Träning, simning och avslöjande

Inlägget innehåller reklam:

Vad passar inte bättre än att avsluta helgen med en simtur, ett träningspass och en härlig smoothie för att ladda inför en ny vecka?

Hur laddar ni upp er inför veckan?

Kan inte hålla mig från att avslöja mitt nya projekt! Nämligen att hjälpa fler människor att upptäcka Nu Skins underbara produkter.

Skillnaden mellan oss och andra demonstreras genom våra produkter. Som ledande inom anti-aging erbjuder våra innovativa produkter exklusiva fördelar som kan demonstreras. Våra produkter erbjuder en lång rad möjligheter som förbättrar livskvaliteten runtom i världen.

För Nu Skin® går anti-aging djupare än bara huden. Vi förstår att hur man känner sig och ser ut i alla åldrar handlar om mer än bara fantastiska hudvårdsprodukter. Det innebär välbefinnande och en sund livsstil – kritiska inre faktorer som inte bara påverkar hur du mår men även hur du åldras.
Nu Skins produkter erbjuder vitalitet, skönhet och längre liv, inifrån och ut likaväl som utifrån och in.

Vi strävar alltid efter innovation och detta har lett Nu Skin® till att utveckla banbrytande produkter som har positionerat oss som ledare inom anti-aging. Idag tar vi ännu ett steg framåt och använder de senaste forskningsrönen för att bättre förstå grundorsakerna till åldrande.

Förutom att vi behandlar tecken och symptom förstår vi nu de grundläggande orsakerna till åldrandet - våra gener.

Källa: nuskin.com

För att se mina favoritprodukter och för att beställa dem ska du besöka denna sida.

Just nu erbjuder jag också alla mina läsare 25 % rabatt på Nu Skins ageLOC Galvanic Spa som sammanför revolutionerande teknologi och patenterade ingredienser för att skapa en äkta modern anti-ageing-apparat som är liten, smart och kraftfull. Om den används tillsammans med produkter som våra Galvanic Facial Gels with ageLOC och Tru Face Line Corrector riktar Galvanic Spa in sig på ursprungskällan till synliga ålderstecken på huden. Fina linjer och rynkor ser jämnare ut, samtidigt som hyn blir fräschare, för en vacker och ungdomlig look.

Hemligheten bakom en hy som ser så ung ut ligger i Nu Skins innovativa forskning. Din apparat använder självjusterande galvanisk ström, som ofta används på professionella spaanläggningar för att hjälpa till att leverera anti-ageing-ingredienser till huden. Tack vare våra munstycken och tilläggsprodukter utformade för ansikte, kropp och hårbotten låter den här flerfunktionella skönhetsapparaten för hemmabruk dig njuta av en en bekväm spaupplevelse i ditt eget hem.

Galvanic Spa är en modern, intuitiv och lättanvänd skönhetsapparat som använder en kristallklar, användarvänlig LED-display och optimerade ergonomiska funktioner. Hemligheterna bakom en strålande ungdomlig hy ligger inom räckhåll – och det har aldrig varit enklare att ta del av dem.
Källa: Nuskin.com

Vill du köpa den med rabatterat pris klickar du här.

Gillar

Kommentarer

Marie,
Du var så skrämmande lik min läkare jag träffade häromdagen att jag bergis trott det var hon, men ni heter ej samma =D
sweetwordsbymirre.com
Carissie
Carissie,
Hehe vad kul 😃 Jag arbetar inte som läkare, men som lärare 😉
nouw.com/carissie