Først må jeg bare spørre, likte dere det forrige innlegget 'Tidenes dating flause' ? Med tanke på visninger på innlegget har jeg fått inntrykk av at det var et blogg innlegg dere likte, right or wrong? Uansett, det var morsomt og dele noe litt annerledes med dere - jeg koste meg vertfall med å kunne dele noe fra den litt ''gærne'' siden min også. Litt ut av komfortsonen skader ikke, har jeg rett? hehe. Det har vært en stund siden jeg har delt noe i ''Budget Friendly'' kategorien med dere, så nå var det på høy tid! Jeg selv elsker tips om ting man kan kjøpe på budsjett, alt trenger nemlig ikke koste skjorten, og deet dere - elsker jeg!


Denne lille (store) dingsen her har blitt min nye lifesaver 🙏 Min nye godt brukte Powerbank. Jeg bruker mobilen min ekstremt mye, sosiale medier, bilderedigering, spotify og listen er lang. Dette går selvsagt utover batteritiden på mobilen, og jeg er avhengig av å lade den masse. Og jeg kan ikke få sakt hvor sykt irriterende jeg synes det er og gå tom for strøm, da det tydeligvis alltid skjer når jeg er i en setting der jeg har høyst bruk for den - jeg regner med det er flere en meg? Derfor har jeg lenge hatt bruk for denne geniale saken over her👆
Det skal sies at jeg har prøvd forskjellige Powerbanker, og noen har vært såpass dårlige at de har havnet rett i søpla dessverre.

Jeg er avhengig av at den kan lade mobilen i noen lunde tempo, samtidig at den skal være enkel å ta med seg - passe alle veskene mine, kunne lade flere enheter samtidig - dere skjønner, listen er lang. For ikke lenge siden gikk mannen til innkjøp av en Powerbank som kunne lade seg opp av sollys. Supert, det altså - sånn sett bort ifra at den var svær som fy og på mystisk vis sluttet å lade mobilen når den ble tatt inn utenfor ''sollyset''. Da var det bare å få tak i en ny, litt mindre en den forrige. Jeg fant the perfect one - og til under 150kr!Denne passer de aller fleste mobiltelefoner, kan lade to enheter samtidig - fks mobil og ipad. De har mange flotte farger å velge mellom, jeg personlig elsker alt som er champagne eller gullfarget, så jeg endte opp med en i denne nydelige fargen. Men det er mange forskjellige farger å velge mellom, så her er det bare å slå seg løs! Denne Powerbanken har forresten hele 50000mAh - som gjør at den holder til mange ladninger. De jeg har hatt tidligere har vært mye lavere, og jeg har vært avhengig av og måtte lade den titt å ofte - men det slipper jeg med denne 🙌 Mitt lille Torsdags-tips til dere, jeg elsker Budget friendly gadgets - og denne har gjort hverdagen min litt enklere kan man si, hehe.

Powerbanken kan kjøpes HER

Liker

Kommentarer

Contains affiliate links

I samarbeid med Gina Tricot

.. Jeg har lenge vært litt ekstra svak for "statement" tees - jeg synes det gir antrekket et eksta pop til helt sorte jeans, eller ellers underdeler som er basic. Overalt både på Instagram og andre sosiale medier florerer det nemlig av kule tees med forskjellig tema. Jeg har bla lagt min elsk på t-shirts med enkel tekst 🙌. Jeg kom også over denne overdelen hos Gina Tricot, og jeg var rimelig kjapp med å klikke den hjem! Ved første øyekast lurte jeg på om den virket for "heavy" til meg - og nå angrer jeg absolutt ikke på at jeg klikket den hjem, i love, love, love!


¨.... IN THE RIGHT DENIM, A GIRL CAN CONQUER THE WORLD ❤


Jeg syns den har et kult "Vintage" preg over seg, samtidig som den gir meg en litt "Rock N` Roll" vibe, hehe! Jeg syns at denne passet perfekt sammen med noen sorte jeans, og jeg gikk for Gina Curve Jeans, Black Ripped ❤ Jeg slengte også en sort skinnjakke over samt noen boots - og gikk for en enkel knute eller "dott" og pyntet meg opp litt med mine favoritt øreringer. Som prikken over i`en kjørte jeg på med rød leppestift også - og VIPS! Så var jeg klar for den nye innspillingen av Grease, hehe neida!

Når det kommer til Jeans, liker dere dem "Ripped" eller uten hull? Her er ripped en storslager 🙏

Liker

Kommentarer


Søndagen er endelig kommet bankende på døren, og hva er vel bedre en å starte den med en liten fortelling fra min side? Jeg spurte jo dere om det var noe dere ville se mer av på bloggen, og dere ville ha mer personlige innlegg her inne, og det var også ønske om at jeg skulle slippe meg litt mere ''løs''. Så nå får vi se da, om jeg angrer etterpå - haha! Jeg var liitt usikker på om jeg skulle ta dere med i en av mange kleine situasjoner som har oppstått når rakkefanten i meg kommer frem, for tro meg - det har skjedd en del ganger opp igjennom foråsidetsånn 😉 De fleste som kjenner meg vet at jeg kan være veldig sta, sier akkurat det jeg mener og oppå det hele også kan bli en skikkelig hissigpropp, samtidig har dette fått meg i mange artige situasjoner som jeg gleeder meg til å fortelle når jeg havner på gamlehjem, haha! I første omgang tenkte jeg å dele en historie med dere fra da denne frøkna var singel, og pretty much på dater'n - dette var med andre ord en gang det gikk rett vest. Let's go!Jeg er vel ikke den eneste som husker Nettby? Vel, jeg brukte det flittig, og var alltid innom for å stalke pretty boys - selvom jeg hadde bestemt meg for at jeg skulle være evig singel (HEHE) så var det alltid gøy og være på dater'n, man måtte liksom ha en å fortelle venninnene sine om, ikke sant? Jeg husker så godt jeg fikk melding av en kjekkas som skrev noe annet en: ''Shit du er hot!'' Møtes? Ja, dere vet greien. Han her skrev interessante meldinger, ville føre en skikkelig samtale og det eskalerte til meldinger gjennom hele dagen. Når vi hadde pratet noen uker sammen fortalte han at han hadde lyst å møtes, enten for middag eller kino. Men siden han bodde maaange timer unna, ledde jeg det vekk med å si at han skulle få seg en date om han noen gang skulle besøke Bergen. Kvelden etterpå tikket det inn en melding om at: Nå er billetten bestilt, jeg kommer til Bergen Fredag. Kino først, så middag etterpå?

Jeg tuller ikke når jeg sier at noe av det KLEINESTE jeg vet er å møte en fyr uten at jeg har innabords en halv flaske shot's i forveien - men av en eller annen grunn følte jeg at jeg ''skyldte'' han en sjanse, han var jo kjekk ikke sant? Og når jeg tenkte meg om, så passet kino først utmerket, da slapp man liksom å snakke sammen - var han klein kunne jeg bare unnskylde meg om at jeg måtte på toalettet, for så og ta springfart ut av hele greiene IMENS jeg blokkerte han fra Nettby. Det begynte å nærme seg ''dating time'' for meg, og han skrev meldinger på meldinger om hvor mye han gledet seg, og at han håpte det ikke bare ble med et treff mellom oss.

Som den FBI agenten jeg trodde (tror) jeg er, bestemte jeg meg for å gjøre litt re-search på denne kjekkasen, opp å ned i mente for å finne ut om det var noe jeg hadde oversett, dere vet morder, psyko, alt som man ser på film. Han var langt ifra det, altså. Noe han derimot hadde glemt å nevne, var at han hadde KJÆRESTE - haha hva gir du meg?!


Jeg ble rasende, og hadde skikkelig dårlig samvittighet for hun stakkaren som trodde hun var sammen med en fin fyr, og hadde tenkt å sende han en melding om at jeg ikke kom til å møte han. Isteden, som den rakkefanten jeg er, bestemte jeg meg for å fortsatt gjennomføre daten. Fredagen var komt, og det var minutter til jeg skulle møte han, shit som jeg gledet meg! Når jeg traff han, ga han meg en klem før han sporte om vi skulle tusle. Jeg klarte ikke å holde meg lengre, og sporte hvilken kronidiot han trodde jeg var? Jeg fortalte han om hva jeg hadde funnet ut, og han beklaget seg veldig før han satte igang om at de var gått i fra hverandre for lenge siden - de hadde bare ikke fått fjernet det fra enkelte plasser. Greit nok, det.

Vi gikk videre opp til kinoen, før han tok hånden min og lente seg mot meg for et kyss. Det var forresten første gang jeg ga et bitch-slap, før jeg sa at jeg hadde noen som ville være med oss på kino. Han snudde seg, og der sto en enda sintere jente, nemlig kjæresten! Hun skulle til Bergen for jobb, og inviterte med seg denne fantastiske mannen sin slik at de kunne ha litt kjæreste tid på kvelden når hun hadde unnagjort arbeid. Jeg har aldri sett en mann så ukomfortabel før, han viste ikke heelt hvem han skulle unnskylde seg til. Som den gærningen jeg var, tok jeg fatt i armen hans og bokstaveligtalt dro han med meg inn på kinoen - film skulle vi se, og jeg og kjæresten hans fikk med oss en god film, med han i midten såklart 😉 Tror han aldri har syns en film har virket så lang før, haha!

Jeg må nesten bare le av hele greiene, selvom det er veldig trist har jeg ledd veldig av dette i ettertid. Trokke dating er noe for meg, jeg haha! Han reiste hjem alene omtrent 5 timer etter han landet i Bergen 😉 Og neste gang jeg sjekket han hadde han klart å oppdatere sivilstatusen sin på nettet, rart hva et lite Bergens besøk gjør med en, si. 😂

Long story short: Man leker ikke Don Juan når man skal på date med en som burde blitt det nye tilskuddet i FBI avdelingen😉

Liker

Kommentarer