Reklame i samarbeid med Glossybox.no


THE MYSTERIOUS BOX 💅

Da var månedens boks kommet i hus, og jeg er, som hver gang like begeistret for å se hva som befinner seg på innsiden. Etter jeg begynte med Glossybox har jeg oppdaget mange nye produkter, samt oppdaget produkter jeg ikke likte så godt. Det er det som er så fint med en slik boks, man får prøvd forskjellige produkter og forskjellige ting - til en rimelig pris. Vinn-vinn spør du meg, og jeg elsker hele konseptet med at man selv kan velge og kjøpe bokser enkeltvis, eller få dem tilsendt i posten èn gang i måneden. Eller bestille det som gave, om du vil ✨


Denne månedens boks har fått navnet It´s all about love - spre kjærlighet til omverden, men ikke glem deg selv! Vi har valgt ut noen av våre favorittprodukter til månedens eske. Det er vår kjærlighetsgave til deg! Oppdag dine nye produkter og nyt ditt eget #glossymomentLaritzy Cosmetics
Dew Pot Glory - Gi ansiktet litt ekstra glød med denne kremaktige highlighteren. Den skimrende kremen kan påføres der du ønsker - bare en liten mengde er nok til å gi ansiktet en frisk, skinnende finish! Bygg opp etter ønske. Denne VET jeg at jeg kommer til å bruke som øyeskygge også, en nydelig champagnefarge som blir stunning til sommeren for eksempel.


Skinchemists Rose Quartz Youth Defence Lip Plump - Dette leppeproduktet pleier og fremhever dine naturlige lepper med en subtil plumping-effekt. Formelen er full av aktive ingredienser som blant annet hyaluronsyre som gjenoppretter leppenes mykhet og volum. Perfekt for såre vinterlepper! Denne skal jeg innrømme var det første jeg ville prøve, og det fordi den het Rose Quartz - haha det er virkelig noe med meg å krystaller. Uansett, denne gir en naturlig vakker glød til leppene synes jeg, og så kjenner man at det ''kiler'' litt i leppene.


Maybeauty The Incredible Pore Strip with charcoal - Bli kvitt urenheter og porer på nesen med hjelp av dette supereffektive produktet! Påfør stripen på ren, våt hud og vent i 30-40 minutter til det er helt tørt. Dra forsiktig av og vask bort eventuelle rester.


Matis Climatis - Klimakrem som gir en unik beskyttelse mot vind, varme og kulde helt ned til -30 grader. Kremen styrker og gjenoppbygger hudbarrieren, samtidig som den gir fuktighet og riktig næring til huden. Passer for alle hudtyper og kan brukes daglig.


Karl Lagerfeld Fleur de Pêcher EdP - En frisk og fruktlig duft! Med toppnoter av bommulsmusk og yuzu, og hjertenoter av ferskenblomst, kler denne herlige duften huden i en sofistikert eleganse med en moderne og dristig tvist.


Husk at du kan finne månedens eske, samt tidligere esker og info om konseptet inne på hjemmesiden til Glossybox


Liker

Kommentarer

En ting som ofte overrasker folk, er at jeg aldri har vært noe flink til å ta vare på huden min. Faktisk, så har jeg aldri renset huden hverken morgen eller kveld. Og hadde jeg sminke på, så brukte jeg våtserviett med litt sminkefjerner på - haha! For all del, det er absolutt ingen anbefaling, tvert imot. Jeg har i senere tid fått skannet huden min for å se alt underliggende, og jeg ble faktisk skremt over hvor ''ødelagt'' huden min var. Uten og gå inn på det, slo den ut at jeg var noen år eldre en det jeg er - og det var DA jeg bestemte meg for å ta bedre vare på huden min. Jeg mener, man får bare en sjanse, right? Jeg hadde aldri trodd jeg skulle få en hudpleie-rutine, men det har jeg altså fått - og nå skal jeg dele den med dere, steg for steg ✨


MORGEN OG KVELD 🌸


Morgen:
Så snart jeg har stått opp, skyller jeg ansiktet kjapt med litt kaldt vann før jeg renser ansiktet med Hydractil Gentle Cleanser. Deretter påfører jeg dagkremen jeg bruker, Niactil 4% - i begynnelsen ble jeg litt tørr av den, og da brukte jeg bare en annen ansiktskrem over igjen, men nå har huden min blitt vandt til den og en fuktighetskrem nr to er ikke nødvendig lengre. Denne holder huden min fin hele dagen, og jeg elsker den!


Kveld: Kveldsrutinen er kanskje den delen som er viktigst, men også ''lettest'' å hoppe over når man er sliten og bare vil krype under dynen. MEN her er det bare å holde seg til skjema, og fullføre rutinene. På kvelden liker jeg litt lunknere vann en jeg gjør om morgenen, før jeg renser to ganger med Hydractil Cleanser - dette fordi det ofte kan være nødvendig med en ekstra rens når man har hatt makeup på huden en hel dag. Som en ''nattkrem'' smører jeg Acticlear på huden og lar denne være på huden hele natten.


NOW AND THEN 🌸


2-3 ganger i uken: Bruker Elixir pads på huden to til tre ganger i uken, og ofte klipper jeg en pad i to stykker - slik at krukken holder enda litt lengre, haha! Neida, men en pad til ansiktet har holdt i massevis. Føler jeg at jeg trenger en skikkelig refreshment i hele ansiktet kjører jeg på med en hel en! Hvilke prosent man har på pad'sene avhenger nok litt av hvor lenge man har holdt på. Jeg tenker å gå høyer opp når denne er tom. Denne tar jeg på etter rens på kveld, og før Acticlear.

Elixir Retinext: Brukes ca to ganger i uken, og er meget aktiv mot anti-aging, samt urenheter, solskader, store porer og mye mer. Denne er sterk så når jeg har brukt denne bruker jeg dagkrem med solfaktor eller solkrem over. Denne kan dog få huden til å flasse, jeg følte meg nemlig som en fisk i ansiktet første dagene haha - men det gikk fort over! ✨Når jeg har tid til overs i dusjen: Bruker jeg Babor sin Cleansing & Peel mask, denne er genial og jeg elsker følelsen jeg får etter å ha brukt den. Huden kjennes skinnende ren ut, og jeg elsker det at den kan brukes som både ansikts-maske og rens.

En gang i måneden: Bruker jeg masken fra Decrusto - her må jeg bare fortelle dere at for all del ikke kjør på med massevis, for da vil den nemlig føles som voks når man skal dra den av. Tro meg, jeg har fått en god latterkule når noen skal få denne av, og får panikk i det dem skjønner at den sitter godt haha. Less is more, og denne føler jeg gjør jobben sin!

Liker

Kommentarer


HEI FINE TIRSDAG ✨Det er Tirsdag allerede, og jeg har på følelsen av at denne uken kommer til å fly avgårde! Jeg kom forleden over noen søte ting jeg bare måtte ha med meg hjem, elsker når man finner små favoritter man kan dulle seg med. Det skal ikke så mye mere til en et par av favoritt-øredobbene, en kledelig spenne eller et lite skjerf festet i den ellers så tamme hestehalen?


Jeg har selv noen fine favoritter som jeg bruker flittig - den nydelige klokken fra Daniel Wellington skrev jeg på ønskelisten til jul, og da den lå under treet ble jeg veldig glad! Jeg har tidligere aldri vært noe klokke-jente, men jeg bestemte meg kjapt for at det måtte jeg gjøre noe med. Jeg har hatt den på armen siden, og elsker den! Fine øreringer fra HM, jeg er også på let etter noen som er et hakk større en disse. En spenne i gull fra Glitter, som kan spice opp en kjedelig frisyre, og denne nydelige klemmen med perler - den kjøpte jeg for ikke mange dagene siden på glitter, og den er brukt ved flere anledninger allerede ✨

Liker

Kommentarer