QUESTIONS ANSWEREDEr det noe jeg setter pris på ved en blogg, er det når de kjører i gang med spørsmålsrunde - jeg elsker å lese spørsmål og svar, og det kan ha noe med at man ''blir kjent'' på en annen måte? Ikke vet jeg, men jeg har alltid likt det, og samtidig sett på det som en mulighet til selv å stille spørsmål jeg har lurt på. Man får ikke svar uten å spørre, si! Og siden det er en god stund siden jeg hadde dette selv, så jeg muligheten til å kjøre i gang med å svare på litt spørsmål som dere har lurt på. ✨


Hva er dine hobbyer? Noe som du kanskje gjør daglig, ukentlig?
Hmm.. Hobbyer, ja. Hehe jeg må ærlig si at det blir veldig lite tid til noe hobbyer med en så travel hverdag, det nærmeste jeg kommer må være bloggen. Jeg er ellers veldig glad i dans, og har tidligere drevet med dans i flere år blant annet. Men med en 100% jobb, bloggen - det å skulle være mor, og ikke minst en tilstedeværende kone blir det rett og slett ikke tid til noe annet, hvertfall ikke på dette tidspunktet. Kanskje når Aleena blir større?


Hva tar du bildene dine med?
Om jeg har god tid, og skal ta bilder til bloggen bruker jeg Canon Eos 200D - om ikke bruker jeg iPhone XS Max 😃Hvis man fks ser på Instagram-kontoen din, så ser det ikke ut som at du er mor? Hvorfor ser vi ikke noe til datteren din?
Vet du.. Jeg hadde en gang en Instagram profil der det så og si kun var bilder av A, og jeg har aldri vært så stolt over noe heller. Men på et tidspunkt følte jeg det var feil, å slettet alle bildene. Det finnes mange syke folk der ute, og jeg vil ikke at enhver skal ''kjenne henne igjen'' om dere skjønner? Og legge ut litt bilder nå&da går helt fint altså, men en ren ''mamma-profil'' har jeg lagt fra meg. Hva andre velger å gjøre er helt opp til dem selv, og jeg er ikke for eller imot noen av delene. Men for min egen del, velger jeg å begrense litt! Og det er jo selvfølgelig annerledes når de er babyer, dem endrer jo fort utseendet sitt på den tiden, også. 👧
Jeg leste innlegget ditt om det å være bonusmor, og jeg følte virkelig du satt ord på hva jeg har følt lenge! Mitt spørsmål er, har moren satt pris på deg fra begynnelsen av, eller har du ikke kontakt med moren? Her har vi kommet skjevt ut, og jeg vet ikke helt hvordan jeg skal få fikset det... Har du tips?
Ååå tusen takk, det setter jeg veldig pris på! ❤ (Innlegget finner dere HER ) for de som ikke skjønner hva det er snakk om. I mitt tilfelle er det jo snakk om to stykker, og ikke èn. Jeg vet ikke heelt hvordan jeg skal formulere meg akkurat her, hehe. Jeg har alltid hatt et godt forhold til en av dem, mens den andre parten har det vært en trøblete tur, og vi egentlig ikke har noe som helst med hverandre å gjøre. Det har forsåvidt ingenting for meg å si om man ikke er bestevenner, men respekt skal man ha for hverandre - og med respekt mener jeg at man skal holde seg for god til drittslenging 🙏 Og i ditt tilfelle, så vet jeg jo ikke grunnen til at dere har kommet skjevt ut, men jeg ville rett og slett konfrontert personen med hva enn problem dere måtte ha, og prøve og få fikset det så godt det lar seg gjøre. Man taper ikke en dritt på det - og man sitter igjen med et mindre problem.


Hvor går din drømmereise?
Er det mulig og ha èn drømmedestinasjon? Åh, det er så mange plasser jeg vil besøke! Jeg klarer rett å slett ikke å velge, så jeg fyrer på med flere: Maldivene, Tulum, Usa og Paris er noen jeg kommer på i farten!


Hvor gammel var du når du mistet jomfrudommen/hvis du har mistet den?
Interresant spørsmål, hehe! La oss bare si at jeg fortsatt er jomfru :pPPPPPpp
Hva ser du etter i et vennskap, og hvordan vet man om vennene man har valgt er riktig?

Det jeg ser i etter et vennskap er tillit, kommunikasjon og latter (mye latter!) hehe. Et vennskap kan selvfølgelig være mye mer en de tre tingene som nevnt, men det er en god base for å kunne utvikle et godt vennskap. Når det kommer til om man har valgt riktig er det nok kun du selv som kan kjenne på det. Men jeg tenker som så at ''you should give what you get'' jeg mener, er du alltid den personen som tar initiativ til å henge sammen, men aldri får spørsmål tilbake? Er du alltid den som lytter med som ikke får fortalt? Føler du at du må gi men aldri får tilbake? Da er nok det et vennskap som burde jobbes med. Det skal gå begge veier tenker jeg. Ellers kan man bli preggis, da merker man kjapt hvem som har tid til deg og ikke.. Haha neida! Jo det er egentlig litt sånn.


Hvordan holder du og kjæresten din fortsatt gnisten i forholdet, og er det vanskelig med tanke på aldersforskjell?
Ser serie sammen? Haha nei hva skal man si, vi gjør vel ikke noe spesielt utenom å bruke tid på hverandre. Jeg er ganske oppmerksomhetssyk i enkelte settinger, og jeg krever nok min kvote per dag, samtidig som jeg trenger min stund med alenetid - det er viktig! Etter så mange år sammen merker jeg at det er de små tingene jeg setter mer og mer pris på. At han lager middag når jeg er sent hjemme fra jobb, at han lar meg stå sent opp lørdags morgen osv. Det koster ikke annet en litt energi, og det kan ha mye og si for et sunt forhold å gjøre små ting for hverandre.

Og med tanke på aldersforskjellen merker jeg ingenting til det, og det er jeg innmari glad for! Jeg tar ikke meg selv høytidelig, og elsker å tulle og ha det kjekt sammen, og det virker det som H også gjør, foruten om når jeg kiler han under bena så lenge til han PLUTSELIG ikke syns det er så morsomt lengre, da......😂


Jeg ELSKET innlegget ditt om datingen som gikk galt! LO godt altså. Ja til flere sånne!
Hehe så bra du likte det! Jeg har hatt en vill periode i livet der jeg tenker tilbake på det og kjenner jeg egentlig gremmes av hele greiene haha. Samtidig som jeg hadde ''the time of my life''. Hvem vet, kanskje jeg deler flere historier med dere? 😄

Liker

Kommentarer

susannem
susannem,
Så sjukt fin spenne! Kor er den fra? 😃nouw.com/susannem
carinabalestrand
carinabalestrand,
Hei! Den er fra Glitter ❤️nouw.com/carinabalestrand
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229