JEG SKAL PÅ SURF-FERIE!

Indlægget er sponsoreret i samarbejde med Venus

Hej piger ♥

Nyder I fredagen? Jeg har tullet rundt hele dagen og lavet en masse ting. I aften skal jeg til middag i forbindelse med at skønne Marie Jedig lancerer en kollektion med Pieces. Det bliver SÅ hyggeligt!

De fleste af jer, kan nok godt huske, at jeg havde et længere samarbejde med Venus sidste sommer - og det fortsætter heldigvis! Mandag rejser jeg til Biarritz i samarbejde med dem. Det er en by i det sydvestelige Frankrig - der ligger ud til den lækreste kyst! Det er en surfer-by og kampagnen/turen handler derfor om: Surfing! Jeg har ikke rigtigt prøvet det før - så jeg glæder mig HELT vildt. Jeg (håber!) lidt, at jeg er en haj til det...... men har fået at vide, at det skulle være liiiidt svært, men min indstilling er i top!

Jeg skal derned med Maria og Marie som jeg kender godt i forvejen. Derudover ved jeg, at søde Lisa Olsson skal med, som jeg har drukket kaffe med et par gange, da jeg besøgte Rasmus i Stockholm i sin tid. Jeg mødte Matilda Djerf til Nelly eventet i weekenden, som fortalte hun også skulle med - hun er simpelthen så inspirerende at følge og jeg glæder mig til, at lære hende bedre at kende. Der kommer vidst også et par andre influencere fra Sverige og Norge, men jeg har ikke fået alle navnene endnu.

Med surfing, strand og sol kommer bløde, brune ben - og hvad bedre end Venus kan kombineres med dette? Jeg glæder mig sådan til, at få noget kulør på stængerne og lufte dem i den franske sol! Jeg har brugt Gillette Venus skrabere så lang tid jeg kan huske - og den her version er ekstra god! Den er utrolig skånsom og god på farten. Den hedder Venus Embrace Sensitive . Bladet på skraberen indeholder Aloe Vera, som er godt mod dine ben, da det fugter og gør godt. Jeg bruger altid deres tilhørende shaving gel; Satin Care, der også indeholder Aloe Vera, man får så vanvittigt bløde ben af den. Jeg har købt den helt tilbage fra folkeskolen - så jeg har virkelig en dyb relation med den. Det er så dejligt, at jeg kan samarbejde med brands engang i mellem som har fulgt mig igenneme hele min ungdom og nu voksne liv - der er Venus i særhed på toppen af listen.
Hvad bruger I mest piger; voks eller skraber?

Jeg synes det er så nemt at køre min Venus Embrace Sensitive skraber over benene i badet om morgenen. Jeg har meget lyse hår på benene og (heldigvis) vokser de ekstremt langsomt, så jeg barberer dem egentlig ikke mere en 2-3 gange om ugen. Det er nu meget rart! Jeg sværger virkelig til produkter med massere fugt, da vores ben er udsat for en masse faktorer, der gør dem tørrer. Jeg har altid været god til at bruge bodylotion - men en god shaving gel som den her fra Venus er virkelig et vidunder.

Jeg glæder mig sådan til, at vi skal afsted! Jeg skal nok uploade en masse billeder og lave en vlog, så jeg kan vise jer det hele! Det skal helt sikkert nok blive sjovt.

Nyd jeres aften piger og god weekend!

Synes godt om

Kommentarer

EmmaHajslund
EmmaHajslund,
Ej hvor lyder det lækkert! Gid det var mig! Nyd det <3
nouw.com/emmahajslund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229