Det er ingen hemmelighet at silkeskjerf er en av de store trendene dette året. Om du er ute på handling, har du kanskje fått med deg at det florerer av både silkeskjerf, hårbøyler, hårstrikk med sløyfer og listen er lang. Jeg har både gått til innkjøp av forskjellige hårbøyler og silkeskjerf - og brukt begge flere ganger allerede. Og det som er supert med skjerfene? At man like enkelt kan knyte det på favorittvesken - vips så har man flere måter å bruke det på ❤ Ingenting er bedre en når man finner noe man kan bruke på flere måter. Jeg har funnet noen favoritt-måter å bruke dette tilbehøret på, og jeg deler det gledelig med dere!



LØS HESTEHALE


En rolig, ikke så alt for dollete hestehale kan man enkelt pynte opp til hverdag med det riktige tilbehøret. I det siste har jeg samlet håret som er krøllet på forhånd i en løs hestehale og enkelt forklart bare knytt skjerfet rundt strikken, og dette gjorde hestehalen litt mindre kjedelig med en gang.




KLASSISKE BØLGER

Som mange kanskje vet, elsker jeg en frisyre med enkle, bouncy bøler. Og når jeg ikke følte for å sette håret mitt opp, bruker jeg skjerfet med håret ned isteden. Det hele gjør nesten at man får et ''søtere'' utrykk, og det er nok den lille sløyfen på toppen som har skylden for - og om man ønsker et litt tøffere utrykk, snu båndet slik at knuten havner i nakken istedenfor. Voilà!





''TOPKNOT''


Noen dager frister det bare ikke med håret hengende i ansiktet, ikke en gang i hestehale - da går man for en ''top knot''. Jeg liker fortsatt håret mitt i en avslappet stil selvom alt er satt opp, så jeg passer alltid på at jeg har noen par hårstrå hengende ned i front - samtidig som jeg passer på at frisyren ikke blir for stram. En super idè til en dårlig hårdag?


Liker

Kommentarer

Reklame / sponset produkt


THE BELOVED BOX ✨


Endelig duket for en ny eske i postkassen! Jeg tuller ikke når jeg sier at dette er noe jeg virkelig ser frem mot hver eneste måned, jeg elsker slike konsepter som dette. Det beste med det er at det ikke koster mye, og at man får testet mange forskjellige produkter til prisen av hva kanskje èt av produktene koster i full size. Me likey! Denne boksen, som har fått navnet ''Flawless Fall'' er uten tvil min favoritt boks så langt, alle produktene falt i smak, men de jeg var mest glad for denne måneden må være Ole Henriksen produktene - jeg har allerede lagt min elsk på ansiktsrensen som jeg tipset om tidligere, så jeg gleder meg veldig over å få testet disse også. Og sist, men ikke minst - facial mask, jeg får aldri nok og dette er noe som blir flittig brukt av denne hudpleie junkien her, hehe!

Denne esken kan bestilles inne på Glossybox sin hjemmeside HER - og man kan også kjøpe tidligere esker om man ønsker det, eller få rullerende abonnent slik jeg har. Jeg er storfornøyd og lurer veldig på hva neste eske inneholder 🙏 (sitter foran postkassen i nærmere en måned).



THIS MONTH'S BOX INCLUDE



Nip + Fab
Glycolic Fix Scrub
Denne 3-i-1 mikropeelen inneholder 3% glykolsyre og salisylsyre for å fjerne døde hudceller, jevne ut og polere huden, samtidig som den har en frisk og fruktig duft som gir huden energi! Masser inn i fuktig hud og skyll med lunkent vann.

Niko Pro Liquid Jelly Blush ''Bali''
Blush med unik gelèformula som både fukter, mykgjør og gir farge. Nyansen ''Bali'' har et gyllent skimmer som gir kinnene en vakker glød. Påfør på kinnene for en naturlig, frisk farge. Kan også brukes på øyelokk og lepper!


Pop Up Beauty Happiness Moist Mask
En herlig sheetmask som passer for alle hudtyper. Utviklet for å fukte huden og gjøre den silkemyk. Legg sheetmasken på ansiktet og la den virke i 15-20 minutter, før du fortsetter din vanlige hudpleierutine.


Nail Medic Rejuvenator
Gi neglene dine den beste pleien med Nail Medic! Den luksuriøse, pleiende formulaen inneholder en blanding av oljer, ekstrakt og vitaminer som hjelper til å fukte og reparere skadede negler og neglebånd.


Ole Henriksen Banana Bright Eye Cream + Truth C-Rush Brightening Gel-Creme + Truth Serum
Du får et sett med tre favoritter! Stram opp huden og gi rikelig med fukt og glød med serumet. Øyekremen fargekorrigerer øteblikkelig og gjør at sminken sitter hele dagen. Gel-kremen minimerer linjer og rynker og gir fukt i opptil 24 timer.

Liker

Kommentarer


La oss være ærlige, i hektiske hverdager tyr vi alle til tørrsjampo - og det er ingenting feil i det. Enten vi er travel eller vi føler oss for lat til å vaske håret, tyr vi til tørrshampoo oftere en at vi lar vær. Denne reddende engelen er en del av de fleste sin hår rutine - men bruker vi den riktig? Første gang jeg såg det hvite ''laget'' som la seg i hodebunnen ble jeg like usikker som dere. Så for dere som ikke har helt forstått hvilke fantastisk produkt dette er, denne er for dere 🙏



SPRAY ETTERVEKSTEN DIN


Du kan begynne med å spraye hver seksjon av etterveksten. Vær sikker på at du sprayer jevnt over alt, slik at du er sikker på du treffer hver punkt. Du vil ikke spraye tørrshampooen andre plasser en i bunnen fordi det kan bli vanskelig å børste ut etterpå.



IKKE GLEM HÅRLINJEN DIN


Kronen er ikke den eneste delen der du bør spraye. Du vil nok ønske å få litt tørrshampoo i hårlinjen din også, siden mye av oljen i hodebunnen ofte legger seg her, samtidig som det er her man ofte bruker hendene når man klør seg i hodebunnen. En liten ting å tenke på er at man ikke må spraye for nærmt, man vil jo ikke at den skal få håret til å se tørt ut.



BLEND & BRUSH



Dette er det viktigste punktet. Du kan bli kvitt det hvite ''laget'' som ofte ligger igjen etter man har påført. Du kan børste lette drag gjennom håret til det ikke er noe igjen av det hvite laget - og for mer volume, flip håret over og rist det ut. Dette gir mye volume til et ellers litt flatt hår! ✨



UNNGÅ OG TA I HÅRET MED HENDENE


Vær forsiktig med og ta i det nysprayede håret med hendene dine. Håret ditt vil med en gang suge opp olje eller smuss fra hendene dine - og dette vil si at siden tørrshampoo'en er matt, vil at som kan minne om olje eller fukt sprayen trekke til seg. Og man vil vel ikke at håret skal virke fett igjen, vil vi?


TØRRSHAMPOO SKAL IKKE ERSTATTE VASK AV HÅR

Dette er noe flere faktisk ikke har skjønt seg på - skal man la vær å vaske håret så lenge man kan bruke tørrshampoo? Svaret er nei, nei, nei. Sprayen er ikke her for at man ikke skal vaske håret, tvert imot. Den er her for et hjelpemiddel til de som fks vasker håret for ofte, fort blir fet i hodebunnen og håret ser ustelt ut. Man bør ikke vaske håret sitt hver eneste dag, og de som trener føler seg kanskje ufresh etterpå - da er dette et supert produkt. Jeg selv prøver å ikke vaske håret mer en 3 ganger i uken, sjeldnere om jeg ikke bruker styling - og det er kun takket være tørrshampoo! Den første dagen håret er fett, bruker jeg sprayen, dag to setter jeg ofte håret opp og tar en ny runde i etterveksten - før jeg på dag tre vasker godt med en god shampoo og conditioner. 🙏

Liker

Kommentarer