1.
Er det noe jeg absolutt ikke takler, så er det uleste Mail på Iphonen, søppelpost eller ei. Jeg takler det bare ikke, haha! Så fort det tikker inn en ny mail, går jeg rett inn å sjekker om det er noe viktig, eller som det skal i papirkurven. Det positive derimot, er at jeg får med meg om det skulle være viktig - hehe så jeg fokuserer på det positive ved det ✉

2. Jeg er over gjennomsnittet glad i mais. Det er SÅ godt og jeg kunne bokstavelig talt levd på grillet Maiskolbe med smør og salt (mmmm!..) Litt dumt det så og si kun er magefyll, hehe!

3. Jeg får et ekstrem adrenalin-kick når jeg er spontan. Etter at jeg har blitt mor har dette selvfølgelig stagnert noe da jeg har andre å tenke på også - men jeg har hatt mine situasjoner der jeg ikke har helt skjønt hva jeg har gjort før det er for ''sent''. Jeg vil si jeg i bunn og grunn er en ganske uredd person, og dette har resultert i at jeg setter meg i mindre hyggelige situasjoner, men også noen positive. Adrenalinet har vært skyhøyt mange ganger, hehe!

4. Tanken på at jeg skal bli gammel skremmer meg noe voldsomt.

5. Jeg MÅ ta første slurk av en nyåpnet flaske, og jeg får panikk innvendig når noen tar første slurk av drikken min - da har du egentlig ødelagt hele greien og like godt kan beholde resten selv, haha!

.......................

6. Jeg ELSKER å le! Det må med hånden på hjertet være noe av det beste jeg vet. Du vet de gangene du har ledd så mye at det fysisk gjør vondt? De gangene LEVER jeg for ❥ Så her gjelder det å omringe seg med mennesker som får det beste ut av deg!

7. Den BESTE frukten jeg vet uten tvil er Moreller (mums!). Når jeg først begynner har jeg vanskeligheter for å stoppe, og jeg ender som oftes opp med skikkelig mage-vondt, det er uansett verdt hver eneste magetrøbbel, haha! Give it to me!

8. Jeg er veldig oppmerksom på dårlig ånde. Jeg.takler.det.ikke! Dette er noe av det verste jeg vet, spesielt om man kan lukte det på avstand. Det var nemlig en gang jeg kom for nærme på en som hadde en helt uuutholdelig dårlig ånde, og etter den gangen ble jeg ødelagt haha! Dette har dog gjort at jeg er blitt veldig oppmerksom på min egen, og får små panikk når jeg kjenner jeg får dårlig smak i munnen.

9. Jeg er helt fascinert av duer! Jeg husker fra jeg gikk i barnehagen at vi fikk hver sitt fuglebilde på kassen vår, og min var ingen andre en duen. Det MÅ ha vært der det hele startet, jeg synes de er utrolig kule, ikke minst måten de går på haha jeg klarer ikke! Jeg har faktisk hatt bilde av duer til bakgrunnsbilde på mobilen.. Yup du leste riktig..

10. I mine yngre dager var jeg litt av en rakkefant når det gjaldt dating og gutter. Jeg så ikke problemet ved å flørte ved flere samtidig, og siden de som oftes ikke var noe annet en flørt for meg, lagret jeg alle som mannekjøtt haha! Det resulterte i mange kleine meldinger da jeg ofte forvekslet dem siden jeg ikke hadde lagret dem med navn. Jeg husker spesielt en venninne reagerte når jeg hadde fått meg ferieflørt og meldings historikken min så ut som dette: Tyrkiakjøtt 1, Tyrkiajkøtt 2 - haha HERREGUD som vi har ledd av dette i ettertid, og som jeg skammer meg. Jaja, jeg har heldigvis blitt voksen siden den gang. Eller?

Liker

Kommentarer


... SECOND HAND TREASURE'S


Her forleden jeg tok med meg H for noen ærender i sentrum, var jeg fast bestemt på at vi skulle innom en bruktbutikk å se etter noe nytt å pryde hyller å skap med her hjemme, faktisk så pleide jeg alltid stikke innom i forbifarten tidligere - men nå var det en god stund siden sist, og det var jammen på tide. Jeg elsker å oppdage nye skatter, og veldig kjekt er det jo også at det er second hand - det er ofte folk kaster unødvendig av ting å tang, da er det så mye bedre og levere det inn sånn at andre kan få gleden av det? Yes please..!


/: When i was out doing some errands with H the other day, i was determined to go second hand hunting for some new treasures to decorate with at home. I used to do this all the time, so now it was time to go looking again. I love finding treasures, and i love that its second hand, people tend to throw things unnecessary, when other people may still see some love in it lol. Second hand? Yes please!


De to mote-bøkene, skjellet og den sorte glassvasen fikk bli med meg hjem denne gangen, pluss to serveringsfat. Jeg er veldig fornøyd med det jeg fikk med meg, og det beste av alt var at det kostet meg så og si ingenting. Vips så var det ikke kostbart og fornye litt dilldall hjemme ❥ Jeg pleier aldri kaste verken klær eller interiør, enten selger jeg det videre til noen som kan ha glede av det, og klærne pleier jeg gi vekk til familie eller veldedighet. Om man rydder i boder og skap, har det en tendens til å komme frem mye greier man verken har bruk for, eller viste man hadde hehe!

/: The two fashion-books, shell and the black flowerpot were coming home with me this time, and oh - two serving barrels. Im really happy with my shopping, and the best part is that it didn't cost much!

..................

Liker

Kommentarer


..Er det noe jeg absolutt elsker, så er det når jeg kommer over nye produkter jeg ikke har testet før - som jeg elsker! Det er en fantastisk følelse å finne noe man genuint går god for, enten det er bruksvare, interiør eller skjønnhets artikler. Jeg tenkte derfor å starte med en ny post: Things i Love ❥ Enkelte produkter går på repeat her hjemme, og noen ting klarer jeg meg rett å slett ikke uten - nesten som om det er avhengighetsskapende, hehe. Selv elsker jeg å lese andre sine anbefalinger, ja enten det er skjønnhet, mote eller interiør - nye ''skatter'' er alltid velkommen hos meg, og det er alltid interessant å høre om ting andre er veldig fornøyde med - er dere ikke enige?

/: If there is something i absolutely love, its when i find new products i haven't been testing out - wich i love! It's amazing when i find things i really love, even if its interior, beauty products or something else. I therefore been wanting to start a new post with the name: Things i love. Some products i buy over and over again, and some things almost becomes an addiction lol. I love to read other recommendations and things that people genuinely love - and i hope you guys do the same.

...........

Sist jeg var ute på reise kom jeg over denne søte lille saken her fra Ole Henriksen på Flyplassen, og siden jeg likevel hadde behov for en ny ansiktsrens fikk den være med meg hjem. Denne har jeg ikke lest særlig mye om faktisk, men jeg har lest at det er mange som er fornøyde med resten av produktene - så jeg ga den en sjanse. Jeg har siden jeg testet denne brukt den hver eneste dag - og jeg kan ikke skjønne at jeg ikke har kjøpt denne tidligere? Den lukter helt fantastisk, men det viktigste er at den fjerner all sminken og ikke etterlater huden tørr etterpå. Denne skal få en fast plass i baderomshyllen! ❥

/: Last time i was traveling i got my eyes on this cute little thing from Ole Henriksen at the Airport, and since i was in need of a new Cleanser this one was going home with me, lol. This product i haven't been reading much about, but since i know a lot of people love other products from OH, i gave it a try. Since the first time i tried the Cleanser I've been using it every.single.day - and i can't get my mind of why i didn't buy this earlier? It smells AMAZING, but most important gets rid of all my makeup and does not leave my skin feeling dry afterwards. This one is getting its on place at my bathroom lol!


...Pssst! Ikke glem å delta om å vinne goodiebag, dere kan delta i tidligere innlegg her !

Liker

Kommentarer