vi lader os slå ud af manden i vores liv beundrer andre kvinder? Fandeme nej! Jeg ville sgu da også kysse Jessica Alba, hvis jeg fik chancen! Måske skal vi bare indse, at manden der snaver os i gulvet i byen, bare syntes vi er pisse hamrende lækre - derfor kan vi jo stadig være søde, sjove, kloge og super skønne indeni.

Der er heldigvis forskel på mænd og kvinder. Vi skal som kvinder være stolte af, at vi kan vise vores følelser og blotte os fuldstændig over for de mænd, vi har valgt i vores liv. Vi råber højt, når vi er blevet trådt på og er super sensitive når vi er sårede.

Vi skal blot huske på, at vi nødvendigvis ikke bliver trådt på, bare fordi mænd ikke er interesserede i at kende hele vores livshistorie, før de stikker tungen i halsen på os.

Jeg var oppe at ringe over en flot fodboldspiller. Det gør mig jo ikke til et dårligt menneske! Når jeg næste gang møder en mand, der betragter mig som et sexsymbol, vil jeg føle mig smigret i stedet for fornærmet. Men lidt surmuleri skal der til - jeg skal jo minde ham om, at jeg - trods alt - er en kvinde.

Tankestrømmen blev til lidt af en roman, håber I kunne følge med.

Kys og kærlighedstanker herfra

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229