I MAJ SKAL JEG

Hej piger!

Har I fået nydt vejret i dag? Hold op hvor er det lækkert! Jeg er blevet HELT vildt forbrændt af den Sydfranske sol - så jeg har været lidt påpasselig med at sidde for meget ude i solen i dag...... meeeen, jeg tænker at det har fortaget sig om et par dage, så kan jeg love dig for at den får fuld skrue på tan-sessions.... så er det bare lige med at finde et godt spot her i indre by.
Nogle forslag?

Jeg er lidt sent med min "hvad-jeg-skal-i-maj"-update - MEN maj er og bliver min yndlingsmåned (pånær lige en del af august, da det er min fødselsdag der, haha!). Foråret er kommet, alle er glade, alt er grønt, ALT er lyserødt (kirsebærtræer) - det hele er en lille smule magisk og nu hvor jeg er single, lysner det altså også lidt ekstra op for den del af mit liv pt. Jeg skal rejse en del i den her måned - så jeg har det lidt øv over ikke, at skulle være i København når alt emmer af sommer.

Her kommer listen (lidt forsinket) om hvad jeg skal i maj:

​♥ Til Stockholm med Ellos - i morgen allerede faktisk. Jeg skal bare være deroppe i et døgn - og der kommer de dejligste piger med, så det skal nok blive vildt sjovt. Vi skal derop fordi Caroline Winberg har lavet en kollektion i samarbejde med Ellos. Vi skal til event og ud at spise allesammen efter. Det skal nok blive sjovt!

♥​ Til Sydfrankrig med Gillette - på surf-camp faktisk! Det skal nok blive vildt. Marie og Marie skal med - så jeg glæder mig helt vildt! Derudover kommer der nogle skønne svenske og norske piger - vi er et ret godt hold der skal afsted. Jeg ser i hvert faldt vildt med frem til det. Vi mellemlander i Paris på vej hjem - så overvejer stærkt at blive der weekenden over, men skal lige have set på det. 

♥​ Jeg skal til en del events jeg ser ret meget frem til, fx, Søren Schmidt modeshow/30 års i slutningen af måneden, på Danglettere til en middag/fest i samarbejde med Dandy, til housewarming hos en af mine gode veninder og til fødselsdag hos en anden veninde i enden af måneden. Det skal nok blive sjovt!

♥​​ En ting jeg IKKE skal, er at få mine vanlige måneds-indsprøjtning af Xolair (mit allergi-projekt) - det er altså ret vildt! Jeg plejer at få den hver 4 uge - men ovenpå New York og en masse andre ting, glemte jeg min tid sidst og gik pludselig rundt uden Xolair i kroppen i 3 uger - og der var altså INGEN udfald af allergiske reaktioner ovenpå min daglige dosis af mælk. Ret vildt! Så nu skal jeg gå uden det i 8 uger og provokeres igen i juni måned - jeg glæder mig til at se resultatet! 

♥​​​ Forberede mig til et loppemarked i juni måned - jeg har (igen,igen) en masse sommertøj at sælge ud af - så hold øje med informationer herinde girls! Der vil komme mange gode ting!!!

♥​ Jeg er begyndt at løbe rundt om Søerne om morgenen - og det skal jeg virkelig fortsætte med hele måneden. Der er noget helt særligt ved København imellem kl 6-7 om morgenen - byen er helt stille og igang med at vågne til en ny dag. Jeg er fan! 

♥​​ Finde de perfekte sommerstyles. Jeg er ret vild med den her lyserøde kjole fra & Other Stories og de her lyserøde sko fra Nelly - ville det ikke være fint sammen? 

♥​ OKAY! Jeg var lige ved at glemme Distortion! Jeg glæder mig hvert år som et lille barn til det. Jeg overvejer (igen,igen) at farve mit hår lyserødt, som jeg har gjort alle de andre år.... hvad stemmer I for? Ja eller nej? Den er op til jer, haha! Vi ses nok i gaderne.

Hvad skal I lave i maj piger?

Kys fra mig 

Synes godt om

Kommentarer

Emma
Emma,
Jeg skal føde vores datter 😃
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229