Header

Vill ha semester igen och gå runt på Danmarks stränder med min syster, som för övrigt är bortrest i en vecka. Saknar dig din plutt.

Idag är det jobb igen, precis som igår.
Igår slutade jag vid 4, åkte in till stan och lämnade in min trasiga telefon (snart bättre bloggning igen). På kvällen tog jag och mamma en promenix med Pokemon-letande. Nu efter dem senaste uppdateringen kraschar dock spelet hela tiden. För modernt för min lilla iPhone 4. Kanske tur det, innan jag blir för besatt ;-). Nog om det. Ikväll ska jag träffa Sebastian igen. Planerna är att äta glass i stan (men han vill fånga Pokémons), så vi får se vad som händer. Hoppas att alla får en fin tisdags trots det tråkiga vädret. KRAM

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Bilder från We Heart It.

Likes

Comments

Hej på er! Först måste jag börja med att skylla min dåliga bloggning på min telefon. Har just nu en Iphone 4 som knappt går att ringa med och ännu mindre att fota med, så därför är "vardagsinläggen" så få. Jag är rätt så kräsen av mig när det kommer till bilder och vill att det ska vara bra kvalitet på bloggen, därför vill jag inte slänga upp ett tråkigt inlägg med dåliga bilder från med lånetelefon. En plan för imorgon är att ta mig till stan och lämna in den trasiga så jag får en ny snart. 

Klockan är strax efter 12 och jag borde egentligen sovit för längesen. Klockan ringer 5.20 imorgon för jobb men jag ville bara kika in här lite snabbt innan jag somnar. Min helg har varit lugn och bestått av jobb både lördag och söndag. Har umgåtts med Sebastian och igår åkte jag upp och sov en natt hos min älskade mormor. Har somnat tidigt och sovit ut nu idag, vilket jag behövde. Förra helgen var mer händelserik med födelsedagsfiranden. Är bara ledig på söndag denna veckan, men i mellan alla jobbpass ska jag försöka att klämma in lite andra roliga saker (och bli bättre på att uppdatera här). 

Likes

Comments

Två borstar från Real techniques, en för countor och en blusherborste samt ett rouge från The Balm trillade ner i brevlådan för någon vecka sedan. Tänkte köpa både borstarna och rouget i London, men det blev inte så. Istället beställde jag hem det ifrån Cocopanda. Är väldigt nöjd, speciellt med borstarna. De är verkligen så bra som alla säger! Tips tips tips!

Likes

Comments

Bilder från min kamera från spaat i Danmark som jag glömt att lägga upp här. Ser ni hur fint det är? Hotell Viking Aqua spa & Resort hette det. Ett riktigt tips från mig!

Likes

Comments

Idag har det redan gått två månader sedan jag tog studenten. Hur snabbt går inte tiden? Studenten var överlägset bästa dagen i mitt liv och kommer ligga på första plats ett bra tag. Jag tänkte göra ett inlägg om mina tankar på framtiden lite längre fram.

Likes

Comments


+ Att jag inte behöver ha någon ångest över att komma tillbaka till skolbänken som jag annars alltid har haft den här tiden på året.

- Att jag inte har en fungerande telefon för tillfället. Har en lånetelefon som knappt går att ringa på. Vill ha tillbaka min gamla så att jag kan spela Pokémon igen ;-) skämt åsido, eller?

+ Har börjat umgås med Sebastian igen. Sen vi gjorde slut har vår relation varit upp och ner, men nu tycker jag att det känns jättebra.

- Det är augusti och jag är lika blek som jag var i april. Det har inte blivit mycket sol för min del i sommar tyvärr.

+ Jag har mycket inspiration till bloggen även om det inte verkar så just nu.

- Nu när jag har börjat jobba efter semestern har träningen börjat gå sämre. Är så trött efter jobbdagarna.

Likes

Comments

Här ser ni mina tre senaste bilder på Instagram. Kan erkänna att mitt flöde inte är det allra snyggaste, men vad gör det? Det börjar bli bättre :-) Om någon skulle vilja följa mig heter jag carinylisirkka där!

Likes

Comments

Den här gamla låten spelades i mina hörlurar på väg till jobbet i morse. ​Tycker att den är såå fin med så mycket känslor. Om du någon gång blivit dumpad eller varor olyckligt kär kommer du att förstå precis. 

Likes

Comments

Likes

Comments