I SEPTEMBER SKAL JEG

Hej damer ♥

Lige en lille update her fra Manchester. Vi var ude og spise igår, og sidder nu foran fjernsynet med en smule tømmermænd og ser ligegyldigt TV, haha. Vi skal ind til byen og shoppe om lidt og spise frokost. Det bliver så hyggeligt.

Efteråret har for alvor meldt sin ankomst - det er da i hvert fald blevet lidt koldt i vinden synes jeg. Jeg kan slet ikke forstå hvor hurtigt det her år er gået..... pigerne sad og snakkede om nytårsplaner igår!? Måske er det fordi vi har haft verdens længste sommer, man føler det er gået stærkt! Jeg glæder mig lidt til at have store jakker, lange bukser og strik på strik. Det er jo så lækkert.

Efteråret er en af mine yndlingssæsoner. De rødbrune blade, lyset, gåture i skoven og den kolde luft der ligger sig over de Københavnske gader. Jeg er fan. Det med at trække indendøre, bage boller, se gode film og drikke kakao. Så hyggeligt! Min september måned er ret stille og rolig. De sidste par måneder har været ret hektiske, så jeg glæder mig til at komme tilbage til en lidt mere struktureret hverdag. Jeg kommer til at sætte en masse fokus på Youtube - I kan hoppe ind og subscribe her.

Jeg starter med min personlige træner på mandag. Så I kommer sikkert til at høre om en masse træning! Vi skal træne tre gange om ugen de næste par måneder og jeg glæder mig som et lille barn til at komme igang.

Nå, til sagen: I september skal jeg:

September 2017

♥ Jeg blev indlagt med min allergi i sidste uge, ligesom jeg troede alt var fint. Jeg skal tilbage til OUH og snakke med min læge om hvad vi gør nu. Skal vi optage behandlingen på ny, have indsprøjtninger igen, måske et nyt alternativ? Jeg er meget spændt. Jeg skal nok holde jer opdateret.

♥ Være en del af et panel der skal snakke om ungens digitale liv til Ungdommens Folkemøde i samarbejde med Børns Vilkår. Jeg ved ikke så meget om det endnu, men jeg har ret stor optur over det. Jeg ved Bubber også skal være med - det er det mest primære for mig lige nu.

♥ Til Berlin med 2ndday. Det er ikke helt blevet confirmet endnu - men vi er ret sikre på, at skulle afsted. Jeg skal derned med Karo. Vi skal skyde noget til deres online kanaler. Jeg tror det bliver rigtig sjovt - hvis vi tager afsted!

♥ Til tema fødselsdag med mine bedste venner. Prinsesse-tema! LIGE MIG! Lyserødt tyl, glimmer, stort krøller hår, diadem og simili sten. Kæmpe arrangement!

♥ I slutningen af måneden skal jeg til en af mine skønneste veninders fødselsdagsmiddag på Pluto. Efter min egen fødselsdag derinde glæder jeg mig helt ekstremt. Vi havde den bedste aften. Det er virkelig en anbefalelsesværdigrestaurant damer. Tag derind! Dagen efter skal jeg til Guldtuben, som helt sikkert bliver lidt af en fest.

♥ Blive et strammere og stærkere menneske! Jeg glæder mig så meget til mit træningsprojekt og skal prøve at holde mig lidt fra alkohol, så jeg hurtigere kan se resultater. Jeg skal derudover også spise mere frugt og flere grøntsager. Jeg lever seriøst af acai bowls 42raw, kyllingespyd fra 7/11 og Pepsi Max. Ikke lige det sundeste.... Jeg har taget 5 kilo på henover sommeren og de skal væk nu.

♥ Sælge ud på Tradono-market d. 16. når de holder deres speciel edition luxury market. Kom tidligt!

♥ Til virkelige mange events og middage i forbindelse med arbejdet. Jeg glæder mig til at komme ud, mingle løs og se alle pigerne igen efter sommeren.

♥ Rydde ud i min garderobe og få en perfekt efterårsgarderobe. Jeg skal ud og have fat i en masse basic ting. De her bukser havde Sofie på forleden, de er fra ARKET og jeg er dybt forelsket i den. Gina Tricot har lavet den her hoodie der mathcer bukserne perfekt. Jeg kommer helt sikkert til at leve i det sæt resten af måneden.

Hvad skal I damer?

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229