Header

Hey girls! ♥

Serier og film er aldrig rigtig noget jeg har berettet så meget om herinde - hvilket egentlig er ret underligt, da jeg er verdens største film + serienørd. Jeg el-el-elsker at se film og serier - nok mest serier efterhånden.

Jeg ser ét eller andet afsnit af en serie hver dag - når jeg spiser, inden jeg skal i seng og i sær i weekenden - jeg er nok ikke den eneste?

Jeg er typen der sagtens kan se den samme serie igen og igen. Jeg tror jeg har set Gossip Girl 6 gange i træk. Min kæreste synes at det er det mest fjollede i verden og min mor synes det er endnu dummere. Men Gossip Girl kan man altså bare se igen og igen, er I enige?

I løbet af de sidste par år, har jeg været en del serier igennem og nu vil jeg lige tippe om mine favoritter:


SUITS

Den her serie er TOP genial. Jeg har faktisk ikke set de sidste to sæsoner, da de vidst ikke er på Netflix, men af det jeg har set, er den her serie klart i toppen af rækken. Den handler om Mike, der er endt ud i noget værre rod - vil ikke afsløre for meget. Hans vej krydset med top advokaten Harvey Specter - som er verdens sejeste tv-serie figur nogensinde. Han er gennemført igennem alle sæsonerne. Der er alt fra drama til kærlighed og du vil sidde klistret til skærmen! Go watch it!

GOSSIP GIRL

Den her serie er mit absolut yndlingsserie of all time - og det vil nok aldrig ændre sig. Jeg drømmer faktisk om den en gang imellem, det er kommet til et niveau hvor det faktisk er ved at blive lidt pinligt efterhånden, haha! Jeg kan nærmest alle replikker og huske hvilke tøj + accessories de har på i episoderne. Det var faktisk en blanding af Gossip Girl og Sex & The City der fik mig til at lave min blog for snart tre år siden. Jeg blev så utrolig inspireret af Gossip Girl stilmæssigt - og så er tanken om sådan et internet-univers med masse sladder da bare bomben! Blair er klart min yndlingskarakter - men Serena er også i toppen. Hvis du IKKE har set den kan du bare komme igang. Prøver virkelig at lokke Rasmus til at se den, men jeg tror aldrig der kommer en dag, haha. Må se den for mig selv igen og igen.

THE HANDMAID'S TALE

Jeg så den her serie med Rasmus og jeg tror vitterligt vi så den på en weekend. Den er så, så, SÅ god! Der kommer ny sæson til april og jeg kan slet ikke vente. Den handler om en fiktiv verden, hvor mange kvinder har mistet frugtbarheden og de kvinder der stadig kan bære børn nu er slaver for de par der ufrugtbare. Den er ret ekstrem og har utroligt mange twist. Jeg sad fuldstændig klistret til skærmen igennem hver episode og måtte ind i mellem holde mig for øjnene, hvilket mint kæreste har lært mig er meget værre end bare at se det. Jeg giver ham helt ret! Selvom jeg er lidt at en tøsepige..... Se serien! Du vil ikke fortryde det!

SEX & THE CITY

Serien over dem alle! Jeg så den for første gang i mine teenage år og kunne ikke rigtigt forstå det hele. Jeg genså den så igen da jeg var 21 og klukkede af grin af alle de vilde oplevelser de 4 piger går igennem. Den tager (næsten) alle dilemmaer op du har igennem dine forhold og underholder hele vejen igennem. De er alle sammen vidt forskellige, men man kan alligevel relaterer til dem alle sammen. Elsker I den ikke også? Vi har jo alle en Mr. Big i vores liv - på enten den gode eller dårlige måde.

God aften ladies!

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hey girls ♥

Jeg elsker seriøst at gå igennem mine gemte billeder på Instagram.
Funktionen har fuldstændig overtaget min normale mappe på min computer med inspirationsbilleder. Bruger I det også?

Jeg bruger fortsat Pinterest hver dag. da man kan søge målrettet efter det man er på udkig efter - hvor IG, blot er ens eget inspirationsfeed med billeder du gemmer, som du synes er flotte.

Begge ting er gode - og jeg er kæmpe fan af dem begge to.

Hvad bruger I til at få inspiration af?

1. @ohhcouture: Jeg er fuldstændig vild med hendes feed! Hun er simpelthen så dygtig til at tage billeder - og især redigerer dem! Det er som at scrolle igennem et eventyr. Jeg skal til New York i marts og leder efter en masse inspiration til flotte billeder og hun har for alvor nogle gode i blandt hendes billeder.

2. @isabellath: Jeg har ikke fulgt Isabella så længe, men hun er simpelthen så skøn at se på. Hun har som @ohhcouture et ret drømmende feed der er dejligt at kigge på. Hun er også dansk, men bor vidst i London ser det ud til. Jeg er ret stor fan!

3. @matildajerf: Hvor flotte er de sko lige!? Jeg dør over dem. De er pink og med sten på. Vil med det!

4. @liolaliola: Jeg er ret tom for inspiration til billeder i København og har slået den funktion til med hashtags, hvor man følger hashtagget. Det er ret nyt - men MEGA smart. Så ser jeg alle relevante billeder, der minder om det jeg liker i mit feed. Smart ikke? Det her billede er SÅ fantastisk!

5. @adashoffash: Jeg er helt vild med hende her. Jeg er netop begyndt at følge hende og hun har et lyserødt tema igennem hele hendes feed, og det er jeg (som I alle nok ved) ret stor fan af! Hun har for nylig været i KBH hvor hun har taget de fineste billeder.

6. @mariasoerensen: Der er et eller andet ved det her billeder, som jeg er helt vild med. Jeg tror det er sammensætningen af hårspændet, trøjen og vinklen. Det er så fint!

Hvem bliver I inspireret af på Instagram?

Xx A

Likes

Comments

Hej piger ♥

Jeg havde planlagt det her indlæg til igår, men blev fanget i koordinering af arbejde og det hele blev pludselig lidt stresset.

Timingen på arbejdet blev rykket - så nu kan jeg puste ud og nyde ugen, den bliver nemlig rigtig god!

Jeg drager mod Ystad Saltsjöbad med Chris i dag og hold nu OP hvor jeg glæder mig. Det bliver simpelthen så dejligt. Vi skal slappe af, bade en masse, måske få en massage, spise god mad og snakke om alt og intet. Det bliver skønt, skønt, skønt! Hvad er bedre end spa på en tirsdag? Jeg kan i hvert fald ikke komme i tanke om noget bedre!

Har I været der? Jeg anbefaler det til absolut alle! Tag derop med din kæreste, veninde eller familie. Det er skønt at koble af og få arbejdet og hverdagen lidt på afstand. Jeg har været der en gang med Rasmus i starten af vores forhold og det var virkelig skønt. Det er godt at komme væk fra hverdagens rammer med sin kærlighed. Det var rigtigt meningen, at han faktisk skulle med, da turen er sponsoreret og jeg gerne ville tage ham under armen. Vi kunne (desværre) kun komme afsted i hverdagene og da der liiiige er lidt langt fra Stockholm til Ystad for en overnatning, tager jeg selvfølgelig Christina med! Hun var en perfekt kandidat til jobbet, haha.

På torsdag tager jeg så imod Stockholm til Rasmus. Vi skal hygge, nyde hinanden, spise god mad, se på kunst, i biffen og kysse løs. Det bliver så rart. Jeg elsker at tage til Stockholm og komme lidt væk fra København.

Jeg håber også, at I hygger på denne lidt grå tirsdag.

Knus A

Likes

Comments

Hej piger ♥

Selvom dagene så småt bliver lysere, kan jeg virkelig se på min hud og hår at det er vinter.
Det hele er lidt tørt, gråt og fuldstændig uden glød. Jeg prøver at bruge både maske til mit hår og hud - og det hjælper. Alligevel ser jeg (synes jeg selv) hele tiden lidt træt ud - og det har jeg fundet et vidunder middel imod.

Jeg har testet Ole Henriksens nye Banana Bright Eye Creme - og den er to die for! Den går så snart du har påført den ind og lysner med Vitamin C og pigmenter fra banan pudder. Jeg har prøvet mange øjencremer der fugter fint - men ingen har lysnet min hud under øjnene så meget op før. Ole Henriksen har lavet denne formel ud fra et tip fra de fleste make-up artistet. Bananpudder åbenbart et mirakelmiddel mod mørke rander - og det blandet med C-vitamin er åbenbart kuren mod alt ondt. Den har ligeledes collagen i som er godt i mod anti-aging - vi vil ikke have rynker!

Jeg bruger øjencremen inden jeg påfører concealer om morgenen, den ligger sig meget flottere ovenpå Jeg har den også med rundt i min taske, da den er ret god at duppe ovenpå dit make-up sent på dagen, hvis du lige vil se lidt ekstra frisk ud. Jeg bruger min ringefinger til at påføre Banana Bright Eye Creme under mit øje, fra det inderste af øjenkrogen og ud - præcis som i formen på en banan - derfor nok navnet på vidunder midlet!

Cremen er utrolig fugtgivende og min hud under mine øjne har ændret sig på de seneste par dage. Man kan se at de fine linjer er mere jævne og det er mere lyst end før. Det kan man vel ikke klage over?

Hvis du tænker: Hmm, jeg plejer da ikke at pleje mine øjne? - så har jeg to gode tips til dig

1. Vær forsigtig når du fjerner din øjenmakeup

Øjet har ikke godt af makeup og glitter, der drysser ned i øjet. Og hvis du hiver og slider i øjet for at få makeup af, så kan du også med fordel kigge efter, om du ikke skulle have fat i en mere effektiv makeupfjerner

2. Læg din creme på som formen på en banan

Hvis du vil bruge creme omkring øjnene som indeholder gode ingredienser er Banana Bright Eye Creme svaret!
Den skal ikke have direkte kontakt med øjet, men kan duppes på øjenlåget og op til brynsbenet. Under året kan du som før beskrevet påføre cremen som formen på en banan og smøre det godt ind i huden.

Sidst men ikke mindst: duften på denne creme er fantastisk! Det dufter nærmest af bananer. Ikke som en rigtig banan, mere som de der tørrede bananer man fx spiser med rosiner og kokos. Så lækkert!! Det dufter sødt og er en skøn duft at få ind med morgenkaffen.

Ole Henriksen er jo guruen af Glow - så jeg havde i forvejen meget store forventninger til dette produkt, da alle hans andre er fantastiske. Det skuffede heldigvis ikke og jeg har fundet et nyt key-produkt til min rutine.

Jeg anbefaler virkelig dette produkt til både unge og ældre - det er simpelthen genialt!

God søndag piger.

Xx

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey girls! ♥

Glædelig søndag! Har I haft en dejlig weekend?

Jeg brugte min aften igår sammen med mine kære forældre, god mad og en god film. Det kan altså ét eller andet!

Jeg har forelsket mig i SÅ mange striktrøjer inden for de sidste par uger!

Har I set Ganni's nye kollektion? Alt er simpelthen så flot - hvis jeg dog bare havde råd til at købe det hele.

Jeg er især vild med deres striktrøjer (som alle andre) og ejer heldigvis den lilla nedenfor.

Jeg har samlet et par billeder af mine søde kollegaer, som også alle sammen er vilde med Ganni striktrøjer, haha!

Jeg overvejer at købe den stribede (nr.2) som både Zara, H&M, & Other Stories og så mange andre har kopiret. Den er simpelthen så fin og kan pifte et hvert outfit op.


Hvilken er jeres favorit?

Jeg har også samlet en række strik til billige penge, som er gode til forårsgaderoben! Jeg er i hvert fald syg efter en masse farvet tøj for tiden - er I ikke også? Vejret er jo simpelthen så gråt og kedeligt!!!

Nu skal jeg se et afsnit KUWTK og bage kanelsnurrer til min søde familie!

God søndag damer - og god shopping!

1 GANNI || 2. GANNI || 3. GANNI || 4. GANNI

5. NAKD || 6. GINA TRICOT || 7. NAKD || 8. GINA TRICOT || 9. NAKD || 10. NAKD || 11. GINA TRICOT || 12. NAKD || 13. GINA TRICOT

Likes

Comments

Hej piger ♥

Glædelig lørdag og glædelig weekend.

Jeg har brugt min morgen sammen med søde Mathilde Augusta. Jeg har fulgt hende i et par måneder på IG. og syntes simpelthen hun så så skøn ud, så jeg spurgte om hun ikke ville drikke en kaffe. Jeg elsker at udvide mit netværk og møde nye mennesker. Jeg møder ikke så ofte nye mennesker grundet mit erhverv, da jeg jo ikke har en arbejdsplads med kollegaer eller et studie med massere kammerater - derfor prøver jeg selv at opsøge det, og jeg bliver inspireret hver gang jeg møder nye mennesker. Det giver virkelig en speciel energi.

Mathilde var præcis så sød som jeg havde forestillet mig OG så har hun verdens SØDESTE hund: Roberta. Tjek hende ud her - you wont regret it!

Min søde roomiehavde fødselsdag igår, så jeg havde lavet en lille lyserød overraskelse til hende herhjemme med gaver, balloner og lir. Hun er simpelthen noget af det skønneste jeg har. Tak for dig Chris

Jeg havde to af mine ældste venner på besøg igår, Mads & Frederik og det var så hyggeligt. De er nogle af de mennesker, jeg ikke kan se i tre måneder og når man så ses føles det som om intet tid er gået. Det er så rart.

I aften skal jeg hjem til mine kære forældre og hygge med dem - det bliver så dejligt. God mad, hygge og en god film. Kæmpe aften.

Har I haft en god fredag? Hvis I ikke har store planer for weekenden har jeg samlet et par tips til jer:

♥ Louisiana har fået en ny udstilling med Picasso keramik. Det kan kun være smukt at se på. Jeg får nok ikke tid til at tage derop i denne weekend, men jeg elsker virkelig at tage derop, gå en lang tur og nyde en masse kunst. Det er så hyggeligt at hive din kæreste, veninde eller familie under armen og tage nordpå.

♥ Tivoli har åben til d. 25 februar og jeg VIL forbi inden det. Hvem elsker ikke Tivoli? Det er så dejligt et sted. Stemningen, boderne, alle børnene og det smukke sne-agtige tema de kører lige nu. Kæmpe fan! Hver aften har de en vinterillumination to gange ved Tivoli søen - det er så pænt at se på!

♥ Tag forbi Gina Tricot og shop lidt til forårsgarderoben. Der er ikke andet end flotte ting derinde lige nu. Jeg er stadig HELT vild med den her sweat - den vil være perfekt til en lang nederdel med boots. Den her fine top har jeg også lige klikket hjem - er den ikke fin? Plus den her comfy cardigan - kommer til at leve i den!

♥ Køb det nye Eurowoman og læs side efter side. Det er virkelig et godt magasin i den her måned!

♥ Se eller gense Sex & the City på HBO. Jeg el-el-elsker den serie så højt! Jeg er netop gået igang med den på ny og hvor er den altså bare god - jeg glemmer hver gang hvor underholdende det er. Min største drøm da jeg var mindre var, at få en klumme som Carrie.... det blev dog bare til en blog i stedet!

God weekend damer!

KYS

Likes

Comments

Indlægget er sponsoreret af Fuze Tea

Hej piger ♥

Noget af det vigtigste ved tiden er, at tage tid til sig selv!

Jeg var for en måneds tid siden inviteret til et fint event inde i Magasin. Jeg vidste hvad det handlede om, men alligevel ikke - var derfor ret interesseret i hvad der ventede mig! Æresgæsten var den nye læskedrik Fuze Tea, som er en fusion af sorte teekstrakter og frugtjuice - lyder lækkert ikke?! Den nye Iste har endda også et lavt kalorieindhold, ingen tilsat farve og ingen konserveringsmidler.

Hele rummet var grønt, tropisk og i det fineste tema. Ret tiltrængt i den her kolde tid!

Som I kan se, kommer Iste'en i tre forskellige varianter; Citron, Fersken og Ferskene Hibicus. De smager allesammen SÅ godt og friskt. Min favorit er klart den med fersken - Iste med fesken er noget af det bedste jeg ved!

Det var to oplæg om hvordan kvinder tager tid til sig selv. Laura talte meget om det her med, at før hun blev mor, arbejdede hun hele tiden på at blive bedre til sit arbejde, skabe mere content, være på farten 24/7 og glemte sig selv i processen. Da hendes datter kom til verden, blev hun pludselig bedre til at trække vejret og leve i nuet - det er altid dejligt at høre.

Jeg kan sagtens genkende hvad hun sagde. Jeg forsøger virkelig altid at leve i nuet og nyde alle de ting jeg oplever - men til tider føler jeg også jeg lever igennem min telefon. Hver gang jer ser noget pænt, oplever noget vildt eller noget tredje, kaster jeg min hånd ned efter telefonen og skal dokumentere det - i stedet for bare at nyde det for mig selv. Mine tanker er også tit på fremtiden og nye mål, samarbejder eller tal jeg skal nå. Hver gang jeg opnår det, sætter jeg et nyt. Uden rigtigt at forkæle mig selv eller klappe mig selv på skulderen, når jeg så har opnået målet. Kender I ikke det?

Det er vigtigt at tage tid til lidt me-time en gang i mellem, hvor man selv stopper op et par gange og bare nyder det der sker omkring ind. Det kommer i et andet perspektiv på en eller anden måde. Man skal huske at værdsætte de ting man her.

Jeg kunne godt tænke mig et meditations program - bare 10 minutter om dagen hvor jeg ligger mig ned med mine egne tanker og fokuserer kun på mig! Det er virkelig vigtigt at vi går offline engang i mellem.

Min kæreste har taget den et ekstra step op. Han var i sidste weekend på et meditations retreat hvor de skulle være stille fra morgen til aften - i fire dage! Det er for alvor me-time! Jeg synes, at han er ret sej nogle gange - fordi han gør mange ting, andre ikke gør. Søger hans egne grænser, prøve noget nyt og udvikler sig som menneske. Det er jeg nærmest helt stolt af. Måske jeg skal kaste mig ud i samme projekt!

Hvad er jeres forhold til me-time? Hvad gør I for at koble af?

Likes

Comments