BLACK FRIDAY I MEOTINE

Hej damer ♥

Har I en haft en god torsdag indtil videre? Jeg har filmet en video til kanalen, sorteret mit tøj (hold øje med min salgsprofil på IG), købt et par ting til Lauras fødselsdag lørdag og ryddet op i hytten, da alt var et størt rod efter mit "jeg-skal-ordne-mit-tøj* flip. I aften skal jeg til et event med en masse skønne damer, da Yousee har premiere på deres nye tv-program: "Bye-Bye-Baby" - jeg kender to af pigerne i programmet, og deres søde agent er Christina, så har fået en invite og skal afsted med Tina og Wessel. Det bliver en kæmpe fest!

Nå.... nu til sagen!

Det er Black Friday i morgen og jeg har samlet et par gode tips til jer. Skal vi snakke om, at det nærmest er kommet endnu tidligere i år? Så vidt jeg ved, er det altså først "rigtigt" Black Friday den sidste fredag i november.... men hva' pokker. Jeg vil forsøge at dække de bedste tilbud hos min yndlings brands de næste par dage. Der kommer et række indlæg og jeg håber I kan bruge dem. Mine planer for i morgen er, at sidde skal foran skærmen, for både at finde et par julegaver til min familie og finde de allerbedste deals til jer!

I dag er de gode tilbud fra Meotine. Jeg har arbejdet der for et par år siden og har virkelig mange af deres jakker hængende i skabet. Du kan spare en hel del penge hos dem i morgen. Meotine kombinerer nemlig deres sample sale med deres Black Friday tilbud. Du kan derfor være heldig, at få fat i deres nye jakker til billigere penge.

Jeg har lige afhentet min nye Lara Coat i lyserød, som Maria har på på billedet ovenfor. Er den ikke smuk!?
Den er jo lige mig. Jeg er helt forelsket i den.

Der vil være pelse helt ned til 800 kr. og læder/ruskindsjakker til 500 kr. Det er altså lidt af et scoop!

Det hele foregår online og i deres butik som ligger på Store Strandstræde 7, København K.

Du skal anvende koden "Blackmeotine" som giver 25% på hele deres sortiment fra midnat i dag til midnat fredag.

Der kommer flere gode deals i morgen - jeg har fundet virkelig mange gode ting frem.

God aften de damer.

Xx

Synes godt om

Kommentarer