Mitt lille hjørne

Hei, og velkommen til mitt bitte lille hjørne av internett. Hva dette hjørnet skal bli brukt til, er ikke helt bestemt enda. Heldigvis finnes det ingen "due-date", så vi får ta det hele som det kommer.


Hvem jeg er? det lurer jeg vel strengt tatt på selv inni mellom.
Den siste måneden har jeg, eller yrket mitt, blitt omtalt som superhelter og det liker jeg. For det er vi. På vår måte. Jeg jobber for tiden som fagarbeider i barnehage samtidig som jeg er i innspurten av en utdannelse. Om rundt en måned kan jeg kalle meg barnehagelærer. TENK DEG det, jenta som aldri trodde hun skulle få til en utdanning er straks ferdig med utdanning nummer 2. På under 10 år. Jeg er i hvert fall imponert over meg selv.
Såå, jeg er vel superhelt da! En av mange fantastiske superhelter! Og det er jeg stolt av!

Ellers er jeg tante til 2 kule jenter, søster, datter og kattemamma til Leo. Jeg elsker London, og gleder meg til å kunne reise dit igjen. Planen var å reise i høst, men så ble det ny jobb på meg, så da må den prioriteres. Krysser fingrene for at verden er på plass, og at jeg kanskje kan reise en tur neste sommer. Jeg hører mye på musikk, og nå om dagen går det mest i All Time Low's nye album Wake Up Sunshine. Ellers står Simple Plan øverst på lista. Ellers liker jeg turer i skog og mark, fysisk aktivitet og bare være.

Om jeg skulle beskrevet meg selv med 5 ord ville jeg brukt: Omsorgsfull, morsom, rar, sta og snill.


Runder av for kvelden, men - watch this space!

- C

#bloggeren #carinagund #personlig #blikjent #bilder #hvemerdu #utpåtur #selfie

Liker

Kommentarer

elevele
elevele,
CarinaGund
CarinaGund,