HOW YOU GET DEWY SKIN

Hej piger!

Jeg er hjemme til min hverdag i Kbh igen og har en virkelig travl kalender foran mig med både rejser, kampagner og en masse andre ting.

Jeg har skulle holde tungen lige i munden, for ikke at gå lidt ned med flaget, da tankerne køre rundt i mit hovedet og jeg nok er en smule stresset - MEN nu er jeg tilbage og er klar med en masse content til jer.

Jeg fortalte jer for et par uger siden, at jeg er blevet ambassadør for NIVEA. Vi laver lige nu et samarbejde med deres serie der hedder Urban Skin som er perfekt til dehydreret, forurenet hud som den både bliver i New York og herhjemme i København - og min hud trænger specielt nu til pleje, da min krop ikke er helt med.

Min hud ændre sig meget når årstiden skifter som nu. Vi går fra vinter til forår og huden trænger til virkelig meget fugt, men bliver stadig fyldt med mere D-vitamin end den har gjort i de seneste par måneder. Jeg kan se tydelig tegn på min hud, at foråret er kommet - den bliver på en eller anden mere livlig, men har brug for fugtmaske, fugtspray, fugtcreme og alt andet med fugt, haha.

Hvis du har set min video på Instagram, har du nok gættet, at vi skal snakke om seriens masker i dag. De har lavet tre super effektive masker som alle virker og renser i dybden og fugter. Deres key-mask hedder NIVEA 1-minute Urban Detox Mask - du kan bruge den hver dag, men jeg bruger den ca. 4 gange om ugen. Den reducerer miljømæssige påvirkninger og renser i bund. Den exfolierer døde hudceller og opretter fugtbalancen i huden inden du skal påføre din nat eller dagcreme.

Det er utrolig vigtigt at fjerne skidt og møg når du bor i storbyen som jeg selv gør, da man er udenfor hele tiden og huden bliver udsat for en masse forskellige partikler. Jeg er begyndt at løbe rundt om søerne og har fået af vide, at det faktisk er dårligt for mig med al den bilos og trafik - MEN jeg løber der altså alligevel, jeg har jo NIVEA til at redde mig ;)

De har udover deres rensemaske en maske der hedder pore refiner. Den går ind og mindsker porerne i huden, da de nemt kan fyldes op med skidt og snavs når man lever i storbyen hvor der er forurening fra busser, biler, trafik og meget andet. Den er super effektiv og mindsker også urenhedder hvis man bruger den et par dage i træk. Den kan som den første maske sagtens anvendes hver dag, da den indeholder en meget simpel og ren formel. Den er virkelig et hit!

NU kommer vi til min yndlings maske. Jeg har virkelig tør hud og hvis jeg ikke plejer den, kan den nærmest begynde at krakelerer og falde af.... så heldig er jeg... Jeg drikker heldigvis meget mere vand end jeg gjorde forhen og propper mig selv med vitaminer, så den er klart blevet bedre, men jeg skal stadig have en god fugt maske i ny og nå - og HER kommer NIVEA's 1 minute mask ind i billedet. Den er SÅ god.

Jeg sværger til ret mange fugtmasker, men det her er klart min nye favorit! Du kan lade den virke i et minut og fjerne det overskydende produkt eller lade den virke natten over - det gør jeg. Jeg vågner op med den blødeste og fineste hud og kan tydeligt se forskel efter et par dages brug af den. Den er virkelig anbefalelsesværdig!

Jeg havde ret uren ud i min gymnasie tid, da min krop nok var udsat for en masse stress med skole, socialt pres og usikkerhed - og det viser huden altså tydelige tegn på! Jeg begyndte til en hudspecialist som fik min hud til at stråle igen - men hvis du vil gøre det selv, er NIVEA's kit altså et rigtigt godt sted at starte. OG husk for gud skyld ikke at presse i dine urenhedder - det gør ALT meget værre.

Det er vigtigt både at have en fugt + rense maske ved hånden. Det er vigtigt at få eksfolieret din hud, renset ud og få skabt den helt rigtige fugtbalance. NIVEA's tre masker er heldigvis alle til at betale, så du kan nemt have dem alle ved hånden.

Jeg håber, at I kunne bruge mine tips til noget - du kan finde produkterne i din nærmest Matas.

God dag de damer.

Xx Amalie

Synes godt om

Kommentarer

Emma Jo
Emma Jo ,
TAK for tips og tricks! Min hud bliver virkelig også påvirket af årstidernes skiften, og det kan være lidt af et mysterie at finde ud af, hvad den egentlig har brug for! emmajo.dk
Amanda
Amanda,
Jeg har svært ved at forstå forskellen på de tre produkter. Kan du forklarer forskellen? 😊
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229