I helgen var vi ute på madrassen och stjärtlappar i högsta hugg. Vi åkte i ”groppen”, där har jag lekt som barn i alla årstider. Fint att barnen får uppleva vissa saker som jag upplevde som barn.

Har ni snö? Åker ni i backen med barnen? Våran mellersta tycker det är lite läskigt men hon hänger med iallafall.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Behöver tips! Behöver semesteridéer till sommar -18 för en vecka. I Sverige eller någon annanstans i världen, gärna ett mysigt ställe med möjlighet till bad. Och får ju gärna vara ett ställe som tre barn är glada och nöjda på också.

Sommar -17 var vi på Öland i en vecka och vi hade en sån härlig tid på campingen med små utflykter, bland annat promenad i trollskogen, besökt fyren långe erik och kamelridning. Och vi hade strålande sol hela veckan, varmt i havet och alla var glada. Drömmen!

Vi vill åka dit igen. Men vi är lite försent ute med att boka stuga, vi hade velat vara där i juli.. Men det ser smockat ut.

Har ni något annat ställe att tipsa om? Gotland kanske? Vart på Gotland och hur är det bäst att bo? Det är en djungel. Eller en vecka på Grekland? Ja, vi vill ju ha sol och bad. Och nog för att vi älskar Sverige och har gärna semester här så kan vi ju aldrig vara säkra med vädret.

Så kom igen, tipsa! 🌼

Likes

Comments

I måndags tog jag äntligen tag i att fixa köksväggen. Har ni målat med kalklitir? Så enkelt och roligt. Kan bli en aning slabbigt men man får täcka golvet så har man inget att städa sen.

Vi hade en svart tapet med lite struktur i och jag älskade den. Men en svart tapet med kanter som var vita.. Det gick inte. Sen dag ett när tapet kom upp på väggen har jag retat mig på alla dom små (pyttesmå) vita sträcken från kanten av tapeten. Spelade ingen roll att jag la ner sååå mycket tid på att få det perfekt. Man såg dom ändå!!

Nu målade jag på med kalklitir och färgnyansen jag använde heter Nero. Jag var riktigt skepptisk till första lagret och det ända jag tänkte var FAN. Men andra lagret blir alltid bättre och så var det även denna gång. Köksvägen blev mycket bättre med färgen än med tapeten, färgen är mer mörkgrå och vi upplever att i vissa ljus finns det lite av en riktigt djup mörkblå nyans också (och mörkblått har blivit en stor favorit). Och nu framhävs mitt älskade vitrinskåp bättre. Yaaay! 

Och jag har också beställt hem nya innedörrar och dörrkarmar, skulle vi gjort när vi flyttade in men ja, skynda långsamt!

Likes

Comments

Nytt år och nya möjligheter. Och det blev en NY blogg.
Hej hej, jag heter Carina och är 29 år. Jag kommer dela med mig av mitt ganska enkla och normala liv här. Tankar om allt mellan himmel och jord, jag älskar inredning så en hel del sånt blir det förstås, jag har lyckats få tre stycken underbara barn också. Dom kanske ni kommer få se lite av också.

Som sagt är det ett nytt år och nya möjligheter. Mitt 2017 var varken bra eller dåligt enligt mig och därför tänker jag satsa på 2018. Jag har gjort mål som jag fasiken ska nå i år. Detta är realistiska mål och det är även mål som jag tror kommer få mig att känna mig gladare, bättre och mer självsäker. Heja mig!


Likes

Comments