• Facebook
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Mitt navn er Carina, 22 år og kommer fra Norge. Våren 2015 ble jeg ferdig utdannet motekonsulent og nå bor jeg i Southampton, England for å fullføre bachelor i fashion graphics ved Southampton Solent University.


I går var jeg på tur med de norske stundentene her i Southampton. Turen gikk først til Stonehenge for å se på de berømte steinene. Etter det gikk turen videre til Winchester. Til tross for at det ikke var så fint vær, var det en utrolig koselig tur.

​Nå kan jeg også krysse av Stonehenge på listen min..

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments


MAKE-UP BAGS FROM H&M..

AND SOME NEW MAKE-UP

Likes

Comments


FRENCH TOAST WITH NUTELLA

​I dag lagde jeg french toast med nutella til frokost, og det smakte utrolig godt. Jeg har jo vært så flink å spist grovbrød med omelett eller eggerøre i det siste, så i dag lagde jeg en litt mer usunn frokost. Det er jo tross alt søndag, og da er det vel lov?!

Likes

Comments

Det er ikke rart at denne trenden har tatt av i det siste, det er jo så fint. Nå har jeg også endelig fått skaffet meg en genser med knyting foran, og jeg tror nok jeg må skaffe meg en i svart også. Kanskje da en med lange ermer, siden denne er med korte ermer. 

I dag kom også endelig pengene fra lånekassen, så nå blir det innkjøp av nye gardiner til rommet mitt. De jeg har nå er så trist og kjedelig, så skal bli greit med noen med litt farger.

Likes

Comments


​BLACK & GOLD NAILS FROM H&M

  • 177 Lesere

Likes

Comments

Dette er det jeg jobber med for dagen. Jeg skrev jo i går at jeg skulle lage et nytt sub brand for Jack Wills, noe jeg har hatt litt vanskeligheter med. Jeg har vært så usikker på hvordan stil og trend jeg vil ha, men her om dagen fant jeg ut at jeg ville gå for den sporty hverdagsstilen som er så populær nå. Jeg tenker å lage en kolleksjon som blander denne stilen med den britiske stilen til Jack Wills. Nå som jeg har kommet på en ide, er det bare å sette igang med arbeidet.

Likes

Comments

På onsdager og torsdager har jeg fri fra uni, så i dag og i morgen skal jeg jobbe hjemme. Akkurat nå jobber jeg med å finne på et nytt sub brand for Jack Wills. Har stått litt fast de siste dagene, men i går kom jeg endelig på en ide som jeg skal jobbe videre med i dag. 
Og siden jeg ikke har jobbet så mye i Adobe illustrator og InDesign før har jeg mye å ta igjen på den fronten også, så tålmodigheten kommer nok til å testes de neste dagene. Men det er jo veldig gøy når jeg får det til.

Likes

Comments

Her er litt dekor fra rommet mitt. Jeg har enda ikke fått tatt noe særlig bilder enda, og skal være ærlig å si at det er fordi rommet ikke er "bloggvennlig" vis dere skjønner? Rommet i seg selv er helt greit, men med gule vegger, blått vegg-til-vegg teppe og gamle tremøbler er det ikke "fint" nok for bloggen. Er det bare jeg som er sånn eller er det sånn de fleste bloggere er for tiden? Alt må liksom se så fint og ordentlig ut. 

  • 214 Lesere

Likes

Comments

FROM TOPSHOP

Forrige uke gikk jeg til innkjøp av ny høstjakke. Jeg tok ikke med meg noen varme jakker hjemmefra, så det var et must have på listen. Jeg er utrolig glad i bomber jackets, så gikk for denne grønne jakken fra Topshop. Jeg er vanligvis ikke så glad i militærgrønt. Eller, det vil si, jeg har aldri vært noe glad i den fargen og hadde aldri trodd at den skulle havne i garderoben min. Men jeg falt pladask for den med engang jeg så den og det var mye på grunn av nettopp fargen. Rart det der, hvordan man plutselig kan endre meninger om ting.

Likes

Comments

Vanilje yoghurt, musli & banan

Likes

Comments