10 tanker fra i dag

♥ Kan det mon blæse mere end nu?! Og hvorfor lyder det helt sygt voldsomt med de vindstød op af min husmur.... er det mon farligt at bevæge sig udenfor? (læs.... ja!)

♥ Hvorfor jeg har valgt et erhverv, hvor jeg hovedsageligt poster billeder af mig selv..... tanken opstod da dagens fotoskydning simpelthen ikke kunne offentligegøres, da mit hår var udover det hele.

♥ Hvornår Rihanna kommer med noget nyt musik? Kan hun ikke lige lægge Fenty-hypen på hylden og komme med en banger? Det kunne klæ' hende... jeg har hørt nok på "Umbrella" og "Love On The Brain" for en stund.

♥ At jeg pludselig har en smule angst overfor offentlig transport, efter jeg har brugt min cykel til alt henover sommeren - er det bare mig? Jeg bryder mig ikke om så mange mennesker på et sted.

♥ Jeg skal have investeret i et par rullekraver. Det løser jo al ting! Det værste er jo for pokker da at fryse.

♥ At jeg er løbet tør for gode serier - udover min nye addiction til "Love Island" selvfølgelig... kom endelig med tips!

♥ At jeg har et fuldt latex outfit i skabet til den alt for omtalte halloween-fest på onsdag - vi snakker både top, bukser, jakke og støvler.... siger det lidt om, at jeg har lidt for meget tøj... eller bare mere noget om mig generelt? Haha.... Malle synes i hvert fald det var værd at nævne.

♥ Jeg skal til at ud af døren, da jeg skal drikke kaffe med to veninder - jeg glæder mig både til at se dem og kaffen... men vejen derhen er en anden sag.

♥ Hvad jeg skal spise til aftensmad? Jeg tænker umiddelbart thai... må jo få noget stærkt mad i kroppen for at få varmen bare en lille smule.

♥ Hvorfor halloween-outfits i Fest & Farver skal være så dyre!? Men... så fik jeg sparet de penge og fandt et kostume i skabet. Alt i alt faktisk en ret win-win situation.

Synes godt om

Kommentarer

VenterPaaVinBlog
VenterPaaVinBlog,
Jeg er også helt fucked op af det blæst - det er jo umuuuligt at cykle.

- A
www.venterpaavin.dk
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229