Reklame i samarbeid med Glossybox


SOME WINTER TREATS ✨

... En ny måned, betyr en ny herlig overraskelse i posten fylt med deilige produkter som man kan teste i fred og ro hjemme! Og denne månen er intet unntak, fem spennende produkter - noen har jeg prøvd tidligere, og andre ikke! Jeg kan alltids lage plass til nye favoritter, jeg elsker alt som har med skjønnhet og hudpleie, og derfor passer disse eskene som jeg mottar èn gang i måneden meg perfekt 🙏 Og månedens boks fra Glossybox har fått navnet '' Blooming Winter'' nydelig design, med burgunderrødt og blomster, denne kombinasjonen elsker jeg!

''La deg selv blomstre i vinter! Mens naturen går i dvale for vinteren, lader vi opp til årets festsesong. Samle krefter og forberede deg til julen ved å unne deg en eske fylt med fantastiske skjønnhetsgodbiter. I månedens eske får du en herlig blanding av hudpleie og sminke, blant annet en superdeilig Shower Foam fra Rituals Cosmetics! Løft på lokket for å oppdage produktene som gjør forventningsfulle November litt bedre. Hos Glossybox får du alltid åpne gavene før Jul!''... Jeg klarte ikke holde fingrene vekke, så jeg var rimelig kjapp med å åpne esken for og teste de forskjellige produktene. Batiste dry-shampoo har vært en favoritt fra tidligere, og jeg var på tampen av tom, så det at jeg fikk påfyll passet meg midt i blinken. Liquid Lipstick fra Huda Beauty har jeg alltid hatt lyst til å teste, de har så mange nydelige farget at jeg har hatt vanskeligheter for å velge, hehe. Denne testet jeg med en gang jeg fikk esken, og denne er virkelig lett på leppene - så vidt at jeg kjente jeg hadde noe på dem, og en nydelig dus rosa farge 💗 Øyenskyggen brukte jeg en kveld på fest, og med primer under holder denne seg hele kvelden samtidig som den har en nyyydelig gullfarge. Og i kveld har jeg nemlig planer om å teste Showe Gel fra Rituals, den har jeg hørt mye bra om men ikke fått testet selv. Føøør nå ✨


Rituals Cosmetics The Ritual Of Ayurveda Shower Foam - Skap balanse mellom kropp, sinn og sjel. Dusjskummet er beriket med ayurvediske ingredienser som indisk rose og søtmandelolje, som gjør huden silkemyk. Trykk en liten mengde i hånden og gelèen forvandler seg til et eksklusivt skum.


Huda Beauty Liquid Matte Lipstick - Flytende leppestift med en matt, høypigmentert konsistens som ikke kleber. På kun få sekunder forvandler den superlette formulaen seg til en herlig matt farge. Bak varemerket står den verdenskjente makeupartisten Huda Kattan.


Iya Aìa Face Cream with ProVitamin B5 - En beskyttende og effektiv ansiktskrem som er regenererende, beroligende og gir masse fuktighet. Iya Aia utvikler allergisertifisert skjønnhetspleie av høy kvalitet. Ansiktskremen du får teste er parfymefri og 100% vegansk.


Batiste Dry Shampoo Original Dry Shampoo Mini - Batiste original fjerner produktrester, fett og fukt fra håret og gir både følelsen og looken av nyvasket hår. Redningen for enhver travel morgen eller dårlig hårdag! Kan også brukes som stylingprodukt for mer fylde og volum.


Meech N Mia Eyeshadow Chubby Stick - Øyenskygge i et superpraktisk pencil-format med en silkemyk tekstur. Den vakre, diskrete nyansen definerer øynene dine og gir en holdbar farge. Den er enkel å påføre og gir et fantastisk resultat som sitter hele dagen!.. Øverst ser dere fargen på Liquid Lipstick fra Huda Beauty, og nederst er øyenskyggen. To nydelige farger som jeg kommer til å få mye bruk for! Glossybox kan dere kjøpe enkeltvis, eller som abonnent der man mottar en ny boks hver måned. Om man ønsker kan man også kjøpe som gave og gi vekk ✨


Liker

Kommentarer... For en perfekt helg det har vært! Den startet med nydelig vær, kaldt, men nydelig - akkurat slik jeg foretrekker det. Jeg har lenge hatt lyst til å finne frem bålpannen igjen, den gikk jeg til innkjøp av i sommer, og ble brukt mange dagene i strekk før det ble grillforbud her hvor jeg bor. Endelig var det tiden for å sette litt fart på den igjen, og jeg vil si den kommer enda mer til nytte på denne tiden en den gjorde da det allerede var varmt ute ✨
.... Ullet ble funnet frem, bålet ble tent og det kunne ikke blitt bedre. Vi fikk besøk av mamma og bestemor, og lagde oss flere kopper kakao med krem, noen ble forsåvidt også revet ned, men det er vel ikke noe man kan være foruten eller? Hehe. Vi fant frem pølser og marsmahllows, og om dere ikke har prøvd det før 👉 Kjøp ferdig pizzadeig, skjær det opp i strimler, og surr det rundt pølsene, kjapt, enkelt og veldig veldig godt! Første gangen vi har testet dette ut, men det ble veldig godt!

Søndagen var det duket for en dag jeg har sett veldig frem til - nemlig den årlige julekonserten til Kurt Nilsen! FOR en stemme, og FOR en mann! Jeg koste meg glugg, og kjente julestemningen kom krypende. Bilturen hjem var det synging av julesanger for full hals hehe. TENK - nå nærmer det seg første Desember-helgen og jeg klør etter å få det litt julete her hjemme 🎅

Liker

KommentarerTiden er inne for en ny serie-anbefaling. Jeg må alltid ha en serie å se på, og så fort jeg er ferdig med en begynner jeg på en ny. Det skal sies at jeg var litt skeptisk til denne første gangen jeg hørte om den, jeg er vanligvis ikke fan av overnaturlige serier, og syns ofte alt bare blir komisk når det kommer flygene ting gjennom rommet, hehe. Men denne måtte jeg gi et forsøk da jeg har sett at flere har likt den, og anbefalt den videre. Jeg ELSKER grøssere, og psykologiske thrillere er også en stor favoritt - og da jeg hørte at denne inneholdt begge? Ja da var det bare å plante seg godt ned i sofaen og trykke play 🙌.... KLAR FOR EN GRØSSER FØR SENGETID?
En mørk natt samler Hugh barna i panikk og forlater huset i all hast, uten mor. Hva skjedde egentlig den kvelden?
Da vi hopper til nåtid er eldstesønn Steven fremgangsrik forfatter av spøkelseshistorier han ikke tror på selv, søsteren Shirley driver et begravelsesbyrå, Theodora er psykolog og muligens i besittelse av overnaturlige evner, og av de yngste, tvillingene Luke og Nell, er førstnevnte rusmisbruker og sistnevnte lever med den ene foten i galskapen og den andre på et bananskall. Serien er utrolig spennende, og man streber alltid etter å få vite hva som egentlig skjedde den natten. Jeg skal innrømme jeg fikk noen små frysninger igjennom serien, og man bør kanskje ikke sitte å se denne om man vet man skal sove alene haha! Vi kan si jeg fikk litt hetta ene gangen når H sovnet og jeg ble sittende å se ALENE - selvom jeg i bunn og grunn ikke syns noe var direkte skremmende, så er det noe med det psykologiske over det hele.

Langsomt går historien i sirkler og tidssprang for å hente med seg alles minner om og perspektiver på hva som egentlig foregikk mens de var ganske små og bodde i det som senere ble det mest kjente spøkelseshuset i landet. Og man trenger strengt tatt ikke tro på det overnaturlige for å vite at det finnes spøkelser. I hukommelsen lagres minner som kan komme krypende eller i brå kast når man minst venter det og sette en ut av spill. «The Haunting of Hill House» leker med disse mentale gråsonene, av og til spøkefullt, så å si, andre ganger som et psykologisk puslespill eller et skikkelig gys.

Åpningsvignetten viser Hill House som en labyrint, og det er både i konkret og overført betydning et ganske godt
beskrivende bilde. Alle hovedpersonene famler i sorg, uvisshet, sinne og drømmer og når de møter veggen må de snu for å finne en annen vei ut.

En serie jeg virkelig vil anbefale dere å se! Sant skal sies at dette er den eneste serien som har skremt meg, fått meg til å le SAMTIDIG som jeg felte noen tårer på slutten når man får hele historien fortalt.


Liker

Kommentarer