Vad får man skriva om som lärare?

Innehåller affiliate-länkar

Jag våndas ofta över vad som är ok och inte ok när man som jag arbetar som lärare. Är det exempelvis ok att skriva om smink? Att visa upp sin kropp i bikini för att man är stolt över träningsresultat exempelvis? Är det ok att berätta att man funderar på att injicera restylane för att se piggare ut eller att man gått ned ett visst antal kilo? Blir man en dålig förebild? En utseendefixerad bimbo? Jag tycker att det är roligt att prova nya saker och jag tycker det är roligt att få vara KVINNA utan att skämmas. Som ni vet, skriver jag också mycket om välmående inifrån och mindre världsliga saker, så som att leva ett hållbart och balanserat liv.

Jag skulle säga att min blogg till övervägande del består av ett innehåll som tar upp innerligt välmående och ett hållbart och balanserat perspektiv på tillvaron.
Dock tycker jag att det är roligt att få dela med mig av annat också, t.ex. sådant som piffar upp den grå vardagen lite, även om det kan tyckas lite ytligt. Men alla behöver vi en liten guldkant på tillvaron då och då för att orka. Eller?

Ett par kvinnor som är stolta över sina kroppar:

Mammor som vågar vara stolta

:D

Gillar

Kommentarer