ENVII X THE WALL MARKET POP UP SHOP

Hej damer ♥

Jeg er tilbage i byen efter vandreturen og har hængt ud med Tina Maria lige siden, haha.

Hvad sker der lige for vejret lige pludselig? Så kom regnen og skyerne da i hvert fald til byen, hold da op.... Tina og jeg har gået i læ for regnen 10 gange her til formiddag, da vi ikke lige havde tænkt på en paraply #dumt

I dag skal jeg til et ret cool event, som jeg har glædet mig til at fortælle jer om. To af mine gode veninder Sofie & Mathilde skyder nemlig et pisse sejt projekt i gang i dag - og jeg kan slet ikke vente med at se det. Det er et collab imellem The Wall Market og Envii der lancerer en limited kollektion med 40 styles. Det er en kollektion med jordfarver og prints, Den har lidt et safari feel synes jeg. I forbindelse med lancering og fremvisning af kollektion, har Envii åbnet en POP UP shop i samarbejde med The Wall Market. De vil gerne invitere jer inden for til at se kollektion og pre-order kollektionen før alle andre. Pop up shoppen åbner i morgen fra 12-18, d. 3 samme tid og d. 4. fra 11 - 16. Adressen er Sønder Boulevard 47 på Vesterbro. Selve kollektionen kommer online på Envii's hjemmeside d. 23 august.

Co-labet mellem Envii og The Wall Market er udformet igennem unikke billeder. Billederne er taget af fotografen Magnus Ekstrøm med skønne Ulrikke Høyer som model. Naturbillederne er skudt af The Wallmarket's fotograf Jasper Carlberg. Det vil være muligt at købe et udvalg af fotografierne, som fremvises i Pop Up shoppen.

Jeg glæder mig til at tage jer med senere - Solaima spiller og overvejer lidt at lave en livestory derfra. Kunne det ikke være ret sejt? Tag forbi en af dagene damer! Der er virkelig nogle cool ting at finde.

God dag damer!

Kys fra mig

Synes godt om

Kommentarer