Folkhemskheten

Innehåller affiliate-länkar

Idag har jag jobbat halva dagen och andra halvan varit med ena sonen på undersökning. Fick behålla honom ett tag efter undersökningen innan pappan hämtade (är pappavecka). Superlyxigt att få lite tid tillsammans, bara V och jag ♡

Körde därefter ett 40 minuters träningspass. Riktigt skönt och välbehövligt så här mitt i en hektisk arbetsvecka! Och jag kommer vara väl värd att njuta av julbordet med jobbet nästa fredag. Är det någon som får unna sig så är det faktiskt jag :). Varit riktigt duktig med både träning och kost under de senaste månaderna.

Nu ska jag läsa en otroligt viktig bok som är skriven av Majgull Axelsson och heter "Mitt liv, och ditt". Den speglar ett Sverige som på ett tydligt sätt inkluderar människor, men också exkluderar. Den ger röst åt dem som inte räknas. En röst som, sorgligt nog, fortfarande behöver eka högt över kalla Sverige.

Glöm inte att även läsa början på min bok "Ordlös" som handlar om hur min brors rättigheter negligerades och spottades på, trots att jag larmade så otaligt många gånger om missförhållanden i hans LSS-bostad.

Ni hittar de första kapitlen under kategorin "Ordlös".

Låt livet genomsyras av kärlek och respekt - min brors önskan ♡

Vem förtjänar att läggas på experimentbordet? Vilket liv kan vi offra?

Gillar

Kommentarer

Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
Va härligt med träning. Ska in och titta på detta =)
nouw.com/jagochminahjärtan
Carissie
Carissie,
Ingajohansson
Ingajohansson,
Boken får jag kolla upp
nouw.com/ingajohansson
Carissie
Carissie,
Det tycker jag du ska !
nouw.com/carissie