HEJ FRA NEW YORK!

ENDELIG er vi fremme. Jeg er altså ikke for de lange flyveture der..... de hyler mig altid helt ud af den. Jeg vil hele tiden op og bevæge mig, jeg føler lidt, at jeg tørrer ud i den tætte fly luft og det hele rumstere med lyde omkring mig. Måske er det fordi, at jeg har en smule angst for mange mennesker på et sted - og et propfyldt fly i 8 timer, er ikke lige på listen over yndlingstingene. Jeg prøver altid, at trække vejret meget dybt og prøver at bevare roen. Jeg ved jo godt, at der er intet at være bange for :)

Anyway, vi er fremme i NYC og er tjekket ind på det mest kodyle hotel - jeg glæder mig til, at vise jer det. Jeg ligger sikkert i en dyb søvn, når I læser det her, da jeg er 5 timer bagud, MEN jeg glæder mig til at vise jer en masse guides, billeder, collager og inspiration fra byen når jeg er hjemme.

Jeg har besluttet mig for at holde fri ugen ud, så der bliver nok lidt stille herinde. Jeg har brug for at koble af, tænke på mig selv og nyde, at jeg er tilbage i en by, som har en stor plads i mit hjerte.

Jeg oplever ofte mit liv igennem min telefon, da mit arbejde fylder så meget. Men nogle gange, har jeg brug for, at ligge den væk og nyde, at være tilstede - i stedet for at se det hele igennem min telefon.

Jeg kommer selvfølgelig til at opdatere min Instagram - da jeg simpelthen ikke kan lade vær med alle de flotte steder, jeg skal opdage på ny! Jeg har sirligt pakket outfits til både dag og aften - lidt blogger har man da lov til at være, haha.
Så der kan I følge med som altid!

Jeg håber I får en fantastisk påske piger. Mon ikke I allesammen har en fridag eller to.

Knus fra mig

Synes godt om

Kommentarer

fashandtalks
fashandtalks,
hvor er det fedt! rigtig god ophold🙌🏾nouw.com/fashandtalks
MathildeHove
MathildeHove,
Hvor er jeg jaloux😫 - håber du nyder din ''friuge'' i NYC.🏙nouw.com/mathildehove
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229