Kort och gott. Känner mig inte så nöjd här. När nouw inte funka för mig, så bytte jag ju till qx, vilket kändes bättre. Så valt nu att flytta dit permanent, så kommer så småning om ta bort denna. Så hejdå!


Nya länken är. Blog.qruiser.com/Carlhenric

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ja goddag goddag, eller godkväll, eller hej, eller vad ni nu tycker passar som öpningsgsfras, vad sägs om kanske tjenis penis? Tror ni det kan passa?
Nä det blir nog lite dumt. Vi kör på ett enkelt hej!

Idag är det tisdag. Vilket innebar två träningar idag, plus skola. Så där har ni min dag. Detta inlägget blir nog rätt så tråkigt. Och även väldigt kort, men det är iallafall något. Kan man nöja sig med det?

Imorse så var träningen spinning och bålpass, vilket behövdes, så det var skönt. Sedan nu på kvällen så var det milen km i klubben, vilket innebar att det var tävling om vem som kunde springa fontins milen slinga snabbast, där jag lyckades komma fyra vilket jag är stolt över då min träning varit lite sådär på sistone. Men ändå nöjd, sprang slingan på 46:34, så är nöjd med det. Och den snabbaste sprang på cirka 43 där nånting. Så bara lite mer träning så blir det bra nästa gång.

Så säger godnatt nu så hörs vi när vi hörs!

Likes

Comments

Som jag nämnde i Fredags så planerade jag ju upp en sak för idag. Jag planerade idag för att stanna hemma och slappa i sängen och typ halvsova hela dagen. Vilket jag började med imorse, och som såg att det skulle kunna fortsätta under dagen. Men jag visste samtidigt att det inte skulle bli så. För jag visste vad jag behövde göra tack vare igår. Igår var jag ju som sagt på ullared. Där jag och Matilda shoppade ett tag och sedan käka och lite annat.

Jag är ju självklart rädd för ficktjuvar. Vilket jag tycker är smart att vara. Jag la ju självklart ifrån mig min jacka i kundvagnen, för det gör man för det är varmt där inne. Jag vill ju självklart då inte bli av med min plånbok och mina nycklar. Så jag valde att lägga plånboken i ena fickan, men hade tyvärr inte plats för att lägga ner mina nycklar. Så för att lösa det så valde jag att lägga mina nycklar i Matildas väska. Så jag gjorde det.

Alltså, jag känner mig verkligen klumpig och dum. Jag skäms nästan över att jag skriver detta. Det roliga är även att jag är långt ifrån klar med detta. Jag skriver till och med nu något jag inte behöver skriva. Fråga mg inte varför, jag vet inte ens själv varför jag gör det.

Ja tillbaks till historien. Jag hade då lagt mina nycklar i hennes väska, och där låg dem tryggt och säkert.

Det enda dumma var att jag glömde av att jag lagt dem där. Men jag kom på det försent. Jag kom på det efter att vi släppt av henna nära kungsbacka, och hunit komma hem. jag kom på det när jag stod vid dörren här hemma för att låsa upp. Ni kan inte ana hur dum jag känner mig. Jag var verkligen korkad och jag har ingen aning om vad jag ska säga om det. Det är samtidigt första gången som jag tappar bort nyclar eller glömt dem någonstans. Men fortfarande, så jäkla onödigt och irriternade.

Så på denna söndagen. Där jag tänkt att sova. Fick det bli något helt annat. Utan jag fick lägga ner tid på att hämta mina nycklar. Som tur var så var Matilda en riktig ängel och valde att möta mig vid centralen i Göteborg för att ge mig mina nycklar. Vilket jag verkligen tackar för. Så denna dagen där jag skulle sova, och fortsätta kolla på lost, har typ kommit till mitten av säsong tre nu. Vilket kanske är rätt så mycket om jag ska vara ärlig. Men har verkligen fastnat för denna serien. Men det blev inte så idag. Utan efter att jag fått nycklarna, så tillbringade jag dagen med henne. Sedan så joina även två andra utav hennes vänner. Vilket blev mys. Vi gick runt i en del butiker, och käka och lite annat. Så det var mys. Och det tackar jag för. Men lite sur att det inte blev någon sömn. Men men, så blir det ibland.

Hej svejs lingon fejs

.

Det här är sista inlägget från min blogg på QX. Så nu raderar jag den bloggen

Likes

Comments

a. Idag är det lördag. Precis som jag sa igår, så hade jag planerat för denna dagen. Vilket jag självklart följde. Fast det var något jobbigt att genomföra. Som jag sa igår så planerade jag in denna dagen att vara på ullared. Ja, jag var på ullared och spenderade pengar. Men det kändes rätt värt det, tycker jag spara in en del. Men kan även ha fel. Jag var ju självklart inte själv heller, Jag var där med en utav dem bättre. Vi hade verkligen kul, och det var kul att gå runt där. Vi delade kundvagn och väntade på varandra och allt. Och jag märkte på vissa att dem tittade på oss som att vi skulle varit ett par. Vilket är extremt ironiskt om ni frågar mig. Speciellt med tanke på att hon är bi och jag är gay. Men vi njöt av det. Så skratta bäst som skratta sist.

Vi hade självklart svinkul. Och jag börjar fatta nu att ni typ inte är intresserade utav det jag säger. Men jag säga det bästa jag köpte på ullared. Det som jag är mest stolt över. Jag köpte mig en kaffe mugg med pride flaggan. Vilket jag tycker är awesme. Alltså, vem vill inte ha en kopp med fride flaggan på? Speciellt för det priset. Kan ni tänka er, muggen kosta 16kr. Det är ju ett riktigt fynd!

Nu blir det att titta på mello

.

Likes

Comments

Härliga fredag. JA, Ja idag är det fredag. Behöver jag säga något mer om det? Säger det en gång till, det är fredag.

Så med andra ord så har helgen börjat nu. Vilket gör mig glad, för det är helg och jag har blivit lärd att man ska gilla dessa dagar och se fram emot dem. Så det gör jag, precis som alla andra tänker jag. Precis som alla andra, så har jag planer denna helgen. Eller ja, kanske inta alla andra. Men jag iallafall har planer. Ikväll blir det att slappa hemma och kolla serier. Tror jag ska fortsätta kolla på Lost. Har typ fastnat för den, Har kollat på den typ konstant i två veckor nu så fort jag får tid. Har redan kommit till säsong tre. Så det säger väl en del.

Sedan imorgon är det lördag. Imorgon lördag, det är typ det jag har planerat mest denna helgen. Imorgon lördag ska jag åka ner med en av dem bättre vännerna till ullared och spendera våra pengar. Det ser jag verkligen fram emot. Det finns även en del grejer jag behöver därifrån, så det ska jag passa på att införskaffa när jag är där. Hoppas verkligen dem har allt.

sedan söndag så har jag den allra bästa planen av alla. Jag har på söndag planerat att vara hemma hela dagen och sova. Det är min plan för söndag. Gå upp, käka, sedan lägga mig igen och sova, sedan upprepa allt igen. Så söndagen blir också nice.

Så där har ni mina planer för helgen.

Nu till det ni har väntat på. Anledningen till att jag satt den rubriken jag satt. Löpning med stavar.

Idag på morgon träningen på skolan så gjorde vi något iallafall jag inte gjort förr. Vi körde backintervaller i skog med gångstavar. Det var något av det värsta jag gjort i träningsform. Det var tungt att springa backintervallerna. Det blev definitivt inte lättare med att jag hade stavar, som antingen fastnade överallt, eller som slog i allting. Men det var väl det som var meningen med denna träningen. Att det skulle vara tungt och jobbigt. Vilket det definitivt var.

Ha en härlig fortsatt fredag nu alla. Så hörs vi imorgon i bil turen till Ullared. Funderar på att hitta några typ personlighetsfrågor på nätet och svara på dem.

Ha det

.

Detta publicerades i fredags

Likes

Comments

Ja goddag allihopa.

Har inte skrivit något här på några dagar. Vilket det finns en bra anledning till att jag inte har. I torsdags så fick jag ett meddelande ytav en kompis om att länken till min blogg inte funkade. Jag kollade självklart det. Hon hade verkligen rätt där, bloggen funkade verkligen inte. Jag kunde även inte komma in på kontot, eller byta något lösenord. Så jag hörde av mig till Nouw och frågade dem. Dem förklarade som så för mig då att bloggen och kontot hade blivit raderat utav användaren. Vilket var skumt, för jag hade inte raderat bloggen. Men nu är jag av någon konstig anledning inne på den igen, och länkarna och allt funkar igen. Ingen aning vad som hände, för Nouw förklarade att dem inte kunde ta tillbaks den. Men nu är den tillbaka. Lite synd bara, för jag hann att göra en ny blogg på QX. Så nu står jag med två bloggar. Men som ni säkert förstår, så väljer jag denna, men jag kommer att lägga över dem inläggen jag hade på den bloggen. Så det kommer att bli ett litet spam här med lite olika inlägg som jag hann att posta där.

Men jag är nu tillbaks. Vilket känns skönt, jag kommer visserligen inte fortsätta med 30dayschallenge, Men det är lugnt. men ska självklart fortsätta att förbättra den. Men dem andra inläggen kommer nu efter detta, och har skrivit på ett litet annat sätt där. Men det får duga.


Ni hitter dem snart.

Denna bilden är från ena utav dagens lektioner där vi fick vika loppor. Visst måste man älska att läsa samhäll.

Likes

Comments

Ledsen för aktiviteten under helgen, kom inte på något att skriva. Hade även ingen ork.

Imorse så var jag och klippte mig. Kändes så skönt. Jag var och klippte mig hos Carina på VIP hair design vid Brunnsparken.
Jag är nöjd med hur resultatet blev, tyvärr lite kort ovanpå, men hon förklarade att det var slitet och behövdes ta.

Ha det bra så länge!

Likes

Comments

Ja allihopa. Idag är det torsdag och jag har haft en rätt okej dag om jag ska vara ärlig. Blev rätt så irriterad imorse. Men sen har det gått bra. Samtidigt idag så bestämde jag mig för något. Jag ska vara med och delta i #nouw30daychallenge.

Detta är en tävling som Nouw håller i. Denna tävlingen går ut på att man ska i 30dagar vara med och delta. Tävlingen börjar den 1e februari. Meningen med denna tävlingen är att man ska få en chans att hitta sin stil på bloggen, även att man ska kunna få till fler följare till sin blogg.

Under denna tiden så tänkte jag då förbättra min blogg. Genom att jag kommer att fotografera och redigera och ladda upp en Header på bloggen. Under denna tiden kommer jag även att uppdatera dagligen om mitt liv. Lägga upp vardagstips. Förklara om min stil i livet, och även varför jag klär mig som jag gör, och vad jag anser som min stil. Jag kommer även att passa på att rekomendera en del olika kläder och andra produkter som jag tänker införskaffa och som jag rekomenderar andra till att införskaffa.

Detta kommer att bli kul och spännande. Samt även en chans för mig att förbättra mitt bloggande. Vilket jag verkligen kan behöva!

Så jag hoppas även att ni kommer att uppskatta detta och fortsätta att läsa min blogg här!

Under denna 30 days challenge så ska jag även passa på den lite dummare trenden med en fittness challenge. Så under dem 30 dagarna som jag gör challengen så kommer jag att köra fittness samtidigt. Så första dagen kommer jag att lägga upp en bild på min kropp, och även fortsätta att lägga upp en ny bild var femte dag. Jag tänkte även passa på på dem lediga dagarna på schemat att göra samma övningar som dagen innan, för att inte ta någon paus!

Så här har ni övningarna jag ska göra. Det kommer självklart att komma bilder, kanske även någon video.


Jag tackar för att ni har läst detta.

nu så tänker jag dricka upp mitt te, sedan ska jag ta och lägga mig. Så önskar er alla en god natt, så hörs vi imorgon!

Likes

Comments

Ja, detta är egentligen helt onödigt, men jag tänkte dela med mig av det ändå här!

Som en del redan fattat på rubriken! Så är det spårvagn problem. Självklart så fastna jag i det!

Denna morgonen började som vanligt på torsdagar att jag vakna 07:30, och började äta frukost och göra mig iordning. Dagens frukost blev havregrynsgröt med lite frön och en kopp körsbärs te till det! Sedan så gick jag för att ta en 25an buss, så jag gick hemifrån ca 20 i nio, jag satt på bussen, slå lite folk jag kände. Sedan när bussen var vid wieselgrensplatsen så hoppade jag av för att ta spårvagn 13, när jag kom till där spårvagnen ska åka, så märkte jag att dem ställt in den. Jag såg även att det stod andra spårvagnar där och väntade! Sedan kom det en spårvagn med folk på, men alla klev av och jag mötte en klasskamrat som berättade att dem ställde in alla spårvagnar! Så vi gick upp för att ta en buss, vilket självklart var proppfulla. Sedan kom vi fram till Hjalmar, och där stod vi och väntade på någon annan buss. Men jag orkade inte vänta, så jag valde att gå över bron, tillsammans med många andra!

Min resa till skolan brukar ta ca 30min! Men så var det inte idag, idag tog det hela 70min att ta sig till skolan! Jag kom ju självklart försent. Men jag är här nu iallafall!

Jag önskar även er en fortsatt trevlig dag!

Likes

Comments

Ja, Det gör ont. Där har ni det!


Eller vet ni vad, jag tänker berätta mer.

Idag är det ju Tisdag. Denna dagen startade såklart rätt så härligt, vaknade som vanligt klockan sex, gick upp, åt lite flingor och mjölk. Sedan tog jag bussen till skolan och gymmet. På dagens schema imorse så blev det spinning där vi körde intervaller på 10X20sekunder, gånger 20 gånger 2, så det blev cirka 20min spinning, med 20min uppvärmning. Sedan körde vi skolans bålpass i 30min. Vilket brände något extremt. Jag menar det verkligen, jag kan fortfarande känna det.

Det som hände resten utav dagen är väl inte direkt intressant. Så antar att vi hoppar till eftermiddagen/ kvällen. Där aktiviteten var löpträning i kungälv. Där dagens träning bestod utav långa intervaller där vi körde fem stycken 4a minuters intervaller med tre minuters vila. Där vi skulle springa så långt som möjligt runt dammen under fyra minuter, jag höll ett 3:58a tempo, så jag kom lite mer än runt dammen för varje varv. Varannat varv så sprang vi motsols istället.

Jag inser nu att jag kanske krångla till beskrivningen lite. Men men, vad ska man göra liksom.

Det var typ det. Nu känner jag träningsvärk. Så tänkte ta och dricka upp mitt nya körsbärs te som jag köpte från Lord Nelson på Lidl (som är extremt gott)! Sedan stretcha lite och lägga mig för kvällen.

Så önskar alla en godnattssömn!

Bjuder på denna!

Likes

Comments

Idag är det ju måndag!
Svårt att missa det! Jag vet! Och förmodligen rätt klyschigt och utkört att jag ens nämner det, men det gör jag, så säger det igen! Idag är det måndag!

Hela dagen har inte gått än, men lite har jag hunnit med! Jag åt frukost på skolan, har haft lektion i ledarskap, hade sedan lunch vilket idag var köttbullar antingen på nöt eller sojafärs, med potatismos, brunsås och lingonsylt! Det var gott. Sedan har jag haft engelska, nu är det svenska, sen slutar jag, och då blir det gym på skolan med orienteringen!
Så vi fortsätter att tagga idag!

Lokan med gurka och myntan var god! Härlig och fräsch smak! Och lagom mycket smak!
Bilarna var sura och fräscha! Och det var en bra konsistens på dem! Och det var bra att dem var veganska och utan gelatin!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Haha! Där fick jag dig!

Fast det stämmer lite ändå, men det hör inte riktigt hit nu! Utan nu är nu, och nu ska levas nu. Och nu så börjar jag känna att jag tappar bort mig här...
Hur som helst, idag är det söndag, vilket betyder att imorgon så är det måndag! Yay! (Med lite nervös och sarkastisk röst)
Dagen till ära så har jag inte gjort mycket, det blev lite städning imorse, sedan satt jag och spela en stund. Sedan fixa jag lunch vilket blev rester av parmesan kyckling med lite rotfrukter, sallad och keso till det. Och efter lunchen drog jag till en kompisen och hängde där ett tag. Och efter det så var det hem för att käka lasagne!
Så det är typ min dag!
Och imorgon är det som sagt måndag, vilket innebär skola! Så sov gott!

Detta är berget jag besteg! Och namnet på detta berg är! Berget av popcorn med vitlökskrydda!

Likes

Comments

Ja goddag!

Idag så är det lördagen den 21e. Och jag sitter självklart ensam hemma och är rätt uttråkad!


Så vad bestämde jag mig för att göra? har faktiskt ingen aning. men tänker fortfarande en del...


Men samtidigt som gjorde det så började jag att lukta på min t-shirt, för den dofta fortfarande av parfymen jag tog på imorse. Det var då jag kom på.

Jag lägger up om mina tre parfymer och rekomenderar dem. Efter som jag tycker att alla tre doftar gott, och att jag har bra smak! Så här kommer dem tre utav mina favoriter jag har hemma, vart du kan köpa dem, och vad dem går för!


Länk till vart dem finns, finns på varje bild

Den första är en god och härlig parfym som jag köpte rätt så nyligen.

Den är från märket versace, och den heter Versace EAU Fraiche. Den finns att köpa på både åhléns, kicks, och på nätet, som tillexempel på luxplus.

Den har en god och fräsch doft som är rätt så subtil av sig. Det krävs inte alls mycket och den frsächa doften ligger läät i bakgrunden på dig hela dagen.

Jag är riktigt nöjd med den, och jag rekomenderar den starkt!

Min andra favorit bland dem jag har hemma!

Detta är en Hugo boss bottled collection, som jag fick i present av min syster för ungefär ett år sen på julafton. Jag är riktigt osäker på vart hon fick tag på den och vad den kostar. Men det går fortfarande att få tag på på nätet, tillexempel så har parfym.se den fortfarande.


Det går knappt att beskriva hur gott den här parfymen doftar om jag ska vara ärlig. Det är en extremt fräsch och lite starkare doft, som man definitivt kan snåla med men fortfarande få mycket doft utav. Det är en klassisk doft på den och den passar bra både till vardags så som till dem festligare tillfällena!

Lite dyrare, men helt klart värt det!

Den sista ev dem, men definitivt inte den sämsta! Är en härlig doft som jag köpte på stena line i våras. Det är en calvin klein parfym som heter Calvin klein one red! Jag själv köpte den i bordershoppen på stena line förra mars. Och jag har varit rätt nöjd med den. Den är fräsh och så, men inte riktigt min typ av doft, men fortfarande inget fel på den. Tror inte jag sett denna i butik, men jag hittade den på klick.se, och där finns det att få tag på den till ett bra pris. Det är som sagt en god doft, men den känns lite ung för mig, jag söker parfymer som är lite mer gammeldagsa om sig och som doftar mer sofistikerat, men denna duger definitivt till vardags till skolan!

Men godast av allt är ju självklart doften av nya blommor!

Fast kanske inte så bra som parfym visserligen, eller jo det är dem ju, men dessa ska pryda fint i mitt kök. Så det får vara!


Ha en fortsatt trevlig kväll, så ska jag nu göra äppelpaj med vaniljsås, jag blev sjukt sugen på det!


BYEE!!!

Likes

Comments

Idag fyller denna skönheten 7år, och hon har funnits lika länge hemma hos oss! Och hon är den tredje från sin familj hos oss!
Och jag önskar henne verkligen ett stort grattis på födelsedagen, och hoppas att hon får lika många år till!

Likes

Comments

Ja goddag goddag, eller man kanske ska säga godkväll! Hur som, hej...

Denna morgonen mådde jag fortfarande dåligt när jag vaknade, men inte fullt så dåligt som dem andra dagarna! Så idag fick det bli att gå till skolan! Inte för att det spela så stor roll, för det var bara två lektioner, och på dem så jobba vi självständigt på valfri plats! Men men, kunde gå till skolan iallafall!

Sedan hängde jag med en av dem galnare som jag känner och som får mig att göra galna saker!
Och idag var inget undantag...
Vi sågs precis som vanligt och började att prata, och satte oss sedan en stund på stadsbiblioteket för att spela lite tillsammans, vilket gick sådär... sedan så fick hon mig till att göra något jag absolut inte trodde jag skulle gå med på, men det gjorde jag!
Vi gick ner till nordstan och i stort sett igenom hela byggnaden tills att vi kom till the body shop, vi gick in i butiken och började titta runt på olika krämer och sånt, och jag hitta en som jag fastna för som var på rea, hudkräm med doft av pinacolada. Nu i efterhand skulle jag nog ha köpt den! Men det är inte saken, utan anledningen till att vi gick dit, var för att hon fick mig att plocka ögonbrynen! Yes hon fick igenom det. Och hon trodde jag skulle lida av det, but Jokes on Her! Det kändes knappt och blev inte mycket till resultat! Men jag gjorde det iallafall! Men som sagt... knappt något resultat!

Oh!
Jag måste berätta det här med!

Vi åkte till Frölunda torg för att hon skulle uträtta ett ärende.

Och sedan när vi skulle ta spårvagn därifrån, så står vi och väntar på ettan! Och då kommer det en dam, eller kan jag ens kalla henne det?
Jag skulle nog mer säga ett troll! Jag vill inte verka taskig eller så, men denna äldre och helt klart fulla damen såg ut som ett troll! Det är från henne som man ritat alla bilder!

Det var typ allt!

Likes

Comments

Jag har tyvärr inte uppdaterat så mycket dem senaste dagarna, varken här eller instagram!

Och jag ber verkligen om ursäkt för det! Och det beror på att jag dem senaste dagarna har legat hemma halft febrig och ont i halsen, jag är visserligen fortfarande inte helt kry, men det är bättre! Och imorgon så taggar vi skola, och efter det ska jag hänga med en extremt bra vän, och vi ska göra något som jag aldrig gjort, och mer om det kommer imorgon!

Ha det bra!

Bilden är bara random

Likes

Comments

Idag är dagen! Dagen som förändrade mitt liv!

Många av er vet inte, men idag är det faktiskt två år sen jag kom ut till alla om vem jag är och visade verkligen min stolthet! Och jag öppnade verkligen upp mig då! Och lät alla få veta det som var min största hemlighet då! Och det var verkligen en lättnad den dagen att jag gjorde det!
Jag minns inte riktigt varför jag valde att göra det just då! Med tanke på att min plan var att vänta med att berätta om det tills jag hade någon vid min sida!
Men det sket sig. Men jag har typ för mig att det var för att jag mådde extrem dåligt psykiskt! Jag var så less på livet och lögner och hängde verkligen på tråden! Men sedan så fick jag se filmen pride! Och jag tror även att den hade en bit med att jag öppnade upp om mig själv! Vad det än var som gjorde att jag öppnade upp mig så räddade det verkligen mitt liv!
Så jag ångrar det verkligen inte!
Visserligen så har det ju gått i vågor efteråt, vilket har varit sådär!
Men jag är ju iallafall mig själv, och det är ju verkligen det man ska sträva efter!

Så om ni inte fattat det än så är det idag exakt två år sen som jag kom ut som en stolt homosexuell! Och det är det bästa med mig verkligen! Och jag har upplevt så mycket roligt efteråt, som jag inte tror jag hade gjort annars!

Så det har gått två år nu, och förhoppningsvis blir det många fler fantastiska år till där folk kan acceptera mig för den jag är och uppskatta det!

För jag är ju iallafall ärlig! Så jag hoppas att alla accepterar det! Och om du inte gillar det så kan du dra åt helvete! För dig behöver jag inte!

Men denna dagen känns skönt, och den räddade mitt liv, och jag försöker att leva som mig själv nu!

Så nu önskar jag alla en fortsatt trevlig dag!

Likes

Comments

Idag var dagen!
Ja dagen då man påbörja sista terminen på gymnasiet, den siste sjätte delen är nu påbörjad!
Och det innebär att det är lite mindre än sex månader kvar till studenten! Dags att börja tagga! Redan beställt studentmössa!

Men idag då! Hände egentligen inte alls mycket!
Blev tyvärr av med sovmorgonen imorse när jag var tvungen att vara på skolan 07:45 istället för att vara där klockan 09, men det var väl typ värt det!
Idag fick vi en presentation och teori lektion med den nya tränaren på orientering på skolan. Elit löparen Fredrik Bakkman. Som från och med nu är en utav våra tre tränare!

Och detta var typ det enda intressanta. Hade ledarskap som vanligt, inget speciellt!
Det var fisk till lunch, rätt okej!
Engelska lektion, var väl sådär.
Och sedan så satt vi och vänta på svenska lektionen, där vi märkte att vår vikarie inte var där. Vilket innebar att vi kunde gå tidigare! Så jag satt i biblioteket en stund och skrev på gymnasiearbetet.
Och när klockan var ungefär 15:00 så gick jag till träningen som idag var gym!

Så detta var min dag om någon nu egentligen är intresserad, men nu vet ni!
Ha de!

Likes

Comments

Idag är det fredag! Det är svinkallt över hela landet. Det var folk som betedde sig som skit på hållplatsen när jag vänta på bussen, alltså vem tar med sig fem påsar sopor och lägger dem vid papperskorgen???
Fast det är inte det jag skriver om!

Denna fredagen spenderades tre extremt härliga kompisar som alltid kommer att ha betydelse för mig! Och dem gjorde min dag idag och det tackar jag för!
Vi valde den roliga aktiviteten bowling idag vilket jag såg fram emot, och var taggad på!
Tills jag insåg att jag var urusel på det! ( med lite skrattande röst). Men men, var ju inte lätt för mig att veta att jag skulle vara sämst av oss, tror jag skyller på att jag var öm i handleden eller något liknande (med mer skrattandes röst).
Men vi hade sjukt kul där iallafall och jag uppskattar det verkligen!

Efter bowlingen så gick vi och käkade på thaien i arkaden vilket var gott dom vanligt, och vi hade en del skratt där med!

Sedan så gick vi till Saigon food vilket dem var lite skeptiska till. Men det var värt det!

Så tackar återigen för en grym fredagskväll med er!

Dessa två rekomenderar jag verkligen!

Likes

Comments

I november kom det en del snö här i Göteborg!
Och den stannade i typ en vecka, vilket var rätt okej, men det var sjukt kallt då!

Sedan så utan resten av november och december var det ingen snö och det var inte direkt kallt, men det var mysigt och vintrigt ändå antar jag!

Men nu idag igen den 4e januari så hände det, vintern kom tillbaka, värmen försvann, och det börja snöa!

Så nu är jag lycklig!
Så tackar för mig här!

Likes

Comments