I MARTS SKAL JEG

Contains affiliate links

♥ Se frem til forårsdagene - hvis foråret altså kommer tidligt. Det håber jeg virkelig! Jeg glæder mig til at flyde mit hjem med forårsblomster, have mit vindue lidt på klem og cykle igennem byen imens solen skinner. Sneen i dag er også virkelig flot og det hele, meeeeen sol og sommer måtte da godt komme tidligt.

♥ Til New York med min familie i slutningen af måneden. Det glæder jeg mig latterligt meget til! Min kære mamma fylder 50, så det fejrer vi med en tur til byernes by. Vi skal spise god mad, gå lange ture, shoppe en masse og drikke drinks på diverse rooftops. Hvis I har tips så send endelig!

♥ Gå lidt mere i mit træningscenter. Jeg har taget 4 kilo på siden første januar og de skal altså væk. Det er bare SÅ svært at tage sig sammen når det er så koldt! MEN igang skal jeg. Det er jo så skønt at træne, skal bare lige ind i et godt loop igen.

♥ Have lashlift og shellac hos The Powder Room. Det glæder jeg mig ret meget til. Lashlift er så flot til mine øjne - især fordi min vipper er så lange. Jeg har prøvet de der lash-extension, men det er ikke lige mig, føler hele tiden jeg ligner en eller anden østeuropærisk dulle der er på vej til fest. Så lashlift er vejen frem.

♥ Iføre mig denim måneden lang. Især farvet denim - som den her fx. I ved jo nok alle sammen at jeg elsker lyserødt - og lyserødt denim skriger jo forår.

♥ Lave flere opskrifter på bloggen. Jeg elsker at bage - og kunne godt tænke mig, at gøre det til en del af universet. Hvad siger I til det? Nok også nogle nemme hverdagsopskrifter.

Har I nogle vilde planer?

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229