Hvorfor er jeg i Marrakech?

Hej piger ♥

Jeg har ikke været super aktiv på bloggen de seneste par uger - det har været mange ting!

MEN nu hvor jeg er i Marrakech, kommer der lige en lille update.

Jeg er blevet inviteret herned af et svensk magasin der hedder @leprestigewoman & @royalairmaroc som holder en pressetur for syv andre piger og jeg selv. Jeg kendte kun Malina og Caro i forvejen, så det er super hyggeligt, at blive rystet sammen med nogle tøser man ikke kender. Vi har i hvert fald allerede en fest! 

Vi fløj med en mellemlandning herned, hvilket resulterede i, at min kuffert (som den eneste!) ikke kom med på flyet...... Jeg ventede sammen med tre af pigerne på det næste fly fra Casablanca, hvor kufferten heldigvis var med! Vi endte derfor først med at ligge os i sengen da klokken havde passeret 03 - ikke den mest perfekte start, men hold nu op hvor er jeg allerede forelsket i den her by! Her er så smukt og emmer af liv.

Vi vågnede i morges til den fineste udsigt og en perfekt morgenmadsbuffet. Det var rart lige at blive loadet op på energi efter en så lang rejse og nat. Vi har været i den smukkeste botaniske have "Le Jardin Majorelle" her til formiddags - sjældent har jeg set noget så smukt. Det må og SKAL I besøge hvis I kommer til Marrakech.

Vi har spist frokost udendørs på en super lækker restaurant og skal ud af døren her om en times tid, hvor vi skal på Souk, som er et kæmpe marked hernede. Det glæder jeg mig ret meget til - efter skal vi ud og se et ret så vildt show. Følg med på IG - det bliver sikkert sjovt!

Jeg kommer sikkert til at opdatere løbende hernede fra.

God aften piger!

Xx

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229