ANINE BING x GINA TRICOT

Så er kollektionen her endelig!!!

Jeg var til den fineste middag som Social Zoo havde planlagt sammen med Anine og Gina Tricot, og alt var så gennemført! Bordopdækningen, stemningen, pigerne, musikken (længe leve Lilja) + Soleima kom og spillede et par numre. Der var simpelthen så hyggeligt.

Jeg har været så heldig at blive gifted med rigtig mange pieces af kollektionen - hvilket jeg er så taknemmelig over, da jeg ellers nok havde været ude og købe alle styles, haha!

Det er sjældent, at jeg synes at alt fra en kollektion er pænt - men eftersom Anine har (måske) verdens bedste stil er alle styles to die for! Alt fra jeans til t-shirts. Det er lige mig.

Min favorit style er klar de her højtaljede boyfriend jeans - de kommer til at hænge på mig hele sommeren. Jeg har virkelig en stor kærlighed til jeans og de her er helt perfekte. Jeg så dem på et billede for halvanden måneds tid siden og har været helt forelsket siden + de sidder spot on.

Alle pasforme er ret true to fit - undtagen fra t-shirts, de er lidt store i størrelsen, så ville anbefale jer at gå en størrelse ned. Jeg har købt mine i XS.

I kan finde mine favoritter nedenfor og se alle styles HER

Nogle ting er udsolgt online - men de har altså RIGTIG meget på lager ude ved Fields!

God shopping ladies!

10. SKO 11. T-SHIRT 12. NEDERDEL

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229