De bedste julefilm

Hvis du ikke helt er kommet i julestemning endnu, kan du nyde din juleferie på sofaen med en god julefilm eller to - jeg er sikker på det får dig i gear.

Jeg har fundet de bedste julefilm frem - både de spændende, romantiske, rørende og klassiske.En af julens absolut bedste film. Engelsk romantisk komedie der følger 8 forskellige par og deres problemer med at få kærligheden til at fungere i den stressede juletid. Filmen er spækket med fantastiske skuespillere, bl.a. Laura Linney, Collin Firth, Kiera Knightley, Hugh Grant & Liam Neeson.En af julens best romantiske film, der handler om det venskab, der udvikler sig mellem amerikanske Amanda (Cameron Diaz) & bristiske Iris (Kate Winslet). De er begge singler og svært ved at få kærligheden til at fungere. Men da de bytter hus for to uger i julen, begynder alt at ændre sig.


Det er med skam i stemmen at jeg indtil for et par timer siden, egentlig aldrig har fået set "Alene Hjemme" - men den er jo så god! De fleste kender den - men se den lige en gang til!
"It’s A Wonderful Life" er en klassisk julefilm!   Juleaften er manden George Bailey dybt deprimeret og går i selvmordstanker. Men bønner for ham er hørt af engle, der sætter en engel af anden klasse, til at redde ham for derved at fortjene vinger."Trading Places" er virkelig sjov og utrolig hyggelig! En snobbet investor (Dan Aykroyd) og en hjemløs hustler (Eddie Murphy) får deres liv byttet rundt, som en del af et væddemål mellem to afstumpede millionære."Far til fire i byen" er en film jeg ser hver jul! Den er indbegrebet af jul og barndom. Vi husker vel alle den klassiske scene, hvor Lille Per, i en drøm, tager til julebal til nisseland."The Santa Claus" - tror du på julemanden? Da Julemanden falder ned fra taget juleaften, ifører den fraskilte far, Scott Calvin, sig hans dragt. Men inden længe er Scott og sønnen Charlie på vej til Nordpolen, for dén som ifører sig Julemandens tøj må påtage sig hans pligter.

God jul til alle og enhver! Jeg håber I nyder den med lækker mad, skønne gaver og alle I holder af.

Juleknus og tanker fra mig

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229