GINA TRICOT FAVORITTER

Hej damer

Nyder I jeres fredag?

Jeg ligger pt. lidt halvsløj i min seng og arbejder. Jeg skulle rigtig have været på Pluto med et hold veninder, men må bliver i sengen, da jeg SLET ikke har tid til at være syg i weekenden (men hvornår har man nogensinde det?) Så det bliver en aften med bland selv slik og "Vild Med Dans" istedet. Jeg havde ellers sådan glædet mig til, at skulle spise med pigerne og ud og danse. Jeg må gemme mit festhumør til Thailand - mon ikke vi skal ud og feste lidt der.

Jeg har strikket en lille shoppeguide igennem til jer. I ved nok godt alle sammen, at jeg har en forkærlighed for Gina Tricot. De laver de fineste ting til billige penge. De er med på alle trends og deres jeans er de bedste i min garderobe. De holder altid så godt i farven, har et godt fit og deres denim bliver ikke sløv efter et par vaske. Jeg er fan.

Hvad skal I lave i weekenden? Jeg regner med at indtage en masse te og ingefær i dag, så jeg kan være klar til alle mine planer. I morgen skal jeg filme en video til kanalen og til fødselsdagsfest med temaet: Prinsesse som udklædning. Jeg er VILD med det. Jeg skal helt sikkert være i fuld lyserød med en masse glimmer og tyl. Det bliver sjovt! Søndag skal jeg på Tradono Market, hvor jeg håber at se jer alle sammen! Det er på Store Kannikestræde 19 i indre by. I kan læse mere om det liger HER.

Nå, nu til shopping! Jeg har en stor pakke der venter på min nede i butikken, og har samlet mine favoritter nedenfor. I kan tjekke min IG-story igennem og se hvordan det fitter på nogle piger, jeg fandt på IG. Der er virkelig nogle seje styles i blandt. Jeg er helt forelsket i den her blazer! Glæder mig så meget til at iføre mig den.

God shopping ladies!

Xx A

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229